.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

той иска да се унижавам така ..

приключена тема
    Последно редактирано от sExYbEbS : 06-01-2016 на 13:54

Направи му една бибитка и всичко ще е точно.

Супер фен Аватара на Pug_306
    Еби го у гъза, и за чеп явно не става !

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от sExYbEbS Виж мнението
    приключена тема
    Видял/а си че и да пускаш теми по свързан с теб въпрос никой няма да ти отговори,освен ако не е някаква глупост.Ако беше пуснал/а тема бременна ли съм или мушнах си нещо в гъза и сега не мога да го изкарам ще има 1000 мнения по това доказва простащината Българска и какъв прост народ сме и такива ще си останем ако продължава да има такива хора.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Видял/а си че и да пускаш теми по свързан с теб въпрос никой няма да ти отговори,освен ако не е някаква глупост.Ако беше пуснал/а тема бременна ли съм или мушнах си нещо в гъза и сега не мога да го изкарам ще има 1000 мнения по това доказва простащината Българска и какъв прост народ сме и такива ще си останем ако продължава да има такива хора.
    Ако обичаш не сравнявай всички хора със себе си и твоето жалко безполезно и глупаво чалгарско поколение, както и не сравнявай българите с малоумните тинейджъри последните години.
    Мисля че тука простата си само ти като смяташ за меродавно шепа форумни мнения да бъдат окачествявани като извадка и заключение на българския народ.

Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    + за съжаление са такива но не добави че освен прост народ сме и много злобни и завистливи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си