.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 98

Дали да има секс, малко коте?

Здравейте,
    Нека първо започна с историята, а после ще задам въпросите и терзанията си.
    Преди около година се запознах с едно момче като може да се каже, че още в самото начало химията си пролича. Лошото беше, поне за мен, че той беше 12ти клас и след няколко седмици завършване и заминаваше за друг град. Нямаше как да се получи нещо сериозно, а самия момент за него не беше подходящ, тъй като се занимаваше с кандидат-студентски изпити. Но в крайна сметка покрай изпращането и бала стана така, че се целунахме, въпреки че си казахме, че няма как да стане нещо между нас. Беше ми завъртял главата, аз на него, може би имаше някакви наченки. Той нямаше време, а аз исках да се виждаме за това почнаха скандали и решихме да се разделим скоро след това. Не съм го правила с много момчета, но определено с него секса беше несравним. Не знам дали е, защото не остана време да си писнем или заради това, че ми беше втория. Той веднага след раздялата ни, (като цяло никога не сме били и гаджета..нито пък беше само секс.Не мога да го определя) тръгна с друго момиче и още е с нея. Аз също след няколко месеца си намерих сериозен приятел, но вече не съм с него.
    През изминалата година поддържаме контакт. Аз сякаш никога не успях да го забравя напълно. Не бях влюбена в него. Исках го чисто сексуално..самата тръпка от малкото мигове с него. Та още миналата година разбрахме, че има страст между нас и че се желаем, но съвестта ми, че си имам приятел, макар че почти бях готова да се разделя с него, надделя и не го направихме. Половин година след нашите признания все още се искаме. Аз нямам приятел вече, но той все още ходи с това момиче. Лятото ще дойде в града, така че имаме възможност да се виждаме. Предложението му е валидно, но съм разколебана от няколко неща. Първо, че си има приятелка, на която не знам дали държи на нея..по-скоро не, съдейки по предложението му. Второ, че чувствата ми могат пак да се върнат. Принципно не бих тръгнала с него тъй като явно му се "живее" на момчето. А и той поне си каза, че си иска чисто и просто секс.
    Чудя се дали да го направя с него. Как бихте постъпили ако ви се отвори възможност да го направите с човека, с когото сте правили най-страхотния секс?

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Ти малко самоуважение нямаш ли ?
    Ти ако си имаш приятел, и той ПРОСТО СПИ с друга как ще се чувстваш или това за теб е нормално ?
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
    Ти малко самоуважение нямаш ли ?
    Ти ако си имаш приятел, и той ПРОСТО СПИ с друга как ще се чувстваш или това за теб е нормално ?
    Какво значи нормално? Нещата, които се считат за нормални са едно клише, маска и точно те най-рядко се случват. Ще отговоря на въпроса с въпрос. Ако имаш приятел и знаеш, че иска да го прави с друга (първи вариант) или направо вече ти е изневерил (втори вариант) резултата не е ли горе долу един и същ?

Мега фен Аватара на solo_
    Не е хубаво да пишеш тук, защото няма да събереш нищо повече от хейт и глупости...

Аз смятам, че няма нищо нередно в нещата.

Град
    Цитирай Първоначално написано от snatural Виж мнението
    Какво значи нормално? Нещата, които се считат за нормални са едно клише, маска и точно те най-рядко се случват. Ще отговоря на въпроса с въпрос. Ако имаш приятел и знаеш, че иска да го прави с друга (първи вариант) или направо вече ти е изневерил (втори вариант) резултата не е ли горе долу един и същ?
    Ами именно защото всичко е станало ПОХОТ ,точно това е думата...освен секс друго в главата на хората не им се върти,няма ценности...най-рядко се случват нормалните неща щото хората НЕ обичат ...те обичат другият човек да има ВЛАСТ над тях ...и да им е като дрога..всеки миг да е като за последно и после яко болка...те тва наричат химия и чувства...тва е простотия и мазохистия...
    Ти като искаш да спиш с него спи..или май нещо вътре те спира...май се наричаше вътрешен морал..ако търсиш такива които ще ти кажат спи с него ще ги намериш за да се успокоиш .
    Но според мен тва е грешно...после само ще ти е тъпо...ако чувстата ти се върнат а неговите не..ще си на разположение тва устроива ли те ?Да си втората цигулка която е само за секс...ако да го направи.
    Последно редактирано от GuardianAngel : 05-14-2016 на 22:30

Град
    И между другото,това другите не спазват морал и всичко е клишета е много удобно казано.Всичко е до човека ако ти държиш на себе си и се уважаваш и уважаваш другите хора ще постъпиш доблестно както се казва.Всичко е въпрос на избор и ти го имаш ! Ако този избор не ти съвпада с желанието за секс...сори.
    Всеки има избор да не се оправдава кво правели другите...щото точно хора които казват ''ама те другите го правят аз що да съм свестен'' са тези заради които няма свястни хора ! Бъди това което искаш да видиш в света в които живееш !

Може би и аз така разсъждавах..като бях на 12 (но определено бях по-грамотна). Не всичко е цветя и рози. Да не кажа, че почти нищо не е. И един съвет. Намали малко Хорхе Букай и Паулу Коелю (образно казано).

Град
    Може би и аз така разсъждавах..като бях на 12 (но определено бях по-грамотна). Не всичко е цветя и рози. Да не кажа, че почти нищо не е. И един съвет. Намали малко Хорхе Букай и Паулу Коелю (образно казано).
    като ти чета разсъжденията , още минаваш за 12 годишна

Супер фен
    към авторката: Ти от малките котета на Валери Божинов ли си? (:

Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    към авторката: Ти от малките котета на Валери Божинов ли си? (:
    Коя нормална жена би си легнала с Валери Божинов - този кирлив п*дераст?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Коя нормална жена би си легнала с Валери Божинов - този кирлив п*дераст?
    Темата е "Дали да има секс, малко коте?" - знам ли, може авторката да има по-различни виждания от твоите.

Впрочем ти какво се оказа - той, тя или то?

Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Темата е "Дали да има секс, малко коте?" - знам ли, може авторката да има по-различни виждания от твоите.

Впрочем ти какво се оказа - той, тя или то?
    Никой не знае.

Иначе: Искам да ти кажа, че репликата "Малко коте" е измислена от Валери Божинов - този надут... Той ми е неприятен, M****! Аз бих правил/а секс с J.B., но не и с Божинов! Божинов е просто въздух под налягане.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Как бихте постъпили ако ви се отвори възможност да го направите с човека, с когото сте правили най-страхотния секс?
    Това риторичен въпрос ли е? Всеки си има някой, който му е тръпка и заради когото е готов да си наруши принципите. А и щом си необвързана, значи не лъжеш никого (освен евентуално себе си, ако пак лапнеш по него и почнеш да си въобразяваш, че е подходящ за някаква по-постоянна връзка).

Нашето мнение в случая е почти без значение. Една жена науми ли си нещо, не се спира, докато не го направи.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Нашето мнение в случая е почти без значение. Една жена науми ли си нещо, не се спира, докато не го направи.
    Дори и да има последствия след като го направи, ще го направи. enough said

Малката ковричка иска да разваля връзки. Кармата един ден ще се върне и ще и зашлеви шамар. Приятел/съпруг ще наебе яката путка когато ти започваш да се сбръчкосваш и не приличаш на нищо, или след като родиш и си мазния плондир !

Айде беги

Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    Дори и да има последствия след като го направи, ще го направи. enough said

Малката ковричка иска да разваля връзки. Кармата един ден ще се върне и ще и зашлеви шамар. Приятел/съпруг ще наебе яката путка когато ти започваш да се сбръчкосваш и не приличаш на нищо, или след като родиш и си мазния плондир !

Айде беги
    Запиши се в следващия сезон на "Ясновидци". Едва ли ще направиш нещо, но поне ще се изложиш пред цяла България и ще придобиеш своите 5минути слава. Всеки ще получи това, което иска.

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Някой казвал ли ти е, че не си особено забавна. А някой казвал ли ти е КОЙ СЪМ АЗ ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    А някой казвал ли ти е КОЙ СЪМ АЗ ?
    да и кажа аз кой си ти

@snatural
    той е форумния идиот и всички тук го знаят

Мега фен Аватара на tori
    Каквото и да ти кажем, ти така или иначе ще направиш своето. Той пък, от своя страна, вече е изневерил (за изневяра считам дори мисленето за друг(а), кво остава за тва предложение), съответно и той не е чист. Аз лично не бих го чукала, не бих се виждала с него и като цяло бих отбяхвала. Обаче не е невъзможно вече да е изневерил или да изневери като се прибере в града ви. Тук ще спомена, че ти не си единствената, която би спала с него, само да си знаеш. Тоест, ако не спи с теб, ще спи с друга.
    В момента ди абсолютно наясно, че ще се наебете, нали? Няма ти издържат ангелите. Тогава защо питаш какво ние бихме направили?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Курвичке, седи си на задника и не ходи да се вреш в чужди връзки. Въпреки че може да направиш услуга на момичето, защото тоя, с който искаш да си го начешеш и той е един мухлясъл чехъл.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Курвичке, седи си на задника и не ходи да се вреш в чужди връзки. Въпреки че може да направиш услуга на момичето, защото тоя, с който искаш да си го начешеш и той е един мухлясъл чехъл.
    ма тя не е тая, за която я мислиш
    и няма смисъл да я обиждаш
    сякаш тя ти е взела мъжа

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    ма тя не е тая, за която я мислиш
    и няма смисъл да я обиждаш
    сякаш тя ти е взела мъжа
    да бе и историята ѝ не я знам
    само Господ може да я съди