- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Хахахаха да, клип. И без това мислех да ставам влогърка. Why not. :Д
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Кое от София вече знаеш? (:
бтв: колко сте в квартирата? Като в "София - ден и нощ" или само ти с гаджето?
Така е, щото в момента чета през редовете и по диагонал, за да ускоря процеса.
Налага се, защото в момента списването на коментарите ми е голЕм проблем и много се бавя. :///
Последно редактирано от M**** : 05-23-2016 на 17:03
Е, да, сега сме 6 човека с куче, компромисно. ;д Просто са ми роднини, иначе не бих се навила толкова хора, ама ми е като план да се изнеса. ;д Иначе София вече достатъчно я знам, да не говорим, че съм ходила в 3/4 от кварталите.
П.П Обичайния ми въпрос към софиянци - знаете ли кой е този единствения транспорт в София, който минава през 5 квартала? ;д
Е във Варна е къде по-добре. Смисъл в София при прием на толкова много студенти, няма как да няма голям брой общежития и блъсканица. Пък и във Варна квартирите са сравнително евтини, макар че за стандарта там... скъпи. Мога да твърдя, че Варна наистина е най-скъпия град за живеене, дори и откъм хранителни продукти.
Ех, този Люлин. ;д Абе те и някои други квартали не отстъпват на Люлин. ;д
И къде се приютяваш - звучи някак тъжно - само момиче с куфари насред нищото. :/
И що да е тайна - родното ти градче/село. Не трябва да се притесняваш. Аз в унито имах много колежки от села. Но нямаше нищо селско в тях - дори напротив - много са оправни и им се възхищавам на упоритостта и успеха в живота. (:
Аз пък там съм ходил само веднъж на дискотека. (:
Последно редактирано от M**** : 05-23-2016 на 17:05