500 са достатъчни, но гледай да е скъпо и марково иначе може и мощността да не е реална. Също така аз обичам винаги да сложа повече. Ако имам нужда от 500 да сложа 800. Може да ъпгрейдна, може да добавя нов процесор, по силно видео, няколко харда след време и т.н.
Нямам допър опит с вентилаторите на deepcool, почват да издават звуци сравнително бързо. И цената е съмнително евтина на цялата им гама продукти.
Имал съм опит с друга марка захранвания, Chieftec. Китайски са, средна работа, не ми е отказвало такова досега. Но имат проблеми. Несъвместимост с компонентите, coil whine noises и прочее. Препоръчвам ти да събереш още малко пари и да си купиш качество, откъм захранване да правиш компромис си е чиста доза идиотщина. Това е все едно да пътуваш дълги разстояния и често с автомобил и да си купиш акумулатор от бай Пенчо Гаражния бест селър. Продай нещо, поискай от някой, или измисли нещо, но не купувай такива помии. Вземи си това, което ти пратих, не случайно е Топ №1 на много места. Аз имам HIPER между другото.