- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо все става така???
Нормално е да се прави на недостъпна, почти във всички случаи с момичета идва един момент в който момичето почва да се държи по-грубо и наистина е сложно да я разбереш. Истината е, че в повечето случаи, това е само тест - това не трябва да ти разваля насторението, все едно всичко си е наред, нищо не се е променило...и като види, че не си като другите, които лесно се предават, ще минеш теста и ще се сближите още повече. Успех с дамите !
Последния случай който имах с момиче което ме френдзоуна ,горе долу стана така както казваш ти.Един вид ме подложи на тест,но вложи и други елемти които са дълги и не ми се обяснява на пост.Та се надявам по някое време да мина този "тест" и да се получат нешата,но както се познавам,накрая ще сме приятели и това е.
Не знам, момчета, прекалено е относително. Няма място за обсъждане на общите стандарти и очаквания, всичко е индивидуално. Едни искат грубост и да сте напористи, други искат романтика и добро отношение, зависи си от човека.
Ако кажа ще съм скромен,ще излезе че имам голямо самочувстие (май това е думата).
Иначе винаги съм си бил срамежлив,не знам какво го поражда.Като съм около момиче/си пиша към/с което имам симаптии винаги говоря глупости и оплесквам нещата както и последния път.
Леко се отплеснхаме от човека който пусна темата,sladura,не се сърди![]()
Последно редактирано от deitona22 : 05-21-2016 на 19:06