.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София

Секс с бивш/а приятел/ка

Здравейте,извинявам се предварително,ако вече има такава тема,но не видях.
    Какво мислите за секса с бивш/а приятел/ка? Задавам този въпрос,защото на мен ми се случи.Беше без всякакви чувства,само секс,въпреки че ходихме доста време.И двамата бяхме наясно какво ще правим,без изобщо да говорим за събиране и тем подобни.

Абе гледай си кефа. Човек не живее 100 години ! Голяма работа станало.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mikity_sladky Виж мнението
    Абе гледай си кефа. Човек не живее 100 години !
    Това е вярно,ама се чудя дали пак да го направим,тя е навита ,аз съм този който се чуди.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Това е вярно,ама се чудя дали пак да го направим,тя е навита ,аз съм този който се чуди.
    Няма нищо за чудене...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Никога не бих го направила

Щом сме бивши има за какво и не ме интересува вече за каквото и да било

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Никога не бих го направила

Щом сме бивши има за какво и не ме интересува вече за каквото и да било
    И аз мисля повече да не го правя.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Бившия ми не искам да ме доближава и на 500 метра, какво остава за секс.........

Бяхме излезли да се видим след толкова време, съвсем приятелски, без излишни чувства и глупости. В крайна сметка не издържа и предложи. Отказах категорично. Няма как цяла вечер да ми се прави на мъж, с колко бил спал, какво бил правил и след това аз да се навия... НЕ

Супер фен Аватара на Pug_306
    Излизай, като ти е навита, все пак е само секс, какво те бърка ....

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Щом ви харесва, правете го. Само внимавайте да не се забиете в някакви емоционални драми.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Щом ви харесва, правете го. Само внимавайте да не се забиете в някакви емоционални драми.
    Най-вече!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Съгласен,но не съм сигурен дали ще продължа.

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Чукааааййй!
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Мега фен Аватара на tori
    И на мен бивш ми е предлагал приятелство с привилегии, но тактично съм отказвала. Вероятно бих, ако харесвам секса с него, но с уговорката, че е само секс и драмите далеч. В крайна сметка ако седнете и поговорите, че става въпрос наистина само за секс и това се спазва и от двете страни, няма проблем да се виждате за това само. Иначе става кофти работа и за двамата.

Супер фен Аватара на sladura89
    Какво мислите за секса с бивш/а приятел/ка? Задавам този въпрос,защото на мен ми се случи.Беше без всякакви чувства,само секс,въпреки че ходихме доста време.И двамата бяхме наясно какво ще правим,без изобщо да говорим за събиране и тем подобни.
    Ами аз секс с бивша не съм правил то и като цяло рядко го правя де секса! Ама според мен няма лошо това е един вид неангажираща връзка поне според мен, а пък аз си падам по такива! Щом не сте говорили за събиране значи е било само секс предполагам! Аз лично 2 пъти не започвам една и съща връзка, защото щом сме се разделили значи е имало причина и дори да се съберем нещата вече няма да са същите! Виж другото не бих го отказал, ако имам възможност!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Ами аз секс с бивша не съм правил то и като цяло рядко го правя де секса! Ама според мен няма лошо това е един вид неангажираща връзка поне според мен, а пък аз си падам по такива! Щом не сте говорили за събиране значи е било само секс предполагам! Аз лично 2 пъти не започвам една и съща връзка, защото щом сме се разделили значи е имало причина и дори да се съберем нещата вече няма да са същите! Виж другото не бих го отказал, ако имам възможност!
    ОО ние безброй пъти сме късали,както почти всяка връзка,но последния път беше краен и оттогава рядко ,даже почти не сме си писали,тъй че беше само секс и изобщо нито 1 от 2мата не иска да се събира с другия.Но сега нещо тя нещо даде "заден ход" за идеята да продължим.

Мега фен Аватара на divergent
    С бившия ми се разделихме, понеже химия и страст имаше бол, ама не и чувства. И все пак, дори и сега да ми предложи приятелство с привилегии, мисля, че бих се съгласила. Ако ви харесва, продължавайте. Нищо лошо няма, стига да се спазват условията на такава връзка, а там е проблемът, че не всеки може да ги спазва. Не трябва да си позволявате никакви чувства, да не се ревнувате, да прекратите отношенията си, когато някой от двамата си хване гадже. На вас ще ви е по-трудно, понеже преди е имало чувства, не е гаранция, че са отшумели напълно, или пък, че няма да се завърнат. Но в крайна сметка сега е момента да се живее.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    е. На вас ще ви е по-трудно, понеже преди е имало чувства, не е гаранция, че са отшумели напълно, или пък, че няма да се завърнат. Но в крайна сметка сега е момента да се живее.
    Моите чувства не са това което бяха преди.Единствено може да имам,само защото ми беше първата и единствена засега сериозна приятелка.Но както казаха,като че ли се отмята от тази идея вече.

ОО ние безброй пъти сме късали,както почти всяка връзка,но последния път беше краен и оттогава рядко ,даже почти не сме си писали,тъй че беше само секс и изобщо нито 1 от 2мата не иска да се събира с другия.Но сега нещо тя нещо даде "заден ход" за идеята да продължим.
    Значи не си допадате в характерите, а само в секса за това и ви влече да го правите и сте нещо като приятели с изгода!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Значи не си допадате в характерите, а само в секса за това и ви влече да го правите и сте нещо като приятели с изгода!
    Еми дълго време бяхме заедно,но сега само това може да ни свърже един вид.И да,нещо такова може да сме.

Monstunter
    Guest
    Няма какво да го мислиш .Както казва Кубрат "продължаваме напред"

-------------------------------------------------------------
    https://www.neobux.com/?rh=53746F696F6D6F746F3930 Едноминутна (безплатна) регистрация помагаща за дарение.Благодарим за отделеното време!

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Това би било странно, не бих си причинил такъв шамар за достойнството и да вдигам егото на свинята.

Мега фен Аватара на xoxi
    Има бивши и бивши.
    С някои може да стане работата, за другите е неприятно даже да се мисли.

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Няма значение каква е. За бившата, самия факт, че се съгласяваш да я изчукаш ще и сигнализира, че си лузър, който след раздялата им или не е виждал путка, или не може да спре да мисли за нея въпреки, че е имал досег с путка. Както и да е!

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Има бивши и бивши.
    С някои може да стане работата, за другите е неприятно даже да се мисли.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си