.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Книги

Град
    varna

Question Книги

Здравейте!
    От доста време се чудя кой автор да подхвана, но за жалост не се спирам на нищо интересно.
    Търся книги от които можеш да научиш нещо стойностно. Не научна литература .
    Примерно П. Коелю има доста интересни, поучителни( не знам защо повечето хора не го харесват )
    Наскоро си взех Букай, но не ми хареса, защото пише прекалено кратки истории. Става за четене, но от време, на време, да хванеш и да си ги четеш произволно Иначе притчовите елементи в разказчетата са супер, но са прекалено кратки :/ .
    Допадат ми и някой от книгите на Дан Браун, но те само ме държат в напрежение и нищо не научавам. Интересното при него е, че има доста истини, както и фантастика, които ги смесва и човек се обърква( поне аз , защото вярвам в конспиративните теории и в тайните общества) .
    Та, ако някой може да ми предложи нещо поучително или дори да не е, поне да е интересно, ще се радвам

Град
    varna
    Пропуснах да кажа, че съм момче и въпреки, че чета Коелю....повечето любовни романи не ми допадат

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Каква книга искаш? Ами според мен ако не си чел "Без дом " трябва да я прочетеш. От по - съвремените - "Богат Беден" може би книгите на Георги Господинов ако ти допадат. На мен ми бяха интересни книгите на Карлос Руис Сафон, "Марина" и "Сянката на Вятъра" и имаше едни уникални разкази... но не се сещам кой ги беше писал. Я и другите да пишат, че и аз искам да чета нещо стойностно

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Коелю, Бокай???? "творчеството" на тия двамата помага на манекенките в България да си мислят, че въпреки че са на колене и обслужват орално някой мазен дъртак, те все пак са духовно извисени..
    Но все пак щом си падаш по такива книги, а и си чел Коелю... Препоръчвам ти "Погнусата" на Сартр..
    А и щом харесваш конспиративни теории, може би ще ти допадне и "Не пипай тази книга" на Ян ван Хелсинг

Препоръчвам ти и: "Да оцелееш сред вълци" на Миша Двфонсека, "Ловецът на хвърчила" - Халед Хосейни
    Последно редактирано от Dwyd96 : 03-26-2016 на 23:25

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sock96 Виж мнението
    Примерно П. Коелю има доста интересни, поучителни (не знам защо повечето хора не го харесват )
    Защото...
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Коелю, Бокай???? "творчеството" на тия двамата помага на манекенките в България да си мислят, че въпреки че са на колене и обслужват орално някой мазен дъртак, те все пак са духовно извисени..
    Dwyd96 го е казал много добре !
    Цитирай Първоначално написано от sock96 Виж мнението
    Пропуснах да кажа, че съм момче и въпреки, че чета Коелю...
    Това е едно важно уточнение!
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    "Ловецът на хвърчила" - Халед Хосейни
    Това е добра книга, както и другите от този автор !

Голям фен Аватара на zombolovesu
    Препоръчвам ти "Весели разкази" на О. Хенри - някои от тях са толкова сърцераздирателни, че като се сетя ми се свива сърцето, и всички те карат да се замислиш за някои неща. Общо взето свършват с един край, който никога няма да се досетиш.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    "Малкият Принц"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си