- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ви наказват
А, то превъзмогването след предателство е много лесно...
Тъпо е да си с човек, когото си "превъзмогнал" вече. Ако имаш предвид това, че те нападнах, след като видях, че я обиждаш напълно незаслужено, мисля че това е нормалното. Ако за теб е нормално някой да плюе приятелката ти, било то във форум или на живо и ти да не се намесваш, за мен не е. Ако това е да си "под чехъл", да под чехъл съм.
С грешно впечатление си останал като цяло, но както каза, няма как да контролирам какво да си мислиш.![]()
А, то превъзмогването след предателство е много лесно...
Всъщност не особено. Поне аз го приемам невероятно тежко и в мене изниква желание за мъст и невероятен гняв. Самият факт, че човека си е позволил по какъвто и повод да излъже ме разярява. Това е чумата на 21 век.
Не е нормално да плюе приятелката ми, аз като имах приятелка много я пазех, и няколко човека щях да усуча, обаче не можеш да си навсякъде, нали така? И просто и забраних да ходи на дадени места. Казах и няма да ходиш тук тук и тук или ще играят шамари по дупето и тя естествено изпълняваше. И както казах контролът не може да е пълен. Отнема енергия. Затова реших да я оставя да прави каквото си иска и прекратих. И други пъти съм правил същото, не обичам да се влача.
За мен не е нормално приятелката ми да си лафи с хора от мъжки пол в мое отсъствие. Затова нямам приятелка и не искам да имам. Имал съм няколко пъти, не ме кефи. Прекалено много нерви, тва което ти сега изпитваш.