- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
как ти беше бала, дивергент
малко тъп завършек, сезон 3 ще бъде изцяло флашпоинт парадокс, което е малко тъпо, щото пак ще ползват мети- за филъри, докато някой нов злодей вилнее. Сега трябва да догледам Arrow![]()
кур за социалния живот, и без това е разочароващ
а и там Батман гръмна The Reverse Flash, но тук не могат да имат Батман, so it feels bad, man
Спах като умряла. Доста умора ми се е насъбрала, пък и вчера обиколих сф няколко пъти. Ся имам да пиша някви глупости и да чета. Кат се сетя и ми се иска да си легна обратно. Поне си зех заверки хд
Доообре си поспах!![]()
Не бяла като платно. Жълта като китайче.
почвам да се замислям, че наистина е много шум за нищо, хвърлил си около една хилядарка за няколко часа купон. наистина си прекарах прекрасно, но ми е супер шантаво подготовката да е толкова време, а самото събитие да мине за една нощ, искаше ми се още :д иначе както никога се харесвам на снимките, нямаше никакви изцепки през цялата вечер (поне не при мен де). в дискотеката някои си тръгнаха доста рано, защото им беше тъпо, но пък ние си се размазахме, истина е, че компанията прави купона, а не заведението.
с две думи мега яко беше всичко, обаче сега чувствам някаква празнота и се чудя какво ще правя с живота си оттук нататък :д
твоят как мина?
бях на училище бати скуката беше там. Сега трябва да ходя и на бокс , направо ............
По-голяма излагация отдавна не бях постигала.
;[
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Хора, Явката каза, че смята да спира да прави песни.![]()
![]()
Какво ще правим? Ще се самоубиваме!
Има моменти,когато имам усещането,че каквото ми се ще това става и то много бързо.
Изключваме любовта разбира се,тя не е в тая категория сякаш...
Ето например вчера тук написах впечатленията от работата ми. И казах,че ми се ще вече да започна и да се запознавам и с повечко българки,а още по-добре ако са и около моята възраст.
И днес...в почивката се усамотих на пейката до задния вход на основната сграда дето ходя. Там дето пушат.
Клюпам си аз сандвичите и по едно време идват да пушат 2 и после още 2 жени българки. Едната поне видимо доста младичка.
Аз си трая.По едно врме започнаха да обсъждат,че можело да ми пречат с пушенето си и ме попитаха и...разговора тръгна.Разбрах,че са шивачки в същата сграда на етажа на две от шефките.Не се запознахме официално,но тази случка постави добра основа за запознаство във бъдеще...![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 05-27-2016 на 16:03
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Доволно, написах си шитните. От утре почвам да чета. Имам свободна вечер за книга! ОМГ. И пмс яко ме тресе. Въй.
Не съм обсебен от нея/него. Нагледал съм и се на писанията и и/му бая в този форум и съм запознат добре с шизофреничния ми/и приказен стил на писане....
А камбанката е КорбВече няма да се очудя въобще ако всъщност се окаже,че той или Галакси са всъщност Дриймуокър...
![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 05-27-2016 на 18:08
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!