.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 103 от общо 103
    Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Бившата ми приятелка изобщо не се интересуваше от това колко пари имам и некви такива.Дори в първата година,нямах кола и беше по-трудно да се виждаме.Рядко има момичета които да не се интересуват от парите.
    П.С. Бившата ми е станала както масата момичета-търси мъже с пари и по възможност БМВ-та и Мерцедеси...както се казва "златотърсачка"...
    На колко години беше тя, когато бяхте заедно? Сигурно на не повече от 15-16, а?

После явно е еволюирала, а теб те е сменила с по-добър модел ! Всъщност това което казваш, само потвъждава думите ми !

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    На колко години беше тя, когато бяхте заедно? Сигурно на не повече от 15-16, а?

После явно е еволюирала, а теб те е сменила с по-добър модел ! Всъщност това което казваш, само потвъждава думите ми !
    И двамата бяхме на 18 като тръгнахме.И в същност аз я зарязах,ама то нашето е многоо дълга история..Може да се каже че зарад мен стана такава.

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    П.С. Нямам нищо против теб брат, знам че си в почти толкова лошо положение като мен, но наивността не е помогнала на никого!
    Просто двамата имаме различен поглед за живота и различни гледни точки аз си имам моите, ти твоите и няма смисъл да спорим! Всеки си е прав за него си! Колкото до политиката на банките, повярвай ми изчел съм много статии и книги и съм доста по-запознат от теб! Питаш защо ти е да купиш такова момиче, ами може точно тя да ти е харесала много и другите вече да не са ти толкова интересни! Може и да я спечелиш по някакъв начин с качества, а не с пари! И не винаги, когато мъжът остане без пари жената го напуска, ако го обича заради него самия ще остане!
    П.П. Друго нещо също се чудя, когато един мъж е богат няма никакъв проблем да си вземе жена, която не е богата понеже я е харесал! Ако една жена е богата задължително ще търси богат мъж, а не беден, това е много странно и нелогично!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си