- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Много се радвам, че имам такъв човек до себе си... Не знам какво бих правил в противен случай. Това значи всичко за мен.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
с наш'те ок, в ресторанта беше сууууупер яко, в дискотеката ми беше тъпо
днес бях на бал на един приятел у тях, ядохме, пихме малко и той тръгна, аз си чилвах у нас малко и ме викнаха да пия, че нали ми беше рождения ден и нямаше как да откажа :Д тъъ отидох с една бутилка вино, изпих си я, в студентски дадох 1,70 повече за още една, едно много мило момиче ми услужи тирбушон, жива и здрава да е. киснах, пих, киснах, пих, най-накрая влезнах и там кво да видя - познавам половината хора ебати ииии си пръснах каската :Д:Д
плаза > планета пайнер, да си знаете :Д
побърква ме факта, че може да е толкова тъп, както че и тя може да е толкова тъпа. как по дяволите могат да бъдат толкова тъпи ?!
Доста забавна нощ беше, отдавна не се бяхме събирали така гилдията. Такива простотии вършихме, че не е истина. А звездата, дето нямаше да спи цяла нощ, откърти още в 3 и половина както си беше с лещите и после нас навика, че не сме ѝ казали да дойде с очила... да... А в ранни зори като се кротнахме малко и влязох във фейса, открих личния си хит за лято 2016. Просто се разплаках. Тоя скапан текст само Азис може да го напише, по-прост е и от на Хабиби и Блокиран. Слушайте, вдигайте въртолета и да ревем заедно.
https://www.youtube.com/watch?v=PVIT...O-78Dh0wZzX-c3
тряя си инвестирам малко повече в бъдещето, струва ми се... струва ми се![]()
Доста стабилно наспамих темата, но трябва някъде да си излея яда, фейсо не ми е достатъчен.Не можеш да се влачиш по килима на супер динамична музика без да изхвърляш уредите на повече от 50 сантиметра разстояние и да получаваш по-висока оценка от гимнастички, които не се спират за секунда и правят далеч по-сложни елементи... Вярно, че навсякъде всичко е нагласено, ама тук вече е прекалено очевидно. Обожавам художествената гимнастика, но това корумпирано жури в скоро време ще ме откаже да гледам.
;[
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
;[ ;[ ;[ ;[
Не им позволявай да си играят с теб.
http://guns.bg/%D0%91%D0%BE%D0%B9%D0...%B5-cat10.html
Хем ми се излиза, хем не. Мързи ме да си къпя косата и ще си ходя като мръсница. Време е за кафееее
Мини братовчедката ми сбъдна детската мечта, хахах. Защо като малка не съм настоявала за такива неща, дъ фак, сега можеше да се занимавам професионално.
Въй, от кога не бях спал следобедСамо Малкия да не ме бе събудил така грозно :д После тя като ми звънна ми стана хубаво ^^ Трябваше ми около час да се разсъня, ама вече съм свеж като репичка
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Тъкмо почна да се чувствам по-добре и трябва да стане нещо такова, разбира се. Уж не се водя от тъпите, ама такава голяма простотия направих, че не е истина...
;[
Бахти продълженията, от 30 минути те 25 лежаха по терена. Искам дузпииии.