- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо все става така???
Брей не съм очаквал толкова да се разрастне темата, до сега като пусна тема винаги има 1, 2 коментара отдолу и до там и замира! Няма никакъв проблем, че се отклонявате от темата, даже по-скоро си пишете по нея като гледам! Така, че пишете няма проблем!![]()
Да тия неща принципно са ми ясни, че за да привличаш, трябва самочувствие, увереност, смелост, решителност и т.н. , но е трудно човек да се промени от днес до утре изисква си се време и работа по въпроса! Надутото поведение и аз не го обичам, нито кифленското поведение, което е горе долу същото, то и за това няма как аз да започна да се държа така внимавам естествено да не прекаля!
Винаги съм позитивен и приятелски настроен, давам шанс на всеки да е с мен в добри отношения, но някои хора просто нямат желание! Ми надявам се да се появи, но дори и да се появи, ако откаже да комуникира с мен как ще разбера, комуникацията все още е двустранен процес, а много момичета като им пишеш или говориш обичат да си мълчат и да се спотайват, или да те блокират без причина и без да си бил нахален и т.н. понеже аз не съм от нахалните!![]()
За съжаление не всички сме такива, има и момчета по-добри, по-скромни, по-притеснителни и значи ли това, че те трябва да са лишени от женско внимание! Има и момчета, на които им харесват по-доминиращи момичета, ама като гледам поне в България не срещам много такива! В другите страни може би има, ама тук едва ли???![]()
Ем то ти си същия като мене едно към едно!
И аз се чудя значи момчета и момичета си говорят все едно на различни езици и има момчета, които разбират и езика на жените, такива момчета обикновено ги наричат женкари и са като магнит за момичетата! Ние явно не разбираме езика на момичетата и така! Много ми е чудно толкова ли е трудно момчето и момичето да си поговорят открито и да поставят картите на масата, ами единия си мисли, че другия си мисли, че той си мисли и става толкова сложно, че не ми се мисли вече!![]()
То и аз съм добър слушател! Уж казват, че искат мъжа до тях да ги изслушва, да ги разбира, а като намерят такъв веднага отива във френд зоната, или пък хич не се сещат да си пишат с него или не му отговарят, ако им пише! Мен горе, долу не са ме рязали поне не и в прекия смисъл, да са ме игнорирали в чата е едно, ама да ме режат ми е трудно да го понеса може би и за това се притеснявам страх ме е от отхвърляне или рязане!![]()
И аз мисля, че е прекалено, но такъв е животът! Бих ти казал да опиташ да свикнеш, но знам от опит, че това не помага.
Това нищо не значи! Просто убиват време или си помпат самочувствието, като говорят или флиртуват с някакъв мъж.
Стига с тия зони и т.н. - или има сексуално привличане или няма, просто е!
Паралиите ходят да свалят мацки в парка, а не на работното място или в скъпи заведения!? Извинявай, не знаех
!
За да ти помогнат парите в свалка, трябва да ги демонстрираш! Колата, дрехите, телефона, поръчките в заведенията - трябва да се забележат! Иначе няма смисъл! По маратонки, шорти и тениска в парка
?! Ти чуваш ли се
?!
Отлична логика!
И без да си обратен, жените не харесват такива мъже!
Не си падат по "сладури"! На женски жаргон, "сладур" значи "почти симпатичен недорасъл смотльо"!!! Просто обърнете внимание за какви мъже жените казват "сладури" и за кои казват, че са "секси"! Това са две различни категории!
Неудобство от истината ли изпитваш? Да не би това за парите, лично ли те засяга, защото ти самата точно това търсиш в мъжете
?
Да, освен че нямам пари съм и грозен! Кофти комбинация, от която няма измъкване.
Кажи си, че са те отрязвали, стига с тия простотии!
Точно това е... освен парите и външният вид!
Тест... или отказ?!
Само някой девствен наивник може да дрънка такива глупости!
Ти си едно доста комплексирано копеле, което не само не помага на хората, не разбира, но и се подиграва и излъчва негативна енергия отвсякъде.
И едни полезен съвет не си давал досега.
Парите са до някъде. С пари можеш за задържиш момиче само донякъде, след това като разбере какъв сухар, жалкар и негодник си, ще те остави и ще тръгне с може би не толкова богатия, но интересния пич. Не мога да разбера защо толкова много възвеличаваш тия пари.
по-скоро второто. не искам грубо отношение, а уважение. прекалено самоуверени, дето са сигурни, че ще им вържа, просто отпадат от класацията автоматично. срамежливите също не ме кефят, искам нещо по средата. трябва да имаш самочувствие, но не да си фукня и да ми се хвалиш, че можеш да имаш всяка, ама си избрал мен и няма как да ти откажа или нещо от сорта. а момиче, което не обича романтичните жестове от време на време няма. просто за едните романтиката е в скъпите подаръци, а за другите (и аз съм тук) е в дребните неща. и това не означава, че ще върна колата или вилата, разбира се, че ще им се кефя, но дребните неща сякаш са по-важни и идват от сърцето, а не от джоба.
Истината е в привличането...ако не привличаш даден човек гориш.
Привличането е първо физическо.Ако не те харесва срещуположният човек не се стига дори до разговор,само се смее на опитите ти.Дори да си готин или сладур няма никакво значение.Повечето хора имат някъв стереотип и представа в главата си ако не отговаряш на образа също гориш.
Второ привличането е интелектуално..ее да нивото не винаги е високо...но понякога разговорът може да е много секси.Ако не сте на едно ниво не се получава разговор воъбще.
И трето ако си почнеш напористо може да не допадне на момичето,но пък ако много чакаш отиваш във френд зоната...но моят съвет е рискувай по-често за да не си губиш времето.
Мога да добавя ,че повечето пъти момичета когато са сами или страдат по някой бивш и не искат друг човек около тях,или харесват някои които ги отблъсква и те преследват целта до край..и просто не искат да те видят в тоя момент дори да си най-готиният.И не забравяй че момичета си имат техните настроения,могат за едното нищо да те изядят с парцалите.Дрои в този момент да се опитваш да им помогнеш и да ги подкрепиш пак си е опасно![]()
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Стига, стига, бе. Трябва да ядете много целина, защото съдържа феромони.
Ми аз съм горе долу по средата поне на този етап, даже не знам дали съм достигнал средата, но определено в никакъв случай не бих се превърнал в някоя надувка, дето си мисли, че може да има всяка или да си живее в измислен свят!
По-важни наистина са жестовете, уважението, приятелството и много неща, които с пари не можеш да си купиш, може да се опиташ да ги заместиш, но няма да се получи за това има толкова богаташи, които са нещастни, защото с пари няма как да си купиш щастие или да си удовлетвориш желанията!![]()
Да така са си нещата привличането е химия, страст, ама в доста случаи, ако я има при единия, може да липсва при другия, но дори и да я има при двамата, момичето ще чака момчето да действа и, ако не действа пак нищо няма да се случи! "И трето ако си почнеш напористо може да не допадне на момичето,но пък ако много чакаш отиваш във френд зоната" Мхм интересното в случая е, че момичето винаги чака ти да действаш, и ако не действаш попадаш във френд зоната, това означава и, че ѝ е грешна предценката, защото, ако например не те чака, а действа тя ще разбере, че съвсем не си за френд зоната, или че си за приятел с привилегии!![]()
Интересно не съм попадал до сега на такова момиче, което то да си изисква или да ме преследва и се питам има ли наистина такива или това е само легенда!
П.П. Обикновено дори тя да направи първата крачка, което се случва сигурно 1 на 1000 момичета, ако последва отказ от теб се съмнявам, че изобщо ще продължи! Явно и момичетата много трудно приемат рязането за това се страхуват те да направят първата крачка и чакат момчето да я направи!![]()
Последно редактирано от sladura89 : 05-22-2016 на 18:12
За нещастие парите не са всичко, но са основа, която определя завършека. Защото каквото и да си говорим, една заможна жена няма да тръгне с един бояджия. Освен в редки случаи. Хората искат сигурност.