- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Искаш да кажеш - в Люлин само качулките идват да ги вземат - преди няколко дни обраха магазин. Един от обирджиите бе полицай...
само един ли е бил кука
другите сигурно са от прокуратурата
и следствието, щото трите институции
са като дупе и гащи
Само Балкан (Варвара)! 17ти от 18 отбора във В група, а 18тите са Локо Сф с 0 точки, сметни.
Интересен факт е, че познавам четири момчета на име Спас, и четиримата се изявяват като футболисти.
;[
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Специално за Ivaaaa:
https://www.facebook.com/peopleareaw...4813646234480/
Яд ме е, че днес не можах да изляза никъде, защото всеки се беше покрил или си търсеше оправдания за мързела.
Welcome to the Jungle...
Толкова напрежение ми се насъбра през последните две седмици и ми се реве супер много, имам чувството, че ще прелея вече, но просто не мога да ревна, а знам, че това е единственият начин да се успокоя.
Ебахти вярното
http://www.goguide.bg/koi-kakvo-zash...VORI-ZA-LIuBOV
Хахах, няма да казвам колко ми е кеф, щот не моа да го изразя с думи. Не за нещо определено, просто ми е кеф. Пръснете се!
добре,разбрахме че ти е кеф...сега те номирам за изгонване за една вечер от форума докато ти е кеф :Д щото на нас не ни е :Д
по темата :
жестокото главоболие мина...ся съм като след махмурлук...нов човек :Д дано утре не вали че да стоя у дома не ми прави денят ползвотворен,пътува ми се някъде...яде ми се сладоледена торта...
тъпо ми е че и кофти....
аз вече чакам осма година тия с маските да дойдат
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
и аз така говорех
преди да дойдат
"Не е луд този, който яде баницата - луд е този, който му я дава!"
Ще я перифразирам на: "solo_ може да е луд, но аз трябва да съм още по-луд, щом съм го оставил/позволил да ми напише над 150 съобщения"...
Преди малко преместих всичко, което съм получил на лично от този потребител, в една отделна папка и форумът преброи съобщенията на 151. Жалка история. Но всъщност по-жалкият съм аз. :/ :/ :/
Утехата е, че почти всичките ЛС-и са откровени глупости, та поне ми бе смешно докато ги чета. (: