.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на ParadiseCity
    Цитирай Първоначално написано от metalhearted Виж мнението
    После прекъсваш всякакви контакти с ваще, докато не решат да се отнасят с теб като с възрастна.
    Ехаааа.. много зряло

Не съм казала, че е зряло, но не виждам защо да не е. Трябва да им се даде време да осъзнаят грешката си.

Така ли се дава време ? Като им теглиш една майна Божее..

Еми като не са хора ще им тегля и пет майни. А теб пък да съм те насилвала да го правиш? Ако съм те оставила с такова впечатление, съжалявам, сега вече ти давам разрешение, ако не искаш недей!

Мега фен Аватара на draid
    На 18 с горе долу стабилни разходи. Я какви приказки за лека нощ се разказват тук. А как ще си плати ученето и ще има време за него, докато си плаща всички сметки и квартирата? Ей така от любопитство питам.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    На 18 с горе долу стабилни разходи. Я какви приказки за лека нощ се разказват тук. А как ще си плати ученето и ще има време за него, докато си плаща всички сметки и квартирата? Ей така от любопитство питам.
    Кой се сеща да мисли чак в такава перспектива?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от metalhearted Виж мнението
    Еми като не са хора ще им тегля и пет майни. А теб пък да съм те насилвала да го правиш? Ако съм те оставила с такова впечатление, съжалявам, сега вече ти давам разрешение, ако не искаш недей!
    Не били хора ... Ей значи ... спирам до тука, това ми беше достатъчно

Вярно, вярно, родители, чудо голямо, но като се замислиш ти и да избягаш не можеш, една допреди година не я пускаха навън, избега и какво стана? Докараха я с шамари от полицията, е то ти остава само да обърнеш очите, че друго измъкване няма.
    Нормално е млад човек да вижда през рутината на възрастните, те понеже много ти "мислят" бъдещето, затуй само ти задават въпроси, без да отговарят, родителят не е институция, която се грижи вече, тази западна роля, която си представяте за реална, умира щом се срещне с българина.
    Затуй дето на 18 и сам можеш да се оправиш стига да не си по документи при мама и тати, че тогава държавата не отпуска, вие как си мислите, че сираците оцеляват?
    Всичко се постига и на улицата се спи, не е проблем, въпросът е да се опиташ, а не да предадеш духом всичко и да се откажеш и от родители и от хора, защото те са повечко родители отколкото хора, не действуват и не разговарят като хора, ами като родители, разбирате, нали?
    Според мен трябва досущ като при осиновяване, родителите да държат психо тестове, да им се предадат 300 часа минимум педагогика и да се консултират с ПТ, че инак ще се стигне пак до днешното положение, в което едни родители еб*т(извинявам се), други пият, трети бият, е мамицата му на това животно, сега и конституцията да им проснеш пред погледа пак няма да те послушат.
    То от 2005 е нелегално да посягаш на деца и на когото и да е изобщо, ама т'ва шамара си е целият авторитет и власт на бащата, когато действаме като примати и си бием, връзваме и налагаме децата е абсурдно да очакваме разбирателство, всички се правят на жертви, а колко са жертви с тези бритви-главорезки, не зная.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си