- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Досега никога не съм пробвал/правил подобно нещо... (:
Интересен "експеримент" ще бъде. Чудно ми е дали ще има някакъв резултат?!![]()
Добре се чувствам, но имам тонове работа за вършене.
Welcome to the Jungle...
Темпларе какво става кога ще пием бира отново в памет на рижата? Хем ще ти разправям за форумните ми любовни авантюри. А ти да ми разправяш за софийските ти авантюри.
Да видим кога ще имам път към морето и ще го измислим.
Welcome to the Jungle...
Знам, че не е най-подходящото място, но имам нужда да разпитам маааалко повече хора, та ако някой се е занимавал с кадърен адвокат (или поне има информация за такъв), който се занимава със застрахователно право, моля да ми пише ЛС или във фейсбук, който ми е приятелче там. Мерси. :Д
скайпчи става ли
ама първо трябва да навъртя един телефон
малко инсайд хумор
http://www.thedailytouch.com/araddhn...ssics-student/
ще го пратя на мама
Последно редактирано от Ewok : 05-12-2016 на 14:37
Може, ама не правиш хубави работи, ще знаеш :Д
;[
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
;[
И как се предполага да реагирам на подобно нещо...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
пха, 1. никой не те кара да гледаш, по улиците има много "стресиращи" гледки, за които си затваряш очите. Спокойно можеш и за това. 2. да, ще съм съгласен. Няма нищо лошо в тва жена да кърми детето си навън. Винаги има как да се покрие, ако се притеснява, ама ти ако си цивилизовано шибано същество няма да го правиш на въпрос : ))
+++
или тия ментално ретардиралите дет се овиват в найлони и се пръскат с червена боя по улиците, за да кажат "не на убиването на животни", fucking joke
ива, имаше предвид, че не и допада да вижда неприкриващи се простакеси, всезнаещи малоумчовци
^ оригинален потребител ;)
^ Човече, не те знам какъв си/кой си/какво те мъчи, но ти и solo_ ме следвате във всяка една тема тук. Толкова ли сте запленени от мен - не мисля, че вашите мисли са здравословни.
"човече"![]()
кажи за *шоколадовия десерт* вее
и *шоколадовия десерт друг*
И от какъв зор. Ако ще съм герой от Властелина - предпочитам да съм Смог.