- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен съм в богато момиче
Здравейте на всички,та на 16 години съм и от един месец си харесвам едно момиче което е много богато,знам не ме питайте от къде,вижда се.Та влюбен съм в нея пишем си,чудя се какво да правя?Тя не живее в моя град,на 30-40 км е от моя град и е по-голяма от мен с 1 година,но си мисля че няма да ме хареса,сигурно може и да ме пребият,защото е много хубава и се снима с различни момчета по-големи от нея и ходи на дискотеки и да харесвана е.Пишеше ми всяко начало на учебната година и казваше,че съм сладур и т.н. и си казах че може да стане нещо и целувки сме си писали,но един ден почна да ми сийнва и ддз.Та да ви попитам какво да правя?Възможно ли е да изям боя и да не я спечеля ?Съвети?
Последно редактирано от melborpneet : 06-09-2016 на 20:06
Богат и беден не могат да мелят едно брашно. А бой няма да изядеш,не се безпокой,но дали ще я спечелиш тук вече не мога да ти гарантирам,защото богатите момичета като нея искат все скъпи неща,а щом е богата няма как да не е кифла.Пък дори и да започнете връзка,ще дойде и момента който ще те снижава до земята с думите ти какво имаш,какво ще направиш по въпроса да имаш и ти пари,започни работа но да е високоплатена,за да може да ме глезиш и т.н.По-добре се насочи към момиче в твоя ранг.
Ами не знам,мисля си че имам някакъв шанс,но да кифла е.Не съм беден да уточня,средно сме.
Но не сме от един и същи град.
Добре,благодаря ще опитам.
Богат и беден звучи малко...глупаво
Най-вероятно тя е с малко по-големи възможности от теб и според мен това не би трябвало да е проблем (при всеки е индивидуално, но все пак).
С бившия ми приятел имахме разлика във финансовите възможности (т.е. на родителите ни), но това не си е проличавало, освен ако майка му не направи някой и друг коментар, че "принцесата проста манджа не яде" (всъщност в последствие с него започнахме да се караме, защото съм си купувала много скъпи неща, но бързо му стана ясно, че той няма власт над чуждите пари и реално до тук се изчерпват проблемите ни по отношение на това), което беше безпочвено, но както и да е. В повечето случаи аз плащах сметките като излизахме, родителите ми му дадоха работа, като цяло му помагахме доста, защото преди всичко сме хора и никога не сме гледали на него като на нещо по-малко.
Все пак много зависи и на какви хора ще попаднеш, но ако момичето те харесва не виждам какъв е проблема да пробваш, пък ако се окаже, че е надундрена кифла, ще си кажете "айде чао извинявай, че се видяхме" и готово.
http://ask.fm/iwwkaa
Момче, виж какво е възпитанието на момичето и сам си направи сметка. Ние как да ти кажем от тук и какъв съвет да ти дадем? Ако е добре възпитана, няма да се нуждае от твоите пари, щом техните имат свои. А и какво да иска едно момиче на 15-20 години, ако е добре възпитана? 5-10 лв разходи на ден за заведения и дрехи веднъж в месеца, които техните дават. От теб се иска такси и добро отношение. Второто е безплатно.
Ако не е добре възпитана, и да не е от богато семейство, пак няма да смогваш.
Понякога се чудя какви са тия глупови теми.
Мислех, че това "богат/беден" си проличава в една по-зряла възраст, но явно и от 15-16 годишни започва някакво разделение... ужас!
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Брат много недей си са занимава с тая .! Преди време и аз бях тръгнал с една богата,надута кифла дето всички (с извинение) са я минали !! Накрая дойде напомпания 20 годишен приятел на 15 годишната курва и аз го ядох !!
Абе как кое му е ужасното... само аз ли не съм израснала в такава среда или не виждам такива примери за такова разделение? Честно ли може чак пък на 15 да си мислиш колко не те бива, защото еди кой си (или по-скоро родителите) имт възможности. Това просто ми звучи нелепо.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
момичето не говори откровени глупости.
пред любовта има ужасно много условия. ама ужасно много. нека не си мислим, че безусловни отношения има, защото няма.
малцина са способни да преглътнат "атрибутите" на другия (и като за начало да не ги поставят), и да обичат невротично, а не нарцистично.
авторът е длъжен да опита, щом не може да си я избие от главата.
трябва да се пробва и каквото стане.
ДОТА, изобщо не ставаше въпрос за истинска манджа.Би било много неуважително, ако седна на нейната маса и не ям от храната ѝ (моя приятел точно това правеше вкъщи, но както и да е), обаче в случая не се има предвид, че не ям какво да е - смисъла е доста по-дълбок.
draid, нене, исках да си кажа точно това, което си казах - нещата, които АЗ съм си купувала. Майка ми и баща ми ми купуват само нужното, за глезотиите събирам пари/работя и си ги купувам.
Ама събираш пари в следствие на работата или на празниците, че си има значение (: Интересно е колко ли време един 18г. ще събира пари от работа за ябълка например (сигурно това ползваш).
Събирам си пари от джобните (най-често ми остават между 2 и 5лв. на ден, което си е доста добре), а за работата е ясно - в края на месеца си получавам заплатата. Ябълката, ако означаваше iPhone - не, не го използвам. Със Samsung A3 съм и честно казано нямах нищо против да си остана със стария телефон (пак някакъв си Samsung), но баща ми преподписваше договри и каза, че този ми се полага на мен.
Не ми пука с какъв телефон съм, аз държа на аксесоарите - часовник (baby-g), гривна (pandora), колие (Nomination Italy), декоративната и бяла козметика (в "Козметика" споменах кои марки използвам) и си ги купувам с лично моите пари (тези от джобните ми също са лично мои, защото те ми се полагат така или иначе и принципно мога да ги харча като ходя всеки ден на кафе, но предпочитам да ги събирам - ако не е едното, ще е другото).
Виж от къде изскочи заека. Сега да ти кажа каква е действителността всъщност. Да обясняваш как парите които видиш ли ти се ПОЛАГАТ за джобни са лично твой е смешно в очите на по-възрастните, та по-добре не го използвай това за в бъдеще. Това не са пари изкарани от теб че да ти се полагат. Добра воля от родителите ти е че ти дават и по колко ти дават, но ако решат те могат да спрат да го правят, без да ти се обясняват, та за какви лично твой пари става въпрос? Държиш на аксесоарите казваш, купуваш си скъпи може би? Часовниците които споменаваш са да кажем обида за часовникарската индустрия ако ги споменаваш с такава гордост (това го казвам, като човек който има определена слабост към часовниците). Гривна на пандора? Вероятно сребърна, това също не виждам какъв голям разход е, да не лоша изработка, има достатъчно дрънкулки който може да си купиш в последствие. Гордостта с която го казваш обаче е озадачаваща. Та в общи линии исках да ти кажа, че изказването ти е крайно неправилно, не че ще ме разбереш де. Парите които ти се полагат са само тези които ти сама си си изкарала.