- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Оставям те да си пишеш... А аз отивам да вечерям и след това да гледам "Българи на три морета".
@dreamwalker - чувствай се поканен/а да пишеш на LoadRunner-a. Човекът е много по-луд от теб и съм сигурен, че ще ви бъде забавно да си фантазирате заедно.
Трябва да спра да върша глупости. Ама наистина трябва...
Рънърчо, не ми разваляй и малкото хубаво мнение за теб. Благодаря.
Много съм доволна от концерта, отново ме хваща яд, че не се научих да свиря на барабани. Денят също беше адски успешен, нямам търпение да дойде утре. ^_^
Хехехехе. Вече се чудя дали да не ти отрежа главата, параноясало чудо такова...
П.П. Като заговорихме за dreamwalker, Нейно величество... https://www.youtube.com/watch?v=Sf8NUJaCS1Q Се сетих за любимата му песен! dreamwalker е добро момче, но тя е жертва на вулгарността.
И аз не съм dreamwalker! То е създание от друга планета, а аз съм невинно земно момичешко момиче.
Последно редактирано от solo_ : 05-12-2016 на 19:55
мурата, бе
Тя е моето щастие ^^
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Пък, ако са малки, даже няма да има достатъчно мляко да кърми и проблемът е решен. Защо държиш да ме апострофираш?
Да кажа нещо по темата: Уау хд егото ми се чувства прекрасно.
От адски отдавна не ми се беше случвало да рева от бяс. И главата пак ме боли, мамка му. Отново съм на обезболяващи. Вярно, на моменти ми иде да избия всички, които ме дразнят, а след това да си остана тук самичка да живея завинаги, защото отказвам да се събера и в отвъдното с тях. Явно в съня си преди няколко дни съм убила змията така брутално с причина...
Тори, теб пубертетът не те ли пусна вече...
А при мен не е започвал.![]()
И ми остават само 2 седмици
нищо, че не съм готова нито с подаръци, нито с багаж![]()