- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо все става така???
мисля че тука е подходящо да питам
ко мислите и легално ли е да правиш секс с 15 годишна
ако ти си да кажем 10 години по-голям
Според промените в законодателството ни мисля, че ако е над 14 е легално, друг е въпроса дали е морално, защото тя още е с детско мислене, принципите ми обикновено са да има поне 18, стига да не излъже за годините си де, че тогава трудно може да се провери има 16-17 годишни дето изглеждат като 20 годишни!![]()
пхахах без нейното съгласие
то и без съгласието на 50 годишна пак май си е престъпление
данс ли, що данс да ме следи
с горния си пост просто казах че сте малко (малко ли?) глуповати
аз не знам кой е казал без нейно съгласие
аз не знам къде съм писал че ще съгрешавам с 15ка а дали е легално или не
Да, то ясно, както казахте
Може и по принуда...знам ли аз...
Нали ги знаете ония от по-изостаналите морално страни как омъжват 12 годишни момиченца със 70-80 годишни чичковци и на това отгоре правят секс...е това според вас по желание на детето ли е ?
Също така съм чувал и за случки в които малко дете на 11-12 години(не съм сигурен, но детето не е по-голямо от 12г.) са омъжили за 80 годишен дядка...детето не е доживяло до сутринта...
Точно обратното е пич - колкото и да си интересен, ако нямаш кинти, рано или късно ще те зареже, заради друг по-"интересен" или направо заради някой с повече пари! Аз съм реалист, а ти си най-обикновен наивник, най-вероятно и девствен
.
Поклон!
Работата е че бояджийка също не би тръгнала с бояджия - тя иска някой меринджей поне!
"Сякаш"?! Айдйе бийе
?!
Не са толкова много, колкото си мислиш! Повечето богати хора са доволни от живота и това което са!
Аре да се хванем на бас, че може!? Поне посочи нещо, което не може да се купи с пари? Само не ми излизай със здравето (за което не говорим в момента и повечето хора го възприемат за даденост) или за "либоФта"
!
Плашещо си е да ти кажа...и то с основание!
Ами много са нещата, може да имаш пари, ама да не се чувстваш щастлив вътрешно, може да си мислиш, че имаш много истински приятели, но те да са с теб не заради теб самия, а само заради парите ти и, ако утре останеш без пари да те зарежат, една жена като е с теб няма да знаеш дали е харесала теб или парите ти, може примерно да имаш някаква душевна празнина, но да не знаеш от какво е и каквито и пари да имаш няма да ти помогнат, може да не можеш да спиш, може да си далеч от близките си или да загубиш някой приятел и парите примерно няма как да го върнат от онзи свят, парите са средство измислено от група хора за контрол на масата от хора, те помагат за някои неща но са средство и много неща не можеш да промениш каквито и пари да имаш! За това обикновено ценните хора са тези, които не може да ги купиш с пари, които не мислят само за пари или, че всичко е пари, виждат в теб това което си и потенциала ти, а не наличността ти в дебитната карта! Ще ти дам и друг прост пример: Пращат те да живееш на безлюден остров и ти дават 10 милиона долара примерно в куфарче, но на острова нямаш нито телефон, нито лодка, нито храна, нито питейна вода как например тези пари ще ти помогнат да оцелееш там??? Сега има го момента и със болестите примерно лекарите не са толкова напреднали и не знаят как да излекуват дадена болест или пък си плащаш за някаква операция, ама примерно е неуспешна и какво като имаш много пари няма да ти помогнат! Нито парите могат да те накарат да се чувстваш желан, може при теб да дотърчи някоя златотърсачка, но ти ще знаеш, че е с теб заради пари, а не заради теб самия и пак няма да се чувстваш желан и обичан! А има и момичета, които са достатъчно израстнали духовно или имат достатъчно себеуважение(не се смятат за вещ или предмет) и не биха се продали за пари и ти дори да имаш всички пари на земята пак няма да бъдат с теб как ще си ги купиш?![]()
А има и друга тънка подробност, че като имаш много пари може да изпаднеш в някаква параноя постоянно да те е страх някой да не ти ги открадне, да не отвлекат някой твой близък в замяна на откуп и т.н. Така, че да имаш много пари е нож с 2 остриета както може да е хубаво, така може и да е кофти понякога! За това аз съм на принципа да имаш пари колкото да ти стигат за нормален живот или съвсем лек лукс, не прекалено! Ако имам много в излишък просто бих помагал на другите, а не да се чудя как да ги скатая!![]()
Извинявай брат, но всичко това на 80-90% е доста наивно и повърхностно.
Първо кой те излъга, че парите са измислени за да се контролират хората? Това не е точно така, но и без това не говорим за съвременната банкова политика (която вероятно също не разбираш), а за отношенията между сравнително обикновени хора.
Това с острова е тъп пример, защото парите са ценни само тогава, когато можеш да ги размениш за други неща по твой избор. Когато те не могат да бъдат разменени за стока или престанат да са стока сами по себе си, те престават да бъдат и пари!
Когато имаш пари, ставаш привлекателен заради вещите и преживяванията, които можеш да осигуриш с тях, за теб или за приятелката ти. И не само - това че имаш пари е доказателство че си успял в нещо и това също привлича жените!
Не ми дрънкай как някоя била с някой само заради парите. Това е нещо нормално и се случва много по-често, отколкото подозираш! Обикновено ако един мъж фалира или загуби парите си по някаква причина, жена му/приятелката му го напуска! Факт! А докато е имал пари, не е била с него заради тях! Айде стига глупости
!
Този частен случай е изключителна рядкост и ако имаш достатъчно пари, за какво ти е да си "купуваш" точно такава, като можеш да избираш и да си купиш измежду 1000 други?
Това също се случва доста рядко, а ти го даваш за пример? Защо?
П.С. Нямам нищо против теб брат, знам че си в почти толкова лошо положение като мен, но наивността не е помогнала на никого!
Бившата ми приятелка изобщо не се интересуваше от това колко пари имам и некви такива.Дори в първата година,нямах кола и беше по-трудно да се виждаме.Рядко има момичета които да не се интересуват от парите.
П.С. Бившата ми е станала както масата момичета-търси мъже с пари и по възможност БМВ-та и Мерцедеси...както се казва "златотърсачка"...
Последно редактирано от deitona22 : 05-24-2016 на 19:08