- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Опрл май аз съм човекът който трябяа са спре да прави глупости. Или поне да се замисля малко какво казва...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Дори аз склоних да повярвам, че съм странна хд. Както и да е. Имам нужда от почивка. Мой тип.
;[
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
;[
;[
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
;]
{}
Каква е тая депресия, дето ви е налегнала, бе? Работната събота ли така ви сдуха, или по принцип ви е кофти?
Аз се събудих в 13, първа от компанията. Не съм подозирала, че мога да се забавлявам така точно там, трябва да се излекувам вече от тези предразсъдъци и за хора, и за места. А това, дето го направи майка ми, няма да го забравя. Иначе се видяхме с американците, притеснявах се, че децата ще говорят някакъв бебешки английски и няма да ги разбера, но нямахме никакъв проблем с комуникацията. Имам си и подаръци и съм много доволна.
;]
Днес беше доста странен ден. Децата бяха разстроени, доста отсъстваха, много болни има напоследък. Дано всичко да е наред и дано да не ми направят проблем за шкафа.
Мерси, мерси. Не искам да навлизам в подробности, защото забелязах, че има потребители, които търсят причина да се заловят за най-малкото нещо, но това е то: http://nadejdabg.org/index.php Така си е, доброволчеството наистина те кара да погледнеш на света по различен начин. Поне при мен беше така..