.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Не мога да се откажа от нея

Здравейте, преди година и половина едно момиче ми привлече вниманието жестоко. Първо направих опити да се запозная с нея, за съжаление нямаха успех. И така до един ден в който се озовахме в една компания. Запознахме се, лека полека с времето станахме много добри приятели. Опознах я много. Един ден реших на шега да видя какво има към мен, за съжаления тя ми каза, че ме има само за приятел. Аз го приех, но сега когато я видя и приказвам с нея, винаги събужда чувства в мен. Просто с нея си приказвам съвсем като с голям човек. Много я харесвам и не мога да се откажа, но е тежко да имаш надежди за нещо, което знаеш, че е почти невъзможно. Какво бихте направили на мое, място. Моля за сериозни коментари!

Супер фен Аватара на fanton1
    Ако бях на твое място щях да се опитам да потиска чувствата, щом не и,питва нищо няма смисъл да се буташ където не ти е работа, но ако не успееш поне се пробвай да те види в друга светлина не само като приятел и т.н.

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Щом ти е казала че те чувства,като приятел приемаш и продължаваш. Ако искаш да си и истински приятел, ще подтиснеш чувствата си.Ако ли не ще трябва да спреш контакт с нея за да може да ти мине това хлътване.

Мега фен Аватара на an7raks
    Напук на горните коментари, аз ще ти кажа да опиташ. Нямаш какво да губиш.

Мега фен Аватара на pandabear
    аз пък си мисля, че трябва да скипнеш дори и приятелството. нямам предвид да я игнорираш на макс, но би било хубаво значително да намалиш контакта. звучи трудно, ама не е чак толкова. живей си живота и ще забравиш.

double post :/

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    аз пък си мисля, че трябва да скипнеш дори и приятелството. нямам предвид да я игнорираш на макс, но би било хубаво значително да намалиш контакта. звучи трудно, ама не е чак толкова. живей си живота и ще забравиш.
    Какъв е смисъла? Така или иначе, ако опита и не се получи, по естествен начин ще се разделят и като приятели.

веднъж му е казала, че го приема само за приятел, не му трябва да пробва, според мен
    не питай старило, питай патило ;д
    trust me.

Мега фен
    не питай старило, питай патило
    ти май си по-дърта от питащия

веднъж му е казала, че го приема само за приятел, не му трябва да пробва, според мен
    trust me.
    Не съм почитател на фразата "ВЕрвайте ми!". Не виждам и частичка логика в това да не опита. Ако не опита, винаги ще се пита "Какво ли щеше да стане, ако бях?". Няма нищо за губене в случая.

Цитирай Първоначално написано от adios Виж мнението
    за съжаления тя ми каза, че ме има само за приятел
    антраксчо, плс...
    какво предлагаш да направи, да й се моли? :д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    trust me.
    познавам един който го отрязаха 3 пъти и на 4тия му се получи, сега е вече 2 години обвързан
    https://www.youtube.com/watch?v=1k8craCGpgs

зависи колко иска да се унижава автора

антраксчо, плс...
    какво предлагаш да направи, да й се моли? :д
    Ъ, не, това съвсем няма да стане...
    Може първо да спре да й се прави на приятелКА за някоя друга седмица и после да й каже директно какво иска. Ако не стане - не стане, ама е опитал.

не знам за автора, аз се отказвам... ;д

Такааа, сега време е и автора да каже какво е измислил Понеже аз съм спортист и се занимавам много сериозно със спорта, който практикувам и отделям твърде много време на него и не ми остава достатъчното време което искат момичетата, мисля да се опитам да я запаля и тя да започне да го практикува, по този начин ще прикарваме доста време заедно и така може да се получи нещо. Аз мисля, че колкото повече време прикарваш с даден човек, толкова повече се привързваш към него.Вярно е, че с нея си споделяме какви ли не работи, но всъщност като се замисля не сме прекарвали достатъчно дълго време заедно в последните 8-9 месеца. Ако не успея, ще си останем много добри приятели и това то. Кой знае, може пък с това приятелство в бъдеще (5-6 години) да излезе нещо сериозно Живи и здрави и благодаря за съветите. Но няма да откажа да прочета какво мислите по въпроса със спорта

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Ти за 5-6 години може да си,си намерил подходящото момиче. А ако не смяташ да и бъдеш истински приятел без задни мисли по-добре не си прави труда,да и бъдеш уж приятел.Ако практикуваше спортни танци,там нещата стават и щеше да я зарибиш,ама нищо не ти пречи да опиташ и по този начин.

Цитирай Първоначално написано от adios Виж мнението
    Аз мисля, че колкото повече време прикарваш с даден човек, толкова повече се привързваш към него.Вярно е, че с нея си споделяме какви ли не работи, но всъщност като се замисля не сме прекарвали достатъчно дълго време заедно в последните 8-9 месеца.
    Не, колкото повече време прекарвате заедно и си "споделяте" нещо различно от завивките, толкова повече й ставаш приятелКА.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Щом ти е казала че те има само за приятел недей да и се буташ и да досажда това е ясен знак че не те харесва за гадже

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си