.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Не мога да свърша

Здравейте, момиче на 15 години съм. Имам един проблем. не мога да свърша.Когато галя клитора си усещам затопляне след това спирам да усещам каквото и да е и после ръката ме заболява и не мога нищо да направя. Та въпроса ми е как да свърша? Благодаря предварително.

Мега фен
    смени ръката

Мега фен Аватара на an7raks
    ...с чужда...

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Даже може и да не е ръка

И с чужда не става

Пробвай с пръст или два ако не стане потърси помощ от приятел

Щото не си пробвала с мене...

Все още си малка! А и ти можеш да свършваш,стига да не си асексуална. И най-вече всичко е в главата пример: Представяш си някоя сексуална сцена,с някое момче,което харесваш или гаджето ти ако имаш такова,на леглото си и когато вече си възбудена достатачно,мастурбирай и ще стане и не трябва да спираш,докато не свършиш.

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Цитирай Първоначално написано от i.h. Виж мнението
    Здравейте, момиче на 15 години съм. Имам един проблем. не мога да свърша.Когато галя клитора си усещам затопляне след това спирам да усещам каквото и да е и после ръката ме заболява и не мога нищо да направя. Та въпроса ми е как да свърша? Благодаря предварително.
    С голям кур ще свършиш бързо.

С голям или с малък няма значение! Важното е да се прави качествено,а не цък,цък язък!

Пробвай всичко. Всички жени са различни. Още си малка и не си познаваш тялото )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си