- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кой съм АЗ (Анкета и РАЗКРИВАНЕ НА САМОЛИЧНОСТТА)
Що, проблем ли имаш с моя глас? Не си очаквал, че някой така лесно ще ти отмъкне под носа "труда" от последните няколко дни? Можеш ли да докажеш, че аз не съм ти, а?
Вчера разбрах, че поне от 10 месеца съм се самозаблуждавал. Мислех си, че съм забавен, а всъщност съм бил правен на глупак. Последното е развличало тълпата.
Така, че давай - докажи, че ти не съм аз!
^ Слънце, още ли поддържаш боклучавата си хипотеза?
не разбирам защо в анкетата няма отговор "най-дразнещата личност която някога сме виждали" ?
То това може да се потвърди, който иска може да си намери информация, балък , на теб няма да се обяснявам обаче, с такъв тип провокация само децата се провокират.
Добре , темата отива в друга посока, и гледам гласувате за някой друг за отнемане на славата ми.
Носферату съм ака бургаския ака рижия и това естествено може да бъде доказано много лесно !
Тогава си бях поствал колата в темата за колите , имам такъв спомен, аз отдавна я продадох но още имам снимки, ако не е била моя няма как да извадя фотоси нали така ! Ето една хубава снимка
http://s32.postimg.org/5rkqr0ret/v_Z6_Po8_JD0_A.jpg
Вие сте големи балъци обаче, стилът ми на писане и изразяване би трябвало да ме издаде
Явно всички сте прости като джапанката ми сабо купена през 98-ма
Ти донякъде знаеше, и на солото казах , ама останалите не ! Макар , че оставях подсказки в темите , обаче в един момент ми писна. Искам да знаят като ги нападам кой реално ги напада !
Аз имам няколко акаунта, затова виж внимателно анкетата, не пише "Двойник на носферату" ами само носферату. Имах още 2 акаунта баннати , обаче не съм влизал тук да чета дори от зимата на 2014 някъде. Значи година и половина кажи речи ! Трябва да имам някъде някой акаунт обаче съм му забравила паролата .
И сега си регнах нов !
Да , смуча кръв от момичешките путки, други въпроси от лексикона ти имаш ли ?
Виж , аз не съм фен само на Роналдо , отдавна съм казал че просто обожавам топ атлети , обожавам и Тайсън например.
На 28-ми тоя месец е финала на ШЛ, там ще играе ронката