.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 103
    Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Ми аз съм горе долу по средата поне на този етап, даже не знам дали съм достигнал средата, но определено в никакъв случай не бих се превърнал в някоя надувка, дето си мисли, че може да има всяка или да си живее в измислен свят!
    По-важни наистина са жестовете, уважението, приятелството и много неща, които с пари не можеш да си купиш, може да се опиташ да ги заместиш, но няма да се получи за това има толкова богаташи, които са нещастни, защото с пари няма как да си купиш щастие или да си удовлетвориш желанията!
    Баси,все 1 слушам себе си Чак се плаша

Град
    София
    Интересно не съм попадал до сега на такова момиче, което то да си изисква или да ме преследва и се питам има ли наистина такива или това е само легенда!
    Има има.Бившата ми беше такава,но май по-скоро беше от това че бях първата й и голямата ли любов,та за това ме преследваше.

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Стига, стига, бе. Трябва да ядете много целина, защото съдържа феромони.
    Абе целина, яжте лук, яжте магданоз яко засилва потентността и постоянно ви се иска да се чукате!

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Има има.Бившата ми беше такава,но май по-скоро беше от това че бях първата й и голямата ли любов,та за това ме преследваше.
    Абе сещам се за една от "Двама мъже и половина" Роуз се казва, ама иначе други такива не съм срещал поне аз само съм виждал такива по филмите!

Ми вярно много си приличаме като ти чета понякога коментарите се чудя дали не съм ги писал аз?
    Може да вземем да се запознаем да видим дали наистина си приличаме или е само във форума!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    мисля че тука е подходящо да питам
    ко мислите и легално ли е да правиш секс с 15 годишна
    ако ти си да кажем 10 години по-голям

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Ако питаш сериозно:по-загорял си от sladura и от мен взети заедно.
    Нали знаеш,възрастта е само число,а затвора е само сграда ;д

Според промените в законодателството ни мисля, че ако е над 14 е легално, друг е въпроса дали е морално, защото тя още е с детско мислене, принципите ми обикновено са да има поне 18, стига да не излъже за годините си де, че тогава трудно може да се провери има 16-17 годишни дето изглеждат като 20 годишни!

Легално е ако го правят по нейно съгласие и желание.
    Иначе си пада малко педофилско.

Цитирай Първоначално написано от the dreamer Виж мнението
    Легално е ако го правят по нейно съгласие и желание.
    Иначе си пада малко педофилско.
    Много ясно, тя ако ще и да е на 30, ако не е по нейно съгласие си е престъпление!

пхахах без нейното съгласие
    то и без съгласието на 50 годишна пак май си е престъпление

Град
    София
    Ми вярно много си приличаме като ти чета понякога коментарите се чудя дали не съм ги писал аз?
    Може да вземем да се запознаем да видим дали наистина си приличаме или е само във форума!
    Бе може и да е само във форума,заради темите,ама де да знам.

Абе сещам се за една от "Двама мъже и половина" Роуз се казва, ама иначе други такива не съм срещал поне аз само съм виждал такива по филмите!
    Да се радваш или да се плашиш ако се появи така хаха.Ако е като Роуз,бягай надалеч
    Последно редактирано от deitona22 : 05-22-2016 на 19:34

Град
    София
    Сега ДАНС ще те следят

данс ли, що данс да ме следи
    с горния си пост просто казах че сте малко (малко ли?) глуповати

Град
    София
    данс ли, що данс да ме следи
    с горния си пост просто казах че сте малко (малко ли?) глуповати
    Епа нали "без нейното съгласие" ,намек за друго нещо.А що гледаш толкоз малки,няма ли някоя наборка?

аз не знам кой е казал без нейно съгласие
    аз не знам къде съм писал че ще съгрешавам с 15ка а дали е легално или не

Много ясно, тя ако ще и да е на 30, ако не е по нейно съгласие си е престъпление!
    Да, то ясно, както казахте
    Може и по принуда...знам ли аз...
    Нали ги знаете ония от по-изостаналите морално страни как омъжват 12 годишни момиченца със 70-80 годишни чичковци и на това отгоре правят секс...е това според вас по желание на детето ли е ?
    Също така съм чувал и за случки в които малко дете на 11-12 години(не съм сигурен, но детето не е по-голямо от 12г.) са омъжили за 80 годишен дядка...детето не е доживяло до сутринта...

Град
    София
    Нали ги знаете ония от по-изостаналите морално страни как омъжват 12 годишни момиченца със 70-80 годишни чичковци и на това отгоре правят секс...е това според вас по желание на детето ли е ?
    Също така съм чувал и за случки в които малко дете на 11-12 години(не съм сигурен, но детето не е по-голямо от 12г.) са омъжили за 80 годишен дядка...детето не е доживяло до сутринта...
    Малкълм, и аз съм чувал за тези неща.Даже един път в часа по география преди няколко години,докато бях още в у-ще,точно за първите които каза ни разказваше госпожата.За някъде ис Афганистан става въпрос,ако не се лъжа.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Парите са до някъде. С пари можеш за задържиш момиче само донякъде, след това като разбере какъв сухар, жалкар и негодник си, ще те остави и ще тръгне с може би не толкова богатия, но интересния пич.
    Точно обратното е пич - колкото и да си интересен, ако нямаш кинти, рано или късно ще те зареже, заради друг по-"интересен" или направо заради някой с повече пари ! Аз съм реалист, а ти си най-обикновен наивник, най-вероятно и девствен .
    Не мога да разбера защо толкова много възвеличаваш тия пари.

Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
    Истината е в привличането...ако не привличаш даден човек гориш.
    Привличането е първо физическо.Ако не те харесва срещуположният човек не се стига дори до разговор,само се смее на опитите ти.Дори да си готин или сладур няма никакво значение.Повечето хора имат някъв стереотип и представа в главата си ако не отговаряш на образа също гориш.
    Второ привличането е интелектуално..ее да нивото не винаги е високо...но понякога разговорът може да е много секси.Ако не сте на едно ниво не се получава разговор воъбще.
    Поклон !
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    За нещастие парите не са всичко, но са основа, която определя завършека. Защото каквото и да си говорим, една заможна жена няма да тръгне с един бояджия.
    Работата е че бояджийка също не би тръгнала с бояджия - тя иска някой меринджей поне !
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    това не означава, че ще върна колата или вилата, разбира се, че ще им се кефя, но дребните неща сякаш са по-важни и идват от сърцето, а не от джоба.
    "Сякаш" ?! Айдйе бийе ?!
    има толкова богаташи, които са нещастни
    Не са толкова много, колкото си мислиш! Повечето богати хора са доволни от живота и това което са!
    защото с пари няма как да си купиш щастие или да си удовлетвориш желанията!
    Аре да се хванем на бас, че може !? Поне посочи нещо, което не може да се купи с пари? Само не ми излизай със здравето (за което не говорим в момента и повечето хора го възприемат за даденост) или за "либоФта" !
    Плашещо си е да ти кажа...и то с основание!

Да се радваш или да се плашиш ако се появи така хаха.Ако е като Роуз,бягай надалеч
    Ако си е нормална и те преследва ще се радвам разбира се, а ако е шестица като Роуз дето не я слуша главата много ясно, че ще бегам!

Да, то ясно, както казахте
    Може и по принуда...знам ли аз...
    Това за мене са психично болни хора, дето го правят това! Жалко, че в тия страни лудите са на свобода!

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Аре да се хванем на бас, че може !? Поне посочи нещо, което не може да се купи с пари? Само не ми излизай със здравето (за което не говорим в момента и повечето хора го възприемат за даденост) или за "либоФта" !
    Ами много са нещата, може да имаш пари, ама да не се чувстваш щастлив вътрешно, може да си мислиш, че имаш много истински приятели, но те да са с теб не заради теб самия, а само заради парите ти и, ако утре останеш без пари да те зарежат, една жена като е с теб няма да знаеш дали е харесала теб или парите ти, може примерно да имаш някаква душевна празнина, но да не знаеш от какво е и каквито и пари да имаш няма да ти помогнат, може да не можеш да спиш, може да си далеч от близките си или да загубиш някой приятел и парите примерно няма как да го върнат от онзи свят, парите са средство измислено от група хора за контрол на масата от хора, те помагат за някои неща но са средство и много неща не можеш да промениш каквито и пари да имаш! За това обикновено ценните хора са тези, които не може да ги купиш с пари, които не мислят само за пари или, че всичко е пари, виждат в теб това което си и потенциала ти, а не наличността ти в дебитната карта! Ще ти дам и друг прост пример: Пращат те да живееш на безлюден остров и ти дават 10 милиона долара примерно в куфарче, но на острова нямаш нито телефон, нито лодка, нито храна, нито питейна вода как например тези пари ще ти помогнат да оцелееш там??? Сега има го момента и със болестите примерно лекарите не са толкова напреднали и не знаят как да излекуват дадена болест или пък си плащаш за някаква операция, ама примерно е неуспешна и какво като имаш много пари няма да ти помогнат! Нито парите могат да те накарат да се чувстваш желан, може при теб да дотърчи някоя златотърсачка, но ти ще знаеш, че е с теб заради пари, а не заради теб самия и пак няма да се чувстваш желан и обичан! А има и момичета, които са достатъчно израстнали духовно или имат достатъчно себеуважение(не се смятат за вещ или предмет) и не биха се продали за пари и ти дори да имаш всички пари на земята пак няма да бъдат с теб как ще си ги купиш?

А има и друга тънка подробност, че като имаш много пари може да изпаднеш в някаква параноя постоянно да те е страх някой да не ти ги открадне, да не отвлекат някой твой близък в замяна на откуп и т.н. Така, че да имаш много пари е нож с 2 остриета както може да е хубаво, така може и да е кофти понякога! За това аз съм на принципа да имаш пари колкото да ти стигат за нормален живот или съвсем лек лукс, не прекалено! Ако имам много в излишък просто бих помагал на другите, а не да се чудя как да ги скатая!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    ...
    Извинявай брат, но всичко това на 80-90% е доста наивно и повърхностно.

Първо кой те излъга, че парите са измислени за да се контролират хората? Това не е точно така, но и без това не говорим за съвременната банкова политика (която вероятно също не разбираш), а за отношенията между сравнително обикновени хора.

Това с острова е тъп пример, защото парите са ценни само тогава, когато можеш да ги размениш за други неща по твой избор. Когато те не могат да бъдат разменени за стока или престанат да са стока сами по себе си, те престават да бъдат и пари!

Когато имаш пари, ставаш привлекателен заради вещите и преживяванията, които можеш да осигуриш с тях, за теб или за приятелката ти. И не само - това че имаш пари е доказателство че си успял в нещо и това също привлича жените!

Не ми дрънкай как някоя била с някой само заради парите. Това е нещо нормално и се случва много по-често, отколкото подозираш! Обикновено ако един мъж фалира или загуби парите си по някаква причина, жена му/приятелката му го напуска! Факт! А докато е имал пари, не е била с него заради тях ! Айде стига глупости !
    А има и момичета, които са достатъчно израстнали духовно или имат достатъчно себеуважение(не се смятат за вещ или предмет) и не биха се продали за пари и ти дори да имаш всички пари на земята пак няма да бъдат с теб как ще си ги купиш?
    Този частен случай е изключителна рядкост и ако имаш достатъчно пари, за какво ти е да си "купуваш" точно такава, като можеш да избираш и да си купиш измежду 1000 други ?
    А има и друга тънка подробност, че като имаш много пари може да изпаднеш в някаква параноя постоянно да те е страх някой да не ти ги открадне, да не отвлекат някой твой близък в замяна на откуп и т.н.
    Това също се случва доста рядко, а ти го даваш за пример? Защо?

П.С. Нямам нищо против теб брат, знам че си в почти толкова лошо положение като мен, но наивността не е помогнала на никого!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Когато имаш пари, ставаш привлекателен заради вещите и преживяванията, които можеш да осигуриш с тях, за теб или за приятелката ти. И не само - това че имаш пари е доказателство че си успял в нещо и това също привлича жените!

П.С. Нямам нищо против теб брат, знам че си в почти толкова лошо положение като мен, но наивността не е помогнала на никого!
    Бившата ми приятелка изобщо не се интересуваше от това колко пари имам и некви такива.Дори в първата година,нямах кола и беше по-трудно да се виждаме.Рядко има момичета които да не се интересуват от парите.
    П.С. Бившата ми е станала както масата момичета-търси мъже с пари и по възможност БМВ-та и Мерцедеси...както се казва "златотърсачка"...
    Последно редактирано от deitona22 : 05-24-2016 на 19:08

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си