.
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Threaded View

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Няма как на мухльо да си дам телефона за да ми пусне после номера в обявите на олх че продавам бмв м3 за 3000 лв, и да се скъсат да ми звънят. Няма как да си сменя и номера щото ме знаят около 2000 човека, Затова се застреляй и не ме занимавай с циганските си простотии. Още тогава усетих, че живееш закотвен във най помярския квартал на Варна и затова за да не те унижа и да си защитиш застрашеното достойнство започна да си отваряш устата. Аз живея в Галата, а ся мри, изтръпнярев !

Смешното е знаеш ли кое ? Че аз си изразявах мнението за този мръсен мизерен пълен с дроги квартал. Ти нямаш правото да ми пречиш да си изкажа мнението, и честно казано, ако си истински мъжкар, какъвто няма да бъдеш никога, ти щеше да уважиш мнението ми и да не ми отговаряш. Или да не го уважиш и да не отговаряш. Но ти реши веднага да скокнеш. Това показва какъв паляр си !

Аз кога съм скачал на теб из темите, върни ми лентата назад и пусни на останалите и на Тори да видят, какъв мухльо всъщност си. Теб един път не съм те нападнал, бахур!!! Ти идваш и неподготвен и НЕПОКАНЕН решаваш да ми адресираш писанията си нащракани на изцапаната ти с мармалад за 1 лв клавиатура на делукс.
    Последно редактирано от MalePan7her : 05-14-2016 на 05:31

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си