Здравейте, знам , че на повечето от вас Ви е писнало от тази тема, тези въпроси и т.н. , но смятам , че бихте ми помогнали. Та, аз съм момиче на 18г и искам да споделя, че от няколко дни ме наболяват гърдите, смисъл напрегнати са, менструацията ми е след 4- 5 дни, но имам някакво притеснение отностнво това, че 1 ден след овулацията ми, имах полов контакт с приятеля ми без презерватив(имаме рроблеми с постоянно късане , естествено без да е свършвал, и затова доста пъти сме без), 'краят' си беше отвън както винаги,от тогава са минали 15 дни. Чувала съм и съм чела какво ли не за тази "предеякулационна течност" лично аз не вярвам в това, защото според мен забременяването е сложен процес и не става просто 'ей така', но все пак съм жена, знаете, та, въпросът ми е трябва ли да съм притеснена, наболяват ме яйчниците както всеки път преди цикъл, често се уригам (с извинение), но мисля , че имам проблеми със стомаха и дебелото черво, пия Лактуоза сироп заради това. Имам си редовното като бяло течение/секрет преди цикъл. Пратньорът ми ме убеждава,че няма от какво да се притеснявам. Благодаря Ви , много.
Последно редактирано от Monika777 : 05-10-2016 на 18:47