- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- леки гърчове при напрежение и вълнение
Здравейте, приятели!От скоро започнах да правя леки гърчове, когато се развълнувам за нещо. По принцип съм доста чувствителна и напрегната и приемам всичко много навътре и това е причината да се притеснявам и мисля и за най - малкото нещо постоянно...Опитвам се да не съм така , но не мога.. ужасно е. Та напоследък при най - малкото вълнение независимо дали се зарадвам или притесня за нещо получавам нещо като гърч.. дланите ми ту се потят , ту изстиват ..Сърцето ми започва да бие адски бързо и ми се замайва всичко .. понякога не мога да спя по цяла нощ..също така имам болки в гърба и при дишане.От няколко години от време на време ме втрисаше ей така без причина , но ми и казваха, че е нормално .. сега обаче започва да става все по - зле. Ще трябва да се ходи на лекар със сигурност .. но исках да попитам знаете ли защо мога да се чувствам така. Според мен е от стрес и определени емоции.. и случвало ли се е на някой от вас?? :/
Последно редактирано от sisk03 : 04-16-2016 на 20:58
ТЕЗИ НЕЩА МНОГО ТРУДНО СЕ КОНТРОЛИРАТ И НЯМА КАК ДА СЕ СПРАВИ БЕЗ ЛЕКАРСТВА И НЯКАКВА ПСИХОТЕРАПИЯ , КОЕТО ВСИЧКИ ПРЕПОРЪЧВАТ И КОЕТО ВСЪЩНОСТ ПЪК Е МНОГО СКЪПО ЗА СТРАДАЩИЯТ
.
ТОВА СА НЕВРОЛОГИЧНИ ИЛИ ПСИХИАТРИЧНИ РЕАКЦИИ . НЕРВИТЕ СА СЕРИОЗЕН ФАКТОР В ЦЕЛИЯТ ОРГАНИЗЪМ И ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ПРОБЛЕМИТЕ СА НЕВРОЛОГИЧНИ -
МОЖЕ ДА Е ОТ ПРИТЕСНЕНИЕ , ИЛИ НЕЩО ,КОЕТО ДОРИ НЕ ОСЪЗНАВАШ ,НО ТО СЕ ПОЯВЯВА- ТОВА СИ Е В МОЗЪКА
.
ОТИВАЙ НА ВРЕМЕ НА ЛЕКАР, СИГУРНО СИ МАЛКА ,МИСЛЯ ,ЧЕ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ИМА БЕЗПЛАТНИ ЧАСОВЕ И ПРИ ПСИХОЛОГ
.
ОТДЕЛНО ЩЕ КАЖА МОЕТО МНЕНИЕ,ЧЕ ПО-СИЛНОТО НЕЩО , КОЕТО ОПРАВЯ ПСИХОГЕННИТЕ ТРЕВОЖНИ РАЗТРОЙСТВА Е НЕ ПСИХОТЕРАПИЯТА , А - ХИПНОЗАТА
Последно редактирано от galen_plamen : 04-17-2016 на 17:15
Типични пристъпи на тревожност. Имах същия проблем. Онова, което ми помогна, след няколко години пристъпи, е психотерапията. Хипнозата и ипнотерапията са много мощни методи за справяне. Лекарствата НЕ помагат в тази ситуация. При мен терапията е комбинация от хипноза и дихателни практики от йога. Техниките, обаче, зависят от самия терапевт, при когото ще отидеш.
Поздрави и успех!
Тва звучи като паник атаки, да. Обмисли разговора с психолог.
Аз съм бил винаги интересен и ще продължа да бъда все толкова забавляващ масите хора. Преди като седнех да пиша вечерта, хората сядаха с пуканките и се кефеха. Сега по добре ли е? От тебе искам да ми кажеш кога ще почнеш да дигаш тежести и да се оформиш за да ме възбудиш и да направя приятеля ти рогач. Имам опит в тая сфера, да развалям връзки...