.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Матурите

Повече от фен

Talking Матурите

Нека да поговорим малко за матурите.Тази по математика е много трудна.Особено вторият модул, който е с логически задачи.И ако някой не вземе първия модул, вторият пък ще е невъзможно да го направи и ще му отиде годината.
    Последно редактирано от Terminator009 : 06-04-2016 на 13:13

Трудна, с какво е трудна?
    Виж изпита през 2009-та за 7 клас и ще видиш какво е трудност. Най-шибаният досега. От 50 задачи, имаше 20 логически.
    Струва ми се, а и не само на мен, че с всяка следваща година затъпявате все повече и повече.

anonymous990763
    Guest
    Чудя се как при такива задачи може да има толкова много двойки.

Цитирай Първоначално написано от Death Gun Виж мнението
    Струва ми се, а и не само на мен, че с всяка следваща година затъпявате все повече и повече.
    Съгласна съм. Аз, която едвам схващам за какво иде реч по математика, на моята матура в 7-ми клас изкарах 4 и нещо...

Тази година матурата по Математика на 12 клас беше по-лесна и от тази на 7-ми клас.

Повече от фен
    Не всички са математици.Аз съм 7-ми клас и втори модул ми беше гаден...Не разбирам защо ми сваля от оценката, като имам решени задачи.

Повече от фен
    На матурата изкарах над 3,50 по математика...

Повече от фен
    Според много хора въпросите на матурата по математика са неподходящи и объркващи.Като цяло и материалът не е подходящ според мен.Особено геометрията прекалено трудна.

Супер фен Аватара на Mana
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от Terminator009 Виж мнението
    ...Не разбирам защо ми сваля от оценката, като имам решени задачи.
    Добре, де, не ви ли обясняват, че оценката е средно аритметично от 1-ви и 2-ри модул(ако и двата са решавани)?

Що до сложността - то именно логическото мислене е в основата на математиката. Че са скапани, скапани са, но не са невъзможни за решаване при ниво 7-ми клас. :/

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Mana Виж мнението
    Добре, де, не ви ли обясняват, че оценката е средно аритметично от 1-ви и 2-ри модул(ако и двата са решавани)?

Що до сложността - то именно логическото мислене е в основата на математиката. Че са скапани, скапани са, но не са невъзможни за решаване при ниво 7-ми клас. :/
    Не можем да ги осмислим още.Особено логическите задачи.Би трябвало да си чул/а професора по новините и мнението му за задачите.Той е професор, който обучава деца за олимпиади и каза, че задачите хич не са подходящи.Не само задачите, а и материалът е много труден.На всичкото отгоре се взимат по 2-3 урока наведнъж и набързо ни ги обясняват, след което решаваме 1-2 задачи.

Супер фен Аватара на Mana
    Град
    Карлово
    Чакай малко, че се обърках. Да не си с някакъв математически профил, че взимате по няколко урока в един час? А и колко часа математика имаш седмично; питам, защото като бях 7-ми клас(в СОУ) имах математика всеки ден и не сме препускали така.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Mana Виж мнението
    Чакай малко, че се обърках. Да не си с някакъв математически профил, че взимате по няколко урока в един час? А и колко часа математика имаш седмично; питам, защото като бях 7-ми клас(в СОУ) имах математика всеки ден и не сме препускали така.
    Не, няма никакъв математически профил.Обикновено училище.Някой път имаме по 2 часа и взимаме 3-4 урока наведнъж.

Здравей! Аз също кандидатствам тази година, в коя гимназия си приет/а? Колко ти е балът?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Darling09 Виж мнението
    Здравей! Аз също кандидатствам тази година, в коя гимназия си приет/а? Колко ти е балът?
    С компютри и балът ми е 28

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си