- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Предстои ми най-трудният разговор с тях.
Не съм казала, че е зряло, но не виждам защо да не е. Трябва да им се даде време да осъзнаят грешката си.
Така ли се дава време ? Като им теглиш една майна![]()
Божее..
![]()
![]()
Еми като не са хора ще им тегля и пет майни. А теб пък да съм те насилвала да го правиш? Ако съм те оставила с такова впечатление, съжалявам, сега вече ти давам разрешение, ако не искаш недей!![]()
На 18 с горе долу стабилни разходи. Я какви приказки за лека нощ се разказват тук. А как ще си плати ученето и ще има време за него, докато си плаща всички сметки и квартирата? Ей така от любопитство питам.
Вярно, вярно, родители, чудо голямо, но като се замислиш ти и да избягаш не можеш, една допреди година не я пускаха навън, избега и какво стана? Докараха я с шамари от полицията, е то ти остава само да обърнеш очите, че друго измъкване няма.
Нормално е млад човек да вижда през рутината на възрастните, те понеже много ти "мислят" бъдещето, затуй само ти задават въпроси, без да отговарят, родителят не е институция, която се грижи вече, тази западна роля, която си представяте за реална, умира щом се срещне с българина.
Затуй дето на 18 и сам можеш да се оправиш стига да не си по документи при мама и тати, че тогава държавата не отпуска, вие как си мислите, че сираците оцеляват?
Всичко се постига и на улицата се спи, не е проблем, въпросът е да се опиташ, а не да предадеш духом всичко и да се откажеш и от родители и от хора, защото те са повечко родители отколкото хора, не действуват и не разговарят като хора, ами като родители, разбирате, нали?
Според мен трябва досущ като при осиновяване, родителите да държат психо тестове, да им се предадат 300 часа минимум педагогика и да се консултират с ПТ, че инак ще се стигне пак до днешното положение, в което едни родители еб*т(извинявам се), други пият, трети бият, е мамицата му на това животно, сега и конституцията да им проснеш пред погледа пак няма да те послушат.
То от 2005 е нелегално да посягаш на деца и на когото и да е изобщо, ама т'ва шамара си е целият авторитет и власт на бащата, когато действаме като примати и си бием, връзваме и налагаме децата е абсурдно да очакваме разбирателство, всички се правят на жертви, а колко са жертви с тези бритви-главорезки, не зная.