- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Има моменти,когато имам усещането,че каквото ми се ще това става и то много бързо.
Изключваме любовта разбира се,тя не е в тая категория сякаш...
Ето например вчера тук написах впечатленията от работата ми. И казах,че ми се ще вече да започна и да се запознавам и с повечко българки,а още по-добре ако са и около моята възраст.
И днес...в почивката се усамотих на пейката до задния вход на основната сграда дето ходя. Там дето пушат.
Клюпам си аз сандвичите и по едно време идват да пушат 2 и после още 2 жени българки. Едната поне видимо доста младичка.
Аз си трая.По едно врме започнаха да обсъждат,че можело да ми пречат с пушенето си и ме попитаха и...разговора тръгна.Разбрах,че са шивачки в същата сграда на етажа на две от шефките.Не се запознахме официално,но тази случка постави добра основа за запознаство във бъдеще...![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 05-27-2016 на 16:03
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не съм обсебен от нея/него. Нагледал съм и се на писанията и и/му бая в този форум и съм запознат добре с шизофреничния ми/и приказен стил на писане....
А камбанката е КорбВече няма да се очудя въобще ако всъщност се окаже,че той или Галакси са всъщност Дриймуокър...
![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 05-27-2016 на 18:08
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
РЕАЛНО ти не съществуваш в това време.
Както и да е, Електро.
https://www.youtube.com/watch?v=Sf8NUJaCS1Q