.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5969

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Дай ми 1 ден и няма да ги пусна да влязат 4 дена като най-вероятно ще избия половината.. Две три самоделни мини (направени с най-прости продукти които присъстват в работилницат на всеки мъж, като те учат как да ги обезвреждаш се научаваш и как се правят.) поставени на тактически места, няколко димни гранати.. Психическа подготовка и очакването те успокоява и мислиш трезво.. няколко гранати за затворени помещения. Тук таме некое пушкало на удобна за мен, неудобна за тях позиция и завардени (ЗДРАВО) всички неудобни за мен, удобни за тях изходи, ти е най-малкото което можеш да направиш.
    Те разчитат на изненадата и на първоначалния шок и стрес. Напълно нормално е, когато те не са осведомени, че двама тъпи полицая са преебали цялата акция на миналия ден като са я разкрили неволно, те да подходят с грешен план и да стане сакатлък.

За това са виновни и наказани двата шопака отпред дет са снимали без разрешение. А не СОБТ.
    личи си, че си прост геймър
    мога да ти дам година и след това за десет минути да те нагъна с желязо

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    личи си, че си прост геймър
    мога да ти дам година и след това за десет минути да те нагъна с желязо
    Е добре.. ;д нали осъзнаваш, че ако стъпиш върху амониева силитра примесена с желиран бензин самоделен капсол детонатор и примерно кило пирони.. в буркан старателно закопан точно пред прага на вратата, вашите ще те погребат в торбичка, щото няма да е останало много от теб и колегите ти..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Е добре.. ;д нали осъзнаваш, че ако стъпиш върху амониева силитра примесена с желиран бензин самоделен капсол детонатор и примерно кило пирони.. в буркан старателно закопан точно пред прага на вратата, вашите ще те погребат в торбичка, щото няма да е останало много от теб и колегите ти..
    аз у вас нямам намерение да влизам
    ще оставя една филия с мас на прага ти
    и ти сам ще излезеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си