- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- една истинска любовна форумна двойка и тяхната история (дано ми простят)
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аз бях достатъчно заслепен, че да попадна в този капан.
Единствено не разбрах защо съм споменат в тази тема? Дали съм правил предположения за dreamwalker - правил съм. Кажи речи съм подозирал почти целия активен форум. Дали съм бил прав с някое предположение - не знам. Дали съм се молил на dreamwalker (или друг потребител) да ми разкрие истината - честно, не помня да съм го правил. На лично съобщение съм получавал предположенията на други потребители, а също и аз съм им изказвал своите, но да съм се молил - ако съм го сторил, моля да ми цитирате кога и какво съм написал.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Само не разбрах точно защо от теб са искали подобна информация? Освен, ако ти не претендираш, че си dreamwalker...
бтв: не ми е проблем лесно да разкрия всички ЛС-и, които съм получил от както си възвърнах постоянния профил. Още не ми се е напълнила пощенската кутия и всичко е тук. Така всеки ще може да види какво точно съм писал на другите (и да не ми преписват причудливи приказни неща). (:
M**** само не разбирам защо си изключваш ЛС опцията?![]()
Аз съм на периоди. (:
Понякога супер много ми се иска, когато се логвам в сайта, същият да притъмнее и да ми изпише, че имам получено съобщение. Желанието ми не е за неговото съдържанието, а за това, че съм го получил. Че някой е решил да ми напише нещо.
Но понякога тази тръпка я няма - в тези периоди (о)съзнавам, че от стотиците ЛС-и, които съм получил, на пръстите на ръцете ми се броят съдържателните съобщения. Не виждам някакъв смисъл да получавам от някой непознат съобщения за друг непознат. А след общуването ми с dreamwalker осъзнах, че не е полезно да се доверявам на непознати хора, които не съм виждал на живо.
В момента съм ги спрял, защото не виждам смисъл от тях.
Последно редактирано от M**** : 05-23-2016 на 22:34