- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Ми, не е глупост. Тия лефскари много грозно постъпиха.
Спрях цигарите, почнах да пия чай, движа се повече... Превръщам се в по-добър човек, хахах.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Dreamjob! Само трябва да стисна зъби до 12 май.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Странни са отношенията между хората. Вече много рядко някой ще се осмели да говори открито и така се получава едно вечно разминаване.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
аз в началото на миналия месец (май 5ти) ги спрях.
ВИкам дай и аз да се похваля. То не е няк'ва философия ама като ти влезе мухата в главата, че виждаш ли баси жертвата правиш, че ги отказваш и в някъв момент се прецакваш пак да пропушиш. Много cringe ми е като се сетя как съм гледал на нещата доскоро и като се замисля тая тема като съм я коментирал с непушачи за колко заблуден са ме мислили...
Са даже имам познати, дето дрънкат същите глупости
*рант овър
Странни са ми хората...хем искат определени качества от хората,Хем ги искат от определени хора които умственият и ценностният им багаж не може да им ги предостави.Искат нещо от точно определен човек..е угодия няма.
Срещата мина... Ок предполагам. Тя беше повече от очарована..досега момчета са се държали с нея като момченца..а не като мъже с жена.Ето тук и обрах точките..и на още няколко места разбира се.Като за първа среща мина повече от добре.
Охх събота вечер ,вместо да правя нещо интересно съм толкова изморен ,че са ми останали сили колкото да се довлаче до леглото и да се свлеча върху него ..човек да не пораства значи...живота му се превръща в работа- ядене- сън.....работа- ядене - сън.....работа -ядене -безсъние(шибано пълнолуние) ...фъкккк дат ...спирам с лиричните отклонения..бай
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
http://www.imdb.com/title/tt5467814/
само тук съм срещал към 5 копия на Миранда
е по-малко е, към 7
ивке :*
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
На Хасан му е арно.
Баси, все като ходя на фитнес тия дни е ш*ибано времето. После как да не ме мързи.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
ко прайте когато човек от френдзоуна ви се вльоби вав вас, сафоромци? Не е ли тъпо![]()