- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чувствам се лека....за 5 месеца трима!
Здравейте, искам да споделя с вас какво ми се случва тази година...
Началото на годината започнах да се кефя на едно момче. Излизахме в обща компания. Излязохме веднъж на кино. И след два дена той ме покани на вилата му. Напихме се и преспахме. Направихме го без презерватив. На следващата седмица отидохме на Гърция(като пари за хотел и ядене аз съм си платила всичко) и там също спахме. След два дена аз разбрах, че той ме е заразил с херпес и му казах. Той каза, че нищо му няма и повече не ми вдигна и телефона не сме се виждали.
2-3 седмици по-късно започнах да излизам с друго момче, което познавам от 5 години, но дотогава не сме били близки. След една седмица се забихме, седмица по-късно преспах с него. И така един месец се виждахме и правихме секс. Един ден той ми писа по ФБ и каза, че ме зарязва (???) без да обясни причината затова.
След около месец реших, че ще се видя с един мой бивш (една година сме ходили) и му предложих да се виждаме просто така да правим секс. И сега се виждаме веднъж седмично. Не е най-добрия, но пак става, докато си намеря някой сериозен.
Чувствам се лека вече, не искам да изглеждам като ...., но така ме правят мъжете. Първия ме зарази и ме заряза, втория ме заряза....
Какво мислите за тази история?
п.с. Инфо за мен, ако питате аз съм на 21 години и живея в Пловдив.
Последно редактирано от krasimira2000 : 06-12-2016 на 12:00
Ако с един не ти провърви, ще търсиш втори... Ако и с него не ти провърви, ще търсиш трети... и така докато си намериш СЕРИОЗНО момче! Това, че с 5-тима не ти е провървяло не означава, че си лека.
Промискуитетът явно е нещо масово. А излекува ли си херпеса преди да правиш секс с други? Презерватив, а-о? Samnqvam sa. Ставате все по-бъкани с болести. Ew.
В кофти серия си влязла, но не е болка за умиране. Гледай да се излекуваш и имай повече самоуважение в бъдеще.
Welcome to the Jungle...
Гледай филма "Магистрала 60" особено в частта в която срещат мацката, търсеща перфектното чукане!
Вива канари...!!
Не си лека, прави каквото ти е кеф! Няма нищо лошо в това да ти се прави секс и да го правиш
!
Ама херпеса верно го излекувай и спри да правиш секс без презерватив, освен с някой с който сте в сериозна връзка.
И какво от това - хората си правят кефа, какво лошо има?
Кво лошо има в това да си инфекциозен инкубатор?! Кефът е важен.
Добре, че прочетох последното изречение, че като ти видях ника ми стана лошо отначало
Не те прави лека жена че си имала толкова бройки прави те лека че едва ли не веднага им пускаш без дори да си ги опознала,а човек не се опознава,като теб. Плюс това не ползваш предпазни мерки,а не са ти сериозни гаджета след още 1,2 партньора ще си болна от ХИВ със сигурност ако не се спреш навреме.Ние не може да ти помогнем,когато ти самата си не искаш да си помогнеш и да спреш с разните му глупости на 21 години си до 25 ако продължаваш с това темпо ще си кофа без дъно в най-лекия случай.
Курва си.
Щом си от Пловдив и търсиш чукане намини покрай семинарията. Там ще се намерят кандидати.
Кво я плачете, че била курва, ве?! То да не е сапун, че да се изтърка... Влязла е в кофти серия, ще мине. Като че ли не трима, а триста очесала... Отчайвате ме.
Ако имаш 18, ела да се видим, може да се харесаме. Ако не се, прав ти път към петия.
Просто си леко момиче не се чуди защо момчетата те зарязват
Чадо, изразът има не само буквален смисъл, надявах се, че поне ти го разбираш.
И какво - училището беше ли обсаждано от жени?
Момичето от темата, просто прави секс за удоволствие, в което няма нищо лошо. Лошото е, че не се предпазва от болести.
Ако искаш да станеш още по-лека може да ти се изредим 3-4ма![]()