- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нестандартни секс случки и подвизи
Да всичко може да ти се получи стига да срещнеш правилното момиче.
Ако не успешш пак може да ти се получи, стига да разполагаш с правилните цифри. (за числата от тотото става въпрос).
Моя опит обаче показва че трудно се намира жена и за КРЕВАТ и за ПАРАД. Но някой имат късмет.
То това, че са силния пол мъжете е общоприето, но дали е така не е доказано, жените може би са заменили част от физическата си сила за психическа такава както и за красотата си! Една жена може да победи мъж по интелигентност, психически, емоционално, а понякога и физически!
Но това си зависи и от индивидуалния човек, а не чак толкова от самият пол, може би и точно за това ми харесва да съм доминиран понеже е прието, че мъжете уж са силния пол!![]()
Имам усещането че знаеш отговорите и пускаш мъжете по пързалката.
Аз лично имам много малко желание да доминирам. Бих го направил ако на дамата и харесва.
В интерес на истината веднъж пробвах вагинален и анален фистинг на една дама. Леекичко, без грубости. Беше средно готино, малко се получи като практически урок по анатомия.
Поне като умра да знам че съм пробвал нещата дето са ми били интересни.
Ами явно аз съм някакво изключение! Е има и други на които им харесва да ги доминират, някои обаче не си го признават!
Не си обяснявам защо е така, но ми харесва много иначе аз не обичам да командвам и да раздавам заповеди предпочитам всеки сам да взима решенията си и да има право на свободен избор! Кефи ме да ме доминират в секса, но не и цялостно в живота там си отстоявам мнението докрай!![]()