.
Затворена тема
Страница 7 от 239 ПървиПърви ... 345678910111757107 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 5969
    Обмислям варианта за "балеаж"... Дами, мнение?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Тежки форумни драми. Очевидно имате доста свободно време. В ход е сериозен дебат, а изборите уж са далеч. ;]

Аз съм добре. Ако до уикенда ми минат болежките, ще съм съвсем в топ форма.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Тежки форумни драми. Очевидно имате доста свободно време. В ход е сериозен дебат, а изборите уж са далеч. ;]

Аз съм добре. Ако до уикенда ми минат болежките, ще съм съвсем в топ форма.
    Нали на почивка ще ходиш?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    В командировка. Почивката е болничният ми в момента.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на divergent
    Почват да прекаляват вече. Откъде накъде ще се стига до полиция? Нека подаде жалбата, като я видят каква е, ще приберат нея в психодиспансера, не нас в ареста... Мислех да не казвам на мама, обаче гилдията ме навикаха много хубаво по този въпрос и ме накараха да кажа всичко навреме. Та споделих ѝ всичко от до и тя ми каза да не се притеснявам изобщо, защото ще си проличи коя е проблемната страна и въобще няма да се стигне до полиция за такова нещо. Съвършения се появи, казах му и на него всичко, колко ме беше ядосал и прочие... Изобщо днес си излях всичко, което бях натрупала, сега съм по-добре.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от sluncho23 Виж мнението
    Обмислям варианта за "балеаж"... Дами, мнение?
    Това новият вид омбре ли е? Ако ще си правиш, недей да бързаш с избора на цвета. Едва ли ще си първото разочарование, но все пак недей да бъдеш разочарование. :Д Изглежда добре иначе. Аз винаги съм си правела някакви кичурчета отделно от боядисването, за да не е само един цвят, та може би и аз ще експериментирам след време.

ПТ: ВТФ сън. Такива глупости ги сънувам само като спя след обяд...Не че по принцип не сънувам простотии де, ама чак пък толкова...Ииии да, "случила си на момче" е прекалено меко казано. <3

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    поглеждам в периферията на нещата
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ихаааа, сокерес

Исках само да кажа, че не е вярно, че тук всички сами си говорят, дори и да не пиша, в дневника влизам чат-чат, като се сетя.
    ( в тази или предната тема някой бе казал)

Скоро се връщам в реалността, междувременно тази нощ спешно трябва да довърша нещо, което мотая от 3 седмици, и ... да, време да се взема в ръце и да стисна зъби.

Бтв, исках и да ви попитам - знаете ли за gaslighting-a ? Днес разбрах името на нещо, което осъзнах, че ми се е случвало без да разбирам, след като приятел ме "излъга" така и си призна, и после имах "отношения" с минимум социопат ( просто на мен не ми пукаше и не ме засягаше, докато не разбрах, че си лъже ей така нон стоп и се уплаших) и добре, че онзи приятел тогава ми каза, че ме е излъгал, никога нямаше да знам иначе :/ искам да ми разрешат да стрелям по хора, които се опитват да те заблудят , че си казал нещо или че не си бил адекватен.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Почват да прекаляват вече. Откъде накъде ще се стига до полиция? Нека подаде жалбата, като я видят каква е, ще приберат нея в психодиспансера, не нас в ареста... Мислех да не казвам на мама, обаче гилдията ме навикаха много хубаво по този въпрос и ме накараха да кажа всичко навреме. Та споделих ѝ всичко от до и тя ми каза да не се притеснявам изобщо, защото ще си проличи коя е проблемната страна и въобще няма да се стигне до полиция за такова нещо. Съвършения се появи, казах му и на него всичко, колко ме беше ядосал и прочие... Изобщо днес си излях всичко, което бях натрупала, сега съм по-добре.
    Колко е сериозно?

Супер фен
    Толкова много съм уморен... :/
    А само, ако споделя каква е реалната ситуация в работата - ще ме обявите съвсем логично за пълен идиот. Но пък аз лично се чувствам отговорен да дам всичко, на което съм способен. И да - мисля, че тиквеният медал ми е в кърпа вързан.

А сега - лека нощ! (:

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Колко е сериозно?
    В моите очи въобще не е сериозно, обикновена училищна интрига, в която даже не участвам, ама се водя виновна, понеже съм била от "лидерите на класа". Обаче някои хора са решили да подават жалба срещу нас и да ни съдят...

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Толкова много съм уморен... :/
    А само, ако споделя каква е реалната ситуация в работата - ще ме обявите съвсем логично за пълен идиот. Но пък аз лично се чувствам отговорен да дам всичко, на което съм способен. И да - мисля, че тиквеният медал ми е в кърпа вързан.

А сега - лека нощ! (:
    и без да казваш те обявявам
    ама мн бързо забравяш щото аз отдавна съвсем логично съм те обявил

Мега фен Аватара на LoadRunner
    решено е
    утре ще правя мусака и никой не може да ме спре
    извадих мръвката да се размразява

Мега фен Аватара на an7raks
    Лежа си под звуците на неизвестен за мен ангелски нежен кючек и се чудя... Защо, подяволите, допускат цигани в общежитията, а оръжията и употребата им са забранени?

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Как си мечтая вече за почивката Две седмици трябва да стискам зъби, че пак се очертава да ни наблъскат колкото се може повече домашни, контролни и прочие.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Лежа си под звуците на неизвестен за мен ангелски нежен кючек и се чудя... Защо, подяволите, допускат цигани в общежитията, а оръжията и употребата им са забранени?
    нали нямаше такива неща, дивергент нали теб слушаше?
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 04-14-2016 на 21:06

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Хубаво е когато научаваш такива неща.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на Lilanda
    Голям мач, велик Ливърпул, огромна емоция. Нямам какво да кажа повече. Хубав ден беше. Дано и утрешният да е такъв. ;д

Мега фен Аватара на Rakshy
    кур за ливърпул :Д

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Чувствам са... уморена.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    нали нямаше такива неща, дивергент нали теб слушаше?
    Казах, че са много редки. А и до 12 бяха спрели.

Казах, че са много редки. А и до 12 бяха спрели.
    Гръмна ли ги?

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Чувствам са... уморена.
    една кофа студена вода

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    + към това. Турците се обиждат как може да им се заяждат за турското, отговаря им се с няколко коментара 'ще ви забучем главите на кол мама ви османска' и панаира е готов.

Трябва да сваля 9 кила, а другарчето ми по бягане го няма :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си