- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
никаква Д: висяхме повече от час да чакаме и матурата ни почна в 8 и 20 г/д xD
предполага се че зрелостниците сме по-адаптирани към невероятните приумици на тази система и няма да ни направи голямо впечатление![]()
same xd на мен училището за втората матура поне ми е наблизо тоя път![]()
Оп и билетче си купих... Can it get any better ? ^^
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Хубаво е да си сам! Предимствата ли?
Предимство номер едно: По-малко главоболия.
Предимство номер две: Имаш повече време за себе си.
Предимство номер три: Не попадаш в неподходяща компания.
Предимство номер четири: Не мислиш за излишни хора.
Предимство номер пет: Не те безпокоят.
Хубаво е да не си семеен! Предимствата ли?
Предимство номер едно: Спиш, и не се будиш от плачове през нощта.
Предимство номер две: Не даваш пари за памперси, играчки, дрънкулки и подобни имикярщини.
Предимство номер три: Не мислиш за глупости.
Има и още, но в момента не ми се мисли. В момента съм малък (предполагам), но когато порасна, ще се сбогувам с щастието, свободата и другите неща (предполагам). Същото ще сполети и другите, тъй че аз се успокоявам, че няма да съм само аз (предполагам).
Физически ми е много зле, хронична умора, развих и болки в гърба. Психически съм ок, провеждам си изследването и ми е супер кеф![]()
Свърши се. Само че не ми се искаше още утре да е балът. Изтощена съм. И после само ден почивка и заминаваме. Малко ще си почина, ама пък сега имам още да уча за предварителния. Оф.
нашите тука почват най-рано на 23-ти доколкото знам
добре сАм иначе
матурата мина ОК, даже имах известни очаквания да ми се стори по-трудна Д:
Последно редактирано от lunacy : 05-20-2016 на 15:13
Пак съм в някви състояния. Мразя да съм емоционална. Май ми беше по-добре през изминалите две седмици, в които нямах време дори да мисля. Ся ми се очертават малко свободни дни, в които смятам да уча.