.
Затворена тема
Страница 78 от 239 ПървиПърви ... 286874757677787980818288128178 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 926 до 1 950 от общо 5969
    Мега фен Аватара на pe6oskeiborda
    Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
    Тъжно ми е ..хората ме мислят за ебати пошлият и долен човек...не мога повече честно...как може да съдят за книгата по корицата....обаче много усилия да опознаеш човек..тегава работа...

;[
    аз не те мисля за такъв
    ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР

Мега фен Аватара на solo_
    Отново dreamwalker team ме изигра...

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Много се радвам, че имам такъв човек до себе си... Не знам какво бих правил в противен случай. Това значи всичко за мен.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    твоят как мина?
    с наш'те ок, в ресторанта беше сууууупер яко, в дискотеката ми беше тъпо

днес бях на бал на един приятел у тях, ядохме, пихме малко и той тръгна, аз си чилвах у нас малко и ме викнаха да пия, че нали ми беше рождения ден и нямаше как да откажа :Д тъъ отидох с една бутилка вино, изпих си я, в студентски дадох 1,70 повече за още една, едно много мило момиче ми услужи тирбушон, жива и здрава да е. киснах, пих, киснах, пих, най-накрая влезнах и там кво да видя - познавам половината хора ебати ииии си пръснах каската :Д:Д

плаза > планета пайнер, да си знаете :Д

побърква ме факта, че може да е толкова тъп, както че и тя може да е толкова тъпа. как по дяволите могат да бъдат толкова тъпи ?!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Гладки хора...
    (y)
    Толкова филми за един безинтересен и дори не особено интелигентен потребител. Айкюто ви клони към цифра.

Мега фен Аватара на divergent
    Доста забавна нощ беше, отдавна не се бяхме събирали така гилдията. Такива простотии вършихме, че не е истина. А звездата, дето нямаше да спи цяла нощ, откърти още в 3 и половина както си беше с лещите и после нас навика, че не сме ѝ казали да дойде с очила... да... А в ранни зори като се кротнахме малко и влязох във фейса, открих личния си хит за лято 2016. Просто се разплаках. Тоя скапан текст само Азис може да го напише, по-прост е и от на Хабиби и Блокиран. Слушайте, вдигайте въртолета и да ревем заедно.
    https://www.youtube.com/watch?v=PVIT...O-78Dh0wZzX-c3

Цитирай Първоначално написано от diditen Виж мнението
    Депресирана съм , гадно ми е, баси гадния живот. Имам чувството че съм на крачка да скоча от 8 етаж и да се размажа като пихтия на асфалта, че поне смъртта ме да е запомняща. Писна ми хора, защо живота е толкова гаден и несправедлив, или може би в мен е проблема, май е така. Значи колкото по-гаден, отвратителен човек си, толкова съдбата е по-благосклонна към теб, живота ти е песен и те уважават. Явно не случайно хората са казали мачкай, за да те уважават. Май ще се наложи генерално да се променя и да стана мръсна, егоистична, нарцистична гад. И когато видите поредната отрепка на улицата, поредния гадняр, хулиган знайте има причина да са такива. С доброта не се успява, хората те премазват, използват и захвърлят. Съжалявам за дългия пост, имах нужда някъде да си излея чувствата
    Изливай чувства колкото щеш, само не се изливай през терасата или прозореца. Дръж се!

Цитирай Първоначално написано от zombolovesu Виж мнението
    Страдам от хроничен фааренгит и мога да тикажа че имам такива симптоми... ако често ти се случва отиди на лекар да ти направят изследвания имсигурно физиотерапия, че зимата е много зле...
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    ^ Просто спрете цигарите. Като сте ги почнали - ще им търпите кусурите.
    просто и двамата сте далече от причината, явно не мога да го обясня като хората, но не може да се нарече симптом, пък и няма нищо общо с тютюнопушенето.

тряя си инвестирам малко повече в бъдещето, струва ми се... струва ми се

Доста стабилно наспамих темата, но трябва някъде да си излея яда, фейсо не ми е достатъчен. Не можеш да се влачиш по килима на супер динамична музика без да изхвърляш уредите на повече от 50 сантиметра разстояние и да получаваш по-висока оценка от гимнастички, които не се спират за секунда и правят далеч по-сложни елементи... Вярно, че навсякъде всичко е нагласено, ама тук вече е прекалено очевидно. Обожавам художествената гимнастика, но това корумпирано жури в скоро време ще ме откаже да гледам.

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    ;[
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Град
    ;[ ;[ ;[ ;[

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    (y)
    Толкова филми за един безинтересен и дори не особено интелигентен потребител. Айкюто ВИ клони към цифра.
    Не искам да си разваляме приятелските отношения.

И как можа да го кажеш в множествено число? Ти мен познаваш ли ме, Ивче?

Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
    ;[ ;[ ;[ ;[
    Не им позволявай да си играят с теб.
    http://guns.bg/%D0%91%D0%BE%D0%B9%D0...%B5-cat10.html

Мега фен Аватара на babity
    Хем ми се излиза, хем не. Мързи ме да си къпя косата и ще си ходя като мръсница. Време е за кафееее

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Хем ми се излиза, хем не. Мързи ме да си къпя косата и ще си ходя като мръсница. Време е за кафееее
    нененен, не мръсница, а дръгливо куче :Д

Мини братовчедката ми сбъдна детската мечта, хахах. Защо като малка не съм настоявала за такива неща, дъ фак, сега можеше да се занимавам професионално.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Въй, от кога не бях спал следобед Само Малкия да не ме бе събудил така грозно :д После тя като ми звънна ми стана хубаво ^^ Трябваше ми около час да се разсъня, ама вече съм свеж като репичка
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Тъкмо почна да се чувствам по-добре и трябва да стане нещо такова, разбира се. Уж не се водя от тъпите, ама такава голяма простотия направих, че не е истина...

Град
    ;[

Голям фен Аватара на zombolovesu
    Тъкмо почна да се чувствам по-добре и трябва да стане нещо такова, разбира се. Уж не се водя от тъпите, ама такава голяма простотия направих, че не е истина...
    какво стана?
    Аз иначе съм добре, днес излизах с най-добрия ми приятел и толкова много ми липсваше да излизам с него...

Гледам клипчета в youtube и се хиля като идиот. ;дд

Бахти продълженията, от 30 минути те 25 лежаха по терена. Искам дузпииии.

Бахти продълженията, от 30 минути те 25 лежаха по терена. Искам дузпииии.
    За кои си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си