Здравейте,
това е първата ми тема и главно причината да се регистрирам тук.Въпросът ми е относно мерките за сигурност на матурата който са доста актуални напоследък.Случаят ме интересува,защото съм зрелостник и ще ми трябват доста високи оценки на матурата,доста научих последните месеци,но все пак има въпроси на които ще съм неподготвен и ако имам телефон със себе си ще ми е от полза.Колебая се дали да оставя GSM-а в мен,защото някой познати ми казват,че може да минават с устройство което засича телефоните(в някой медицински университети знам,че използват такива)..и тук идва и тънкият момент-дали ще минават преди матурата за такъв евентуален втори телефон и просто ще ти го вземат или ако те хванат с такъв директно ще ти анулират работата?Наистина се колебая,защото луксът от телефон ще ми даде поне 5-10 бонус точки,но пък ако вземе да стане гаф..Ако някой може да ми даде съвет ще се радвам,защото от една страна полагам доста усилия да науча и не искам да се издъня по такъв начин,но от друга телефонът наистина може да ми е от полза.Благодаря Ви!