.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    А, то превъзмогването след предателство е много лесно...
    Тъпо е да си с човек, когото си "превъзмогнал" вече. Ако имаш предвид това, че те нападнах, след като видях, че я обиждаш напълно незаслужено, мисля че това е нормалното. Ако за теб е нормално някой да плюе приятелката ти, било то във форум или на живо и ти да не се намесваш, за мен не е. Ако това е да си "под чехъл", да под чехъл съм.
    С грешно впечатление си останал като цяло, но както каза, няма как да контролирам какво да си мислиш.

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Тъпо е да си с човек, когото си "превъзмогнал" вече. Ако имаш предвид това, че те нападнах, след като видях, че я обиждаш напълно незаслужено, мисля че това е нормалното. Ако за теб е нормално някой да плюе приятелката ти, било то във форум или на живо и ти да не се намесваш, за мен не е. Ако това е да си "под чехъл", да под чехъл съм.
    С грешно впечатление си останал като цяло, но както каза, няма как да контролирам какво да си мислиш.
    Всъщност не особено. Поне аз го приемам невероятно тежко и в мене изниква желание за мъст и невероятен гняв. Самият факт, че човека си е позволил по какъвто и повод да излъже ме разярява. Това е чумата на 21 век.

Не е нормално да плюе приятелката ми, аз като имах приятелка много я пазех, и няколко човека щях да усуча, обаче не можеш да си навсякъде, нали така? И просто и забраних да ходи на дадени места. Казах и няма да ходиш тук тук и тук или ще играят шамари по дупето и тя естествено изпълняваше. И както казах контролът не може да е пълен. Отнема енергия. Затова реших да я оставя да прави каквото си иска и прекратих. И други пъти съм правил същото, не обичам да се влача.

За мен не е нормално приятелката ми да си лафи с хора от мъжки пол в мое отсъствие. Затова нямам приятелка и не искам да имам. Имал съм няколко пъти, не ме кефи. Прекалено много нерви, тва което ти сега изпитваш.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    аз като имах приятелка много я пазех
    а сега сигурно си търсиш някоя
    която да пази теб
    от малки циганчета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си