- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
хаххаха
давай соло.
Знаеш ли какво стана? Аз бях момиче, момче, гей, лесбийка, извънземно, създание, момичешко момче, момчешко момиче и накрая земно момиче... Имаше и още нещо... И M**** се побърка, и блокира опцията за получаване на съобщения (от всички)... ХА, ХА, ХА! Мека психика.
Истината е, че аз съм същество от друг свят.
Последно редактирано от solo_ : 05-16-2016 на 05:57
или шизофреничка
;[
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Това ще бъде една дъъъълга седмица. И сякаш излишно се обременявам с няк'ви неща, които ппц май няма смисъл чак толкова да ги мисля. А и като цяло е трябва да започна да ги върша, а не само да си ги мисля и да се вайкам как нищо не правя по съответните въпроси.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
бръмбръм
много се вълнувам за утре
дано да не е само това, ха
Размазвам се от смях с тези профили, постове и коментари. Вече нещо спря да ми пука и съм много спокойна.
Не, не визирах подобно решение. Спрях получаването на лични съобщения от абсолютно всички, с изключение на два потребителя, които за жалост вече не влизат в този сайт - едната за последно бе на линия преди почти година, другата - преди няколко месеца.
А да - и не харесвам потребителите в режим "инкогнито" - струват ми се някак лицемерни, но вчера взех решение и аз да се крия. (: Та, вече и аз съм от Клуба.
Анализират ми емоции, които не изпитвам и някакви проблеми около мен, които не съществуват и буквално се чувствам като в лудница, където се опитват да ми внушат, че не съм права, че съм добре, а действително съм депресирана. Wtf.