- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
ужасно
Тежки форумни драми. Очевидно имате доста свободно време. В ход е сериозен дебат, а изборите уж са далеч. ;]
Аз съм добре. Ако до уикенда ми минат болежките, ще съм съвсем в топ форма.
Welcome to the Jungle...
В командировка. Почивката е болничният ми в момента.
Welcome to the Jungle...
Почват да прекаляват вече. Откъде накъде ще се стига до полиция? Нека подаде жалбата, като я видят каква е, ще приберат нея в психодиспансера, не нас в ареста... Мислех да не казвам на мама, обаче гилдията ме навикаха много хубаво по този въпрос и ме накараха да кажа всичко навреме. Та споделих ѝ всичко от до и тя ми каза да не се притеснявам изобщо, защото ще си проличи коя е проблемната страна и въобще няма да се стигне до полиция за такова нещо. Съвършения се появи, казах му и на него всичко, колко ме беше ядосал и прочие... Изобщо днес си излях всичко, което бях натрупала, сега съм по-добре.
Това новият вид омбре ли е?Ако ще си правиш, недей да бързаш с избора на цвета. Едва ли ще си първото разочарование, но все пак недей да бъдеш разочарование. :Д Изглежда добре иначе. Аз винаги съм си правела някакви кичурчета отделно от боядисването, за да не е само един цвят, та може би и аз ще експериментирам след време.
ПТ: ВТФ сън. Такива глупости ги сънувам само като спя след обяд...Не че по принцип не сънувам простотии де, ама чак пък толкова...Ииии да, "случила си на момче" е прекалено меко казано. <3
поглеждам в периферията на нещата
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ихаааа, сокерес
Исках само да кажа, че не е вярно, че тук всички сами си говорят, дори и да не пиша, в дневника влизам чат-чат, като се сетя.
( в тази или предната тема някой бе казал)
Скоро се връщам в реалността, междувременно тази нощ спешно трябва да довърша нещо, което мотая от 3 седмици, и ... да, време да се взема в ръце и да стисна зъби.
Бтв, исках и да ви попитам - знаете ли за gaslighting-a ? Днес разбрах името на нещо, което осъзнах, че ми се е случвало без да разбирам, след като приятел ме "излъга" така и си призна, и после имах "отношения" с минимум социопат ( просто на мен не ми пукаше и не ме засягаше, докато не разбрах, че си лъже ей така нон стоп и се уплаших) и добре, че онзи приятел тогава ми каза, че ме е излъгал, никога нямаше да знам иначе :/ искам да ми разрешат да стрелям по хора, които се опитват да те заблудят , че си казал нещо или че не си бил адекватен.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Толкова много съм уморен... :/
А само, ако споделя каква е реалната ситуация в работата - ще ме обявите съвсем логично за пълен идиот. Но пък аз лично се чувствам отговорен да дам всичко, на което съм способен. И да - мисля, че тиквеният медал ми е в кърпа вързан.
А сега - лека нощ! (:
решено е
утре ще правя мусака и никой не може да ме спре
извадих мръвката да се размразява
Лежа си под звуците на неизвестен за мен ангелски нежен кючек и се чудя... Защо, подяволите, допускат цигани в общежитията, а оръжията и употребата им са забранени?
Как си мечтая вече за почивкатаДве седмици трябва да стискам зъби, че пак се очертава да ни наблъскат колкото се може повече домашни, контролни и прочие.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Хубаво е когато научаваш такива неща.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Голям мач, велик Ливърпул, огромна емоция. Нямам какво да кажа повече. Хубав ден беше. Дано и утрешният да е такъв. ;д