- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос относно цигарите
На 16 съм пуша от около половин година пушил съм ментоловата ева и ева с ябълка,MM slim,шарена карелия.Сега пуша розовия мерилин но ми идва някак слаб.Може ли да ми предложите някакви хубави цигари който да са по-силни;дд просто искам да се усещат като ги пуша. Моля без коментари от типа "не пуши","не ти трябва да пушиш" и тн мс предварително![]()
Ми ти само педалски цигари пушиш.![]()
![]()
Бяло Виктори пуша аз, усещат се и не са твърде силни.
Тия цигари дето ги пушиш са женски :д
Пуши синьо Виктори то е доста силно
Син дънхил,червен давидов,червено боро например
То по - силно от червения вайсрой не съм попадал. Светосиният ротманс 100 се усеща и не е чук, аз такива пуша. Или най - добре спри да пушиш, че само пари на вятъра и никаква полза няма, а с времето става по - трудно, вервай ми.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
те тревата я изкарват полезна вече вие за цигарите се плашите
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Тъмносин Rothmans 100's. Направо ще ти влезе за гръб.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Еха мерси за отговорите вече пуша червено боро,Marlboro touch,parlament и бяло виктори и сега осъзнавам колко педалски цигари съм пушил преди;дд
Боро тъч са дъ бест. Син Дънхил също е от най-добрите.
Най-добрите са Карелия 100Синя и бавно горят
Карелия100 черен дънхил черно собрание табакера камел100 син ротманс 100
Видях че си написала .. че не искаш коментари от рода на "спри да пушиш" но просто нямаше как да се сдържа .. виж тва видео https://youtu.be/_vjhae3IYCc и тогава пак се върни да питаш какви цигари да пушиш![]()