.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 103
    Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    За къде бързаш? Живей си живота.
    Живея го ха

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Ами спрял съм ги доколкото мога,защото тя ми е колежка в университета и все ни се налага да общуване поради една или друга причина,но момента в който иизбързах,не съм намеквал за нищо.
    Само да не вземеш да се откажеш. Щом мислиш, че наистина си заслужава за нея, давай смело. Само ако наистина си заслужава.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от the dreamer Виж мнението
    Само да не вземеш да се откажеш. Щом мислиш, че наистина си заслужава за нея, давай смело. Само ако наистина си заслужава.
    Не съм се отказал.Точно защото си заслужава,затова продължавам.Пък дай Боже след време да разбера дали си е заслужавало.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Толкоз вече ме са ме рязали,че донякъде съм свикнал хах
    хахахах
    ей това е истината

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    хахахах
    ей това е истината
    МАлко е в кръга на шегата,но има доза истина;д

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Не знам, момчета, прекалено е относително. Няма място за обсъждане на общите стандарти и очаквания, всичко е индивидуално. Едни искат грубост и да сте напористи, други искат романтика и добро отношение, зависи си от човека.
    Ти конкретно кое предпочиташ? Първото или второто?

Брей не съм очаквал толкова да се разрастне темата, до сега като пусна тема винаги има 1, 2 коментара отдолу и до там и замира! Няма никакъв проблем, че се отклонявате от темата, даже по-скоро си пишете по нея като гледам! Така, че пишете няма проблем!

Ще доживея ли ден, в който ще среща едно смислено и вярно мнение от теб във форума? Не искам никого да обиждам, ама наистина както ти казаха вече си бая комплексиран и ограничен. Това, че на теб никоя не ти връзва, не е задължително да е защото не си тъпкан с пари (примерно). Даже и затова да е, пак не означава, че на всички затова не им се получава. Не казвам, че няма златотърсачки, всъщност са доста, обаче пак правите еднакви заключения за различните хора и пишете простотии. Защото може да му липсват пари и пак да има много фенки, не опира всичко до тъпите хартийки. Тоест и ти трябва да потърсиш причината за девствеността си някъде другаде.
    Тук с теб сме на едно мнение!

Като не те познавам не мога да кажа със сигурност каква е причината, но действително самочувствието е много важно за излъчването и привличането на срещуположния пол. Не трябва да се притесняваш, а да излъчваш увереност. Никой няма да хареса сухара в ъгъла, който е свил рамене и си мълчи, колкото и да е сладък. Вниманието и интереса привличат мъжете с изправена фигура, излъчваща самоувереност, но не трябва да се прекалява и да се стига до превзетост и надуто поведение. Строгият поглед също не е плюс, трябва да изглеждаш приятелски настроен. Хубаво е, че си започнал промяна, но явно трябва да я завършиш, за да има резултат. Рано или късно и твоето момиче ще се появи.
    Да тия неща принципно са ми ясни, че за да привличаш, трябва самочувствие, увереност, смелост, решителност и т.н. , но е трудно човек да се промени от днес до утре изисква си се време и работа по въпроса! Надутото поведение и аз не го обичам, нито кифленското поведение, което е горе долу същото, то и за това няма как аз да започна да се държа така внимавам естествено да не прекаля!
    Винаги съм позитивен и приятелски настроен, давам шанс на всеки да е с мен в добри отношения, но някои хора просто нямат желание! Ми надявам се да се появи, но дори и да се появи, ако откаже да комуникира с мен как ще разбера, комуникацията все още е двустранен процес, а много момичета като им пишеш или говориш обичат да си мълчат и да се спотайват, или да те блокират без причина и без да си бил нахален и т.н. понеже аз не съм от нахалните!

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Точно това си е. Жените искате мъжете да са по-груби и напористи с вас, да ви обладяват, да си искат..

Казах.
    За съжаление не всички сме такива, има и момчета по-добри, по-скромни, по-притеснителни и значи ли това, че те трябва да са лишени от женско внимание! Има и момчета, на които им харесват по-доминиращи момичета, ама като гледам поне в България не срещам много такива! В другите страни може би има, ама тук едва ли???

При мен е абсолютно същото.С което и момиче да се запозная,ставаме или приятели(тя ме френдзоунва) или изобщо спираме всякакъв контакт.Може би проблема донякъде ,е че се държим прекално приятелски за по-дълго време през само запознаване/опознаване и в един момент момичето вече си мисли че искаме да сме само приятели.Така си остава или пробваш да направиш нещо,прави се на недостъпна и до там.А не е като да не показвам какво искам с конкретно момиче,но пак не се получава.Едно 95% от момичетата към които съм имал някакви симпатии,иначе казано съм я харесвал,са ме френдзоунвали.
    Ем то ти си същия като мене едно към едно!
    И аз се чудя значи момчета и момичета си говорят все едно на различни езици и има момчета, които разбират и езика на жените, такива момчета обикновено ги наричат женкари и са като магнит за момичетата! Ние явно не разбираме езика на момичетата и така! Много ми е чудно толкова ли е трудно момчето и момичето да си поговорят открито и да поставят картите на масата, ами единия си мисли, че другия си мисли, че той си мисли и става толкова сложно, че не ми се мисли вече!

Аз мисля, че всяко момче може да ''свали'' всяко момиче, стига да знае как.
    Ем най-лесният начин за който се сещам е с паве или с тухла четворка!

Толкоз вече ме са ме рязали,че донякъде съм свикнал хах.Добър слушател съм,то и за това съм все във френд-зоната..
    То и аз съм добър слушател! Уж казват, че искат мъжа до тях да ги изслушва, да ги разбира, а като намерят такъв веднага отива във френд зоната, или пък хич не се сещат да си пишат с него или не му отговарят, ако им пише! Мен горе, долу не са ме рязали поне не и в прекия смисъл, да са ме игнорирали в чата е едно, ама да ме режат ми е трудно да го понеса може би и за това се притеснявам страх ме е от отхвърляне или рязане!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Е да не превличам 2-3, 5 или 10 е едно, ама да не привличам нито една е малко прекалено!
    И аз мисля, че е прекалено, но такъв е животът ! Бих ти казал да опиташ да свикнеш, но знам от опит, че това не помага.
    Освен това пък, ако съм им безразличен нямаше и да разговарят с мен или да се държат приятелски явно нещо друго има!
    Това нищо не значи! Просто убиват време или си помпат самочувствието, като говорят или флиртуват с някакъв мъж.
    ...момиче попадне във френд зоната на някого, ... момче да е във френд зоната на момиче...
    Стига с тия зони и т.н. - или има сексуално привличане или няма, просто е !
    нека да разгледаме следната ситуация, отиваш в парка, виждаш много яка и изпъната женска да тренира, ти си пълен с кинти ма си сам в момента, имаш си само грозната физиономия, маратонките, шортите, и тениската щото е лято
    И КО ПРАЙМ СА? а паралията, ко прайм, ми аз щи кажа, гледаш от страни, щото си грозен и тъп и не можеш да разговаряш с хора
    Паралиите ходят да свалят мацки в парка, а не на работното място или в скъпи заведения !? Извинявай, не знаех !
    За да ти помогнат парите в свалка, трябва да ги демонстрираш ! Колата, дрехите, телефона, поръчките в заведенията - трябва да се забележат! Иначе няма смисъл! По маратонки, шорти и тениска в парка ?! Ти чуваш ли се ?!
    парите не са важни
    Отлична логика !

Не знам, защо обаче, когато някой е по-добър, мил, чувствителен, уважава ги, притеснителен е и т.н. веднага решават, че е обратен!
    И без да си обратен, жените не харесват такива мъже!
    определено не си сладур щото си падат по сладури
    Не си падат по "сладури"! На женски жаргон, "сладур" значи "почти симпатичен недорасъл смотльо" !!! Просто обърнете внимание за какви мъже жените казват "сладури" и за кои казват, че са "секси"! Това са две различни категории!
    Ще доживея ли ден, в който ще среща едно смислено и вярно мнение от теб във форума?
    Неудобство от истината ли изпитваш ? Да не би това за парите, лично ли те засяга, защото ти самата точно това търсиш в мъжете ?
    Това, че на теб никоя не ти връзва, не е задължително да е защото не си тъпкан с пари (примерно). Даже и затова да е, пак не означава, че на всички затова не им се получава. ...Защото може да му липсват пари и пак да има много фенки, не опира всичко до тъпите хартийки. Тоест и ти трябва да потърсиш причината за девствеността си някъде другаде.
    Да, освен че нямам пари съм и грозен ! Кофти комбинация, от която няма измъкване.
    (тя ме френдзоунва) или изобщо спираме всякакъв контакт....,са ме френдзоунвали.
    Кажи си, че са те отрязвали, стига с тия простотии !
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Точно това си е. Жените искате мъжете да са по-груби и напористи с вас, да ви обладяват, да си искат..
    Казах.
    Точно това е... освен парите и външният вид!
    Истината е, че в повечето случаи, това е само тест...
    Тест... или отказ ?!
    Аз мисля, че всяко момче може да ''свали'' всяко момиче, стига да знае как.
    Само някой девствен наивник може да дрънка такива глупости !

Ем най-лесният начин за който се сещам е с паве или с тухла четворка!

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Тест... или отказ ?!
    Ти си едно доста комплексирано копеле, което не само не помага на хората, не разбира, но и се подиграва и излъчва негативна енергия отвсякъде.
    И едни полезен съвет не си давал досега.
    Парите са до някъде. С пари можеш за задържиш момиче само донякъде, след това като разбере какъв сухар, жалкар и негодник си, ще те остави и ще тръгне с може би не толкова богатия, но интересния пич. Не мога да разбера защо толкова много възвеличаваш тия пари.

Мега фен Аватара на divergent
    Ти конкретно кое предпочиташ? Първото или второто?
    по-скоро второто. не искам грубо отношение, а уважение. прекалено самоуверени, дето са сигурни, че ще им вържа, просто отпадат от класацията автоматично. срамежливите също не ме кефят, искам нещо по средата. трябва да имаш самочувствие, но не да си фукня и да ми се хвалиш, че можеш да имаш всяка, ама си избрал мен и няма как да ти откажа или нещо от сорта. а момиче, което не обича романтичните жестове от време на време няма. просто за едните романтиката е в скъпите подаръци, а за другите (и аз съм тук) е в дребните неща. и това не означава, че ще върна колата или вилата, разбира се, че ще им се кефя, но дребните неща сякаш са по-важни и идват от сърцето, а не от джоба.

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    И аз мисля, че е прекалено, но такъв е животът ! Бих ти казал да опиташ да свикнеш, но знам от опит, че това не помага.
    Това нищо не значи! Просто убиват време или си помпат самочувствието, като говорят или флиртуват с някакъв мъж.
    Стига с тия зони и т.н. - или има сексуално привличане или няма, просто е !
    Паралиите ходят да свалят мацки в парка, а не на работното място или в скъпи заведения !? Извинявай, не знаех !
    За да ти помогнат парите в свалка, трябва да ги демонстрираш ! Колата, дрехите, телефона, поръчките в заведенията - трябва да се забележат! Иначе няма смисъл! По маратонки, шорти и тениска в парка ?! Ти чуваш ли се ?!
    Отлична логика !

И без да си обратен, жените не харесват такива мъже!
    Не си падат по "сладури"! На женски жаргон, "сладур" значи "почти симпатичен недорасъл смотльо" !!! Просто обърнете внимание за какви мъже жените казват "сладури" и за кои казват, че са "секси"! Това са две различни категории!
    Неудобство от истината ли изпитваш ? Да не би това за парите, лично ли те засяга, защото ти самата точно това търсиш в мъжете ?
    Да, освен че нямам пари съм и грозен ! Кофти комбинация, от която няма измъкване.
    Кажи си, че са те отрязвали, стига с тия простотии !
    Точно това е... освен парите и външният вид!
    Тест... или отказ ?!
    Най-лесния начин да се свали момиче с една реплика е : "извиньети, таз кърпичка мириши ли ви на хлороформ?"

Град
    София
    То и аз съм добър слушател! Уж казват, че искат мъжа до тях да ги изслушва, да ги разбира, а като намерят такъв веднага отива във френд зоната, или пък хич не се сещат да си пишат с него или не му отговарят, ако им пише! Мен горе, долу не са ме рязали поне не и в прекия смисъл, да са ме игнорирали в чата е едно, ама да ме режат ми е трудно да го понеса може би и за това се притеснявам страх ме е от отхвърляне или рязане!
    Бе и на мен ми беше трудно първите 6-7 пъти,но след това някакси леко почваш да свикваш и да ти е все тая.Продължаваш напред ;д

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Истината е в привличането...ако не привличаш даден човек гориш.
    Привличането е първо физическо.Ако не те харесва срещуположният човек не се стига дори до разговор,само се смее на опитите ти.Дори да си готин или сладур няма никакво значение.Повечето хора имат някъв стереотип и представа в главата си ако не отговаряш на образа също гориш.
    Второ привличането е интелектуално..ее да нивото не винаги е високо...но понякога разговорът може да е много секси.Ако не сте на едно ниво не се получава разговор воъбще.
    И трето ако си почнеш напористо може да не допадне на момичето,но пък ако много чакаш отиваш във френд зоната...но моят съвет е рискувай по-често за да не си губиш времето.
    Мога да добавя ,че повечето пъти момичета когато са сами или страдат по някой бивш и не искат друг човек около тях,или харесват някои които ги отблъсква и те преследват целта до край..и просто не искат да те видят в тоя момент дори да си най-готиният.И не забравяй че момичета си имат техните настроения,могат за едното нищо да те изядят с парцалите.Дрои в този момент да се опитваш да им помогнеш и да ги подкрепиш пак си е опасно
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Мега фен Аватара на solo_
    Стига, стига, бе. Трябва да ядете много целина, защото съдържа феромони.

по-скоро второто. не искам грубо отношение, а уважение. прекалено самоуверени, дето са сигурни, че ще им вържа, просто отпадат от класацията автоматично. срамежливите също не ме кефят, искам нещо по средата. трябва да имаш самочувствие, но не да си фукня и да ми се хвалиш, че можеш да имаш всяка, ама си избрал мен и няма как да ти откажа или нещо от сорта. а момиче, което не обича романтичните жестове от време на време няма. просто за едните романтиката е в скъпите подаръци, а за другите (и аз съм тук) е в дребните неща. и това не означава, че ще върна колата или вилата, разбира се, че ще им се кефя, но дребните неща сякаш са по-важни и идват от сърцето, а не от джоба.
    Ми аз съм горе долу по средата поне на този етап, даже не знам дали съм достигнал средата, но определено в никакъв случай не бих се превърнал в някоя надувка, дето си мисли, че може да има всяка или да си живее в измислен свят!
    По-важни наистина са жестовете, уважението, приятелството и много неща, които с пари не можеш да си купиш, може да се опиташ да ги заместиш, но няма да се получи за това има толкова богаташи, които са нещастни, защото с пари няма как да си купиш щастие или да си удовлетвориш желанията!

Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
    Истината е в привличането...ако не привличаш даден човек гориш.
    Привличането е първо физическо.Ако не те харесва срещуположният човек не се стига дори до разговор,само се смее на опитите ти.Дори да си готин или сладур няма никакво значение.Повечето хора имат някъв стереотип и представа в главата си ако не отговаряш на образа също гориш.
    Второ привличането е интелектуално..ее да нивото не винаги е високо...но понякога разговорът може да е много секси.Ако не сте на едно ниво не се получава разговор воъбще.
    И трето ако си почнеш напористо може да не допадне на момичето,но пък ако много чакаш отиваш във френд зоната...но моят съвет е рискувай по-често за да не си губиш времето.
    Мога да добавя ,че повечето пъти момичета когато са сами или страдат по някой бивш и не искат друг човек около тях,или харесват някои които ги отблъсква и те преследват целта до край..и просто не искат да те видят в тоя момент дори да си най-готиният.И не забравяй че момичета си имат техните настроения,могат за едното нищо да те изядят с парцалите.Дрои в този момент да се опитваш да им помогнеш и да ги подкрепиш пак си е опасно
    Да така са си нещата привличането е химия, страст, ама в доста случаи, ако я има при единия, може да липсва при другия, но дори и да я има при двамата, момичето ще чака момчето да действа и, ако не действа пак нищо няма да се случи! "И трето ако си почнеш напористо може да не допадне на момичето,но пък ако много чакаш отиваш във френд зоната" Мхм интересното в случая е, че момичето винаги чака ти да действаш, и ако не действаш попадаш във френд зоната, това означава и, че ѝ е грешна предценката, защото, ако например не те чака, а действа тя ще разбере, че съвсем не си за френд зоната, или че си за приятел с привилегии!

Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
    Мога да добавя ,че повечето пъти момичета когато са сами или страдат по някой бивш и не искат друг човек около тях,или харесват някои които ги отблъсква и те преследват целта до край
    Интересно не съм попадал до сега на такова момиче, което то да си изисква или да ме преследва и се питам има ли наистина такива или това е само легенда!
    П.П. Обикновено дори тя да направи първата крачка, което се случва сигурно 1 на 1000 момичета, ако последва отказ от теб се съмнявам, че изобщо ще продължи! Явно и момичетата много трудно приемат рязането за това се страхуват те да направят първата крачка и чакат момчето да я направи!
    Последно редактирано от sladura89 : 05-22-2016 на 18:12

За нещастие парите не са всичко, но са основа, която определя завършека. Защото каквото и да си говорим, една заможна жена няма да тръгне с един бояджия. Освен в редки случаи. Хората искат сигурност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си