.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 103
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от the dreamer Виж мнението
    Сега нямам време да пиша, но може да ми пишеш на ЛС и да ти обясня повече за тия работи.
    хахаххаха
    пиши му бе, сладур, пиши му едно лс на тоа дон жуан да ти каже как стоят нещата

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    хахаххаха
    пиши му бе, сладур, пиши му едно лс на тоа дон жуан да ти каже как стоят нещата
    ?

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    При мен е абсолютно същото.С което и момиче да се запозная,ставаме или приятели(тя ме френдзоунва) или изобщо спираме всякакъв контакт.Може би проблема донякъде ,е че се държим прекално приятелски за по-дълго време през само запознаване/опознаване и в един момент момичето вече си мисли че искаме да сме само приятели.Така си остава или пробваш да направиш нещо,прави се на недостъпна и до там.А не е като да не показвам какво искам с конкретно момиче,но пак не се получава.Едно 95% от момичетата към които съм имал някакви симпатии,иначе казано съм я харесвал,са ме френдзоунвали.
    Нормално е да се прави на недостъпна, почти във всички случаи с момичета идва един момент в който момичето почва да се държи по-грубо и наистина е сложно да я разбереш. Истината е, че в повечето случаи, това е само тест - това не трябва да ти разваля насторението, все едно всичко си е наред, нищо не се е променило...и като види, че не си като другите, които лесно се предават, ще минеш теста и ще се сближите още повече. Успех с дамите !

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ти си тъп и затова си измисляш невъзможни уж качества за да си прикриеш комплексите
    та, тъп си и затова не можеш да разговаряш нито с жени нито с мъже
    За Грозния всеки знае, той сам се унижава достатъчно, няма смисъл и ти да го правиш.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Ще доживея ли ден, в който ще среща едно смислено и вярно мнение от теб във форума? Не искам никого да обиждам, ама наистина както ти казаха вече си бая комплексиран и ограничен. Това, че на теб никоя не ти връзва, не е задължително да е защото не си тъпкан с пари (примерно). Даже и затова да е, пак не означава, че на всички затова не им се получава. Не казвам, че няма златотърсачки, всъщност са доста, обаче пак правите еднакви заключения за различните хора и пишете простотии. Защото може да му липсват пари и пак да има много фенки, не опира всичко до тъпите хартийки. Тоест и ти трябва да потърсиш причината за девствеността си някъде другаде.
    Я не я нападай! Нито и се карай, нито разговаряй с нея. Аз съм този, който ти го забранява!
    Последно редактирано от solo_ : 05-21-2016 на 18:04

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Едва ли е заради това. Как да се държиш освен приятелски? Просто нещата си стават от само себе си ако има взаимно привличане, химия и тн.
    Еми както каза "golemiq_korab_minava',искате да сме по-напористи,но това пък от друга страна може да е нахално и хептем да се откажете.Имал съм и такъв случай,където има/ше прибличане и т.н. и бях по-напорист и пак същото

Град
    София
    Нормално е да се прави на недостъпна, почти във всички случаи с момичета идва един момент в който момичето почва да се държи по-грубо и наистина е сложно да я разбереш. Истината е, че в повечето случаи, това е само тест - това не трябва да ти разваля насторението, все едно всичко си е наред, нищо не се е променило...и като види, че не си като другите, които лесно се предават, ще минеш теста и ще се сближите още повече. Успех с дамите !
    Последния случай който имах с момиче което ме френдзоуна ,горе долу стана така както казваш ти.Един вид ме подложи на тест,но вложи и други елемти които са дълги и не ми се обяснява на пост.Та се надявам по някое време да мина този "тест" и да се получат нешата,но както се познавам,накрая ще сме приятели и това е.

Еми както каза "golemiq_korab_minava',искате да сме по-напористи,но това пък от друга страна може да е нахално и хептем да се откажете.Имал съм и такъв случай,където има/ше прибличане и т.н. и бях по-напорист и пак същото
    На сегашните мъже им липсва кураж, смелост и решителност, deitona22. Без тия две неща... няма какво да говорим...

Мега фен Аватара на divergent
    Не знам, момчета, прекалено е относително. Няма място за обсъждане на общите стандарти и очаквания, всичко е индивидуално. Едни искат грубост и да сте напористи, други искат романтика и добро отношение, зависи си от човека.

Последния случай който имах с момиче което ме френдзоуна ,горе долу стана така както казваш ти.Един вид ме подложи на тест,но вложи и други елемти които са дълги и не ми се обяснява на пост.Та се надявам по някое време да мина този "тест" и да се получат нешата,но както се познавам,накрая ще сме приятели и това е.
    По-добре приятели, отколкото нищо. А и винаги можеш да излезеш от френдзоната !
    Бих искал да чуя случката ти.

Не знам, момчета, прекалено е относително. Няма място за обсъждане на общите стандарти и очаквания, всичко е индивидуално. Едни искат грубост и да сте напористи, други искат романтика и добро отношение, зависи си от човека.
    Аз мисля, че всяко момче може да ''свали'' всяко момиче, стига да знае как.
    Също така и мисля, че всички момичета харесват едни и същи мъжки качества и няма нещо индивидуално, а и да има, това са изключения.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    На сегашните мъже им липсва кураж, смелост и решителност, deitona22. Без тия две неща... няма какво да говорим...
    Признавам си..на мен ми липсва смелостта,но и съм срамежлив доста,което играе доста голяма роля.Иии да знам,няма от какво толкова да ме е срам,но...

Признавам си..на мен ми липсва смелостта,но и съм срамежлив доста,което играе доста голяма роля.Иии да знам,няма от какво толкова да ме е срам,но...
    От какво те е срам?

Има разлика между смелост и скромност.

Град
    София
    По-добре приятели, отколкото нищо. А и винаги можеш да излезеш от френдзоната !
    Бих искал да чуя случката ти.
    Накратко казано е,избързах със поканата за втора среща и един вид дадох зор,въпреки че самото момиче има симпатии към и т.н.Не се усетих,че прибързвам и сега съм там някъде в пространството между фред-зоната и зоната-нещо повече от приятел.

Мега фен Аватара на divergent
    Аз мисля, че всяко момче може да ''свали'' всяко момиче, стига да знае как.
    Също така и мисля, че всички момичета харесват едни и същи мъжки качества и няма нещо индивидуално, а и да има, това са изключения.
    Не съм на същото мнение. Интересно защо изключенията са около 50 процента.

Град
    София
    От какво те е срам?

Има разлика между смелост и скромност.
    Ако кажа ще съм скромен,ще излезе че имам голямо самочувстие (май това е думата).
    Иначе винаги съм си бил срамежлив,не знам какво го поражда.Като съм около момиче/си пиша към/с което имам симаптии винаги говоря глупости и оплесквам нещата както и последния път.

Леко се отплеснхаме от човека който пусна темата,sladura,не се сърди
    Последно редактирано от deitona22 : 05-21-2016 на 19:06

Накратко казано е,избързах със поканата за втора среща и един вид дадох зор,въпреки че самото момиче има симпатии към и т.н.Не се усетих,че прибързвам и сега съм там някъде в пространството между фред-зоната и зоната-нещо повече от приятел.
    Кофти. И на мен ми се е случвало. В такива случаи, мисля че е най-добре да спреш малко контактите с нея и след време пак да почнеш, все едно наново. Би трябвало да помогне. Това е единственият съвет който мога да дам за тази ситуация.

Ако кажа ще съм скормен,ще излезе че имам голямо самочувстие (май това е думата).
    Иначе винаги съм си бил срамежлив,не знам какво го поражда.Като съм около момиче/си пиша към/с което имам симаптии винаги говоря глупости и оплесквам нещата както и последния път.

Леко се отплеснхаме от човека който пусна темата,sladura,не се сърди
    Глупости, а? Трябва да умееш да ги изслушваш. И не се налага да се притесняваш, че може да те изрежат.

Град
    София
    Кофти. И на мен ми се е случвало. В такива случаи, мисля че е най-добре да спреш малко контактите с нея и след време пак да почнеш, все едно наново. Би трябвало да помогне. Това е единственият съвет който мога да дам за тази ситуация.
    Ами спрял съм ги доколкото мога,защото тя ми е колежка в университета и все ни се налага да общуване поради една или друга причина,но момента в който иизбързах,не съм намеквал за нищо.

Град
    София
    Глупости, а? Трябва да умееш да ги изслушваш. И не се налага да се притесняваш, че може да те изрежат.
    Толкоз вече ме са ме рязали,че донякъде съм свикнал хах.Добър слушател съм,то и за това съм все във френд-зоната..

Толкоз вече ме са ме рязали,че донякъде съм свикнал хах.Добър слушател съм,то и за това съм все във френд-зоната..
    Не спирай да търсиш!

Град
    София
    Не спирай да търсиш!
    Като се замисля ,че преди като търсех все не намирах и накрая като не търсех,бившата (вече) ме намери и се получи донякъде хуава връзка,ще взема да почакам.Макар че,както виждаш от това което пиша на the dreamer,не съм спрял ха

Като се замисля ,че преди като търсех все не намирах и накрая като не търсех,бившата (вече) ме намери и се получи донякъде хуава връзка,ще взема да почакам.Макар че,както виждаш от това което пиша на the dreamer,не съм спрял ха
    А на колко си години?

Град
    София
    А на колко си години?
    Май ми пише във профила,но съм на 20,а скоро остарявам с още 1 година ;д

Май ми пише във профила,но съм на 20,а скоро остарявам с още 1 година ;д
    За къде бързаш? Живей си живота.

Правила за публикуване