- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Тапо ми е. Денят е тегав, нямам търпение да свърши!
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
12 и нагоре часа е нечовешки експлоататорски работен график. Страстно го мразя.
Welcome to the Jungle...
То хубаво утре да е петък, ама тогава кога е неделя ? Нещо ми се губи по този "алтернативен" календар xD
Едит - ако си мислите, че навън няма хора които работят по 12 часа, че и по повече понякога... в грешка сте :д
Бахти шибаното време, не се спря цял ден !!! Ебем ти и дъжда, ебем ти и всичкото. Но все пак съм хепи :3 причината е ясна :р
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 04-15-2016 на 15:30
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Какво стана с балеажа, реши ли се? Искам да видя снимки после, ако отговорът е да. ;д
ПТ: Нещо ми е отпаднало. Имам чувството, че се разболявам, което не е хубаво. След вчерашния хубав ден, днешният ми е направо като в застой. Продължавам да си мисля за вчерашното събуждане и за "случила си на момче", и за реакцията на М. Трудно ми е да повярвам, че е истински. След всичко, още ми е трудно. Сякаш сме се срещнали вчера и в момента не съм сигурна дали е сън или реалност. А в същото време се познаваме толкова добре...И сме толкова един за друг...И фактът, че ме приема с всичките ми недостатъци /а те не са малко/ и няма нужда да крия каквото и да е от него...Пфу. Никога не съм се чувствала така преди.
But something happened
for the very first time with you.
My heart melted to the ground,
found something true
and everyone's looking round
thinking I'm going crazy.
But I don't care what they say
I'm in love with you...<3
Тези дни ми е супер изморено...Да си пешеходец е сложно...а и не мога да се наспя като хората. Ако има някой в прегръдките ми сигурно ще се подобри общото ми състояние. За жалост тъпата ми глава оплесква всичко както винаги. Не е лесно да си тъп, не се подлъгвайте.
Официално съм камикадзе. Да се возя цял ден с такъв шофьор и да имам намерение да продължавам, е лудост. :д Иначе нещата се нареждат, само трябва да си намеря камуфлажни дрехи до другия четвъртък. И току що се опитаха да ме сватосат с един... Не че ако ми беше писал сам щеше да ме впечатли, ама да се опитва някакъв друг да ни уреди е работа като за втори клас. "Гошко ми каза да те питам дали искаш да станете гаджета" нещо от тоя сорт беше, само ме накараха да се разсмея.
С няколко думи - нито ще ми се плати повече, нито ще извлека някаква друга полза. Вместо това е много вероятно да си навлека здравословни проблеми до живот. Сега се оставям на времето - само то е в състояние да покаже накъде ще се развият нещата. Нищо по-интересно.
btw: dreamwalker знае какво ми е. (:
да не си дишал флтра фин прах от папките в килера на комунистическия офис дето ги разнасяше?
той остава в дроба до живот ама ще го разбереш след около 20 години
Миналото е без значение, единственото което има значение е сега и това което предстои. Като последното съм убеден, че ще е повече от страхотно. Тя е страхотна !