.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 125
    melborpneet
    Guest

Unhappy Влюбен съм в богато момиче

Здравейте на всички,та на 16 години съм и от един месец си харесвам едно момиче което е много богато,знам не ме питайте от къде,вижда се.Та влюбен съм в нея пишем си,чудя се какво да правя?Тя не живее в моя град,на 30-40 км е от моя град и е по-голяма от мен с 1 година,но си мисля че няма да ме хареса,сигурно може и да ме пребият,защото е много хубава и се снима с различни момчета по-големи от нея и ходи на дискотеки и да харесвана е.Пишеше ми всяко начало на учебната година и казваше,че съм сладур и т.н. и си казах че може да стане нещо и целувки сме си писали,но един ден почна да ми сийнва и ддз.Та да ви попитам какво да правя?Възможно ли е да изям боя и да не я спечеля ?Съвети?
    Последно редактирано от melborpneet : 06-09-2016 на 20:06

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Богат и беден не могат да мелят едно брашно. А бой няма да изядеш,не се безпокой,но дали ще я спечелиш тук вече не мога да ти гарантирам,защото богатите момичета като нея искат все скъпи неща,а щом е богата няма как да не е кифла.Пък дори и да започнете връзка,ще дойде и момента който ще те снижава до земята с думите ти какво имаш,какво ще направиш по въпроса да имаш и ти пари,започни работа но да е високоплатена,за да може да ме глезиш и т.н.По-добре се насочи към момиче в твоя ранг.

Мега фен Аватара на draid
    Като за начало тя не е богата, тя няма нищо. Това с какви средства разполагат мама и тате е съвсем друг въпрос.

Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Богат и беден не могат да мелят едно брашно. А бой няма да изядеш,не се безпокой,но дали ще я спечелиш тук вече не мога да ти гарантирам,защото богатите момичета като нея искат все скъпи неща,а щом е богата няма как да не е кифла.Пък дори и да започнете връзка,ще дойде и момента който ще те снижава до земята с думите ти какво имаш,какво ще направиш по въпроса да имаш и ти пари,започни работа но да е високоплатена,за да може да ме глезиш и т.н.По-добре се насочи към момиче в твоя ранг.
    А ти от къде накъде знаеш кой с кого може да мели брашно? И за какъв ранг говорим тук, че ми стана доста интересно?

Забавни хора...

melborpneet.
    Guest
    Ами не знам,мисля си че имам някакъв шанс,но да кифла е.Не съм беден да уточня,средно сме.

Цитирай Първоначално написано от melborpneet. Виж мнението
    Ами не знам,мисля си че имам някакъв шанс,но да кифла е.Не съм беден да уточня,средно сме.
    Като си в средно положение,тогава започваш да каниш момичето на кафе,след това я каниш на клуб с компания,прави намеци че я харесваш,като нещо повече ако пък не си срамежлив направо и кажи намеренията си и ще видиш дали ще се получи с нея.

melborpneet.
    Guest
    Но не сме от един и същи град.

Цитирай Първоначално написано от melborpneet. Виж мнението
    Но не сме от един и същи град.
    Това че не сте от един и същи град не пречи да се виждате. Просто при такава връзка от разстояние трябва да се правят компромиси.Ще се виждате когато ви е удобно,дори и да не е всеки ден.

melborpneet.
    Guest
    Добре,благодаря ще опитам.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Като за начало тя не е богата, тя няма нищо. Това с какви средства разполагат мама и тате е съвсем друг въпрос.

А ти от къде накъде знаеш кой с кого може да мели брашно? И за какъв ранг говорим тук, че ми стана доста интересно?

Забавни хора...
    кажи им, Дрейд! КАЖИ ИМ!

Мега фен Аватара на Зайче..
    Богат и беден звучи малко...глупаво
    Най-вероятно тя е с малко по-големи възможности от теб и според мен това не би трябвало да е проблем (при всеки е индивидуално, но все пак).
    С бившия ми приятел имахме разлика във финансовите възможности (т.е. на родителите ни), но това не си е проличавало, освен ако майка му не направи някой и друг коментар, че "принцесата проста манджа не яде" (всъщност в последствие с него започнахме да се караме, защото съм си купувала много скъпи неща, но бързо му стана ясно, че той няма власт над чуждите пари и реално до тук се изчерпват проблемите ни по отношение на това), което беше безпочвено, но както и да е. В повечето случаи аз плащах сметките като излизахме, родителите ми му дадоха работа, като цяло му помагахме доста, защото преди всичко сме хора и никога не сме гледали на него като на нещо по-малко.
    Все пак много зависи и на какви хора ще попаднеш, но ако момичето те харесва не виждам какъв е проблема да пробваш, пък ако се окаже, че е надундрена кифла, ще си кажете "айде чао извинявай, че се видяхме" и готово.
    http://ask.fm/iwwkaa

Голям фен Аватара на Agartha
    Момче, виж какво е възпитанието на момичето и сам си направи сметка. Ние как да ти кажем от тук и какъв съвет да ти дадем? Ако е добре възпитана, няма да се нуждае от твоите пари, щом техните имат свои. А и какво да иска едно момиче на 15-20 години, ако е добре възпитана? 5-10 лв разходи на ден за заведения и дрехи веднъж в месеца, които техните дават. От теб се иска такси и добро отношение. Второто е безплатно.
    Ако не е добре възпитана, и да не е от богато семейство, пак няма да смогваш.

Понякога се чудя какви са тия глупови теми.

Мега фен Аватара на tori
    Аладин и вълшебната лампа. :д

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Колко много клишета/стереотипи в един пост... лел

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Мислех, че това "богат/беден" си проличава в една по-зряла възраст, но явно и от 15-16 годишни започва някакво разделение... ужас!
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Мислех, че това "богат/беден" си проличава в една по-зряла възраст, но явно и от 15-16 годишни започва някакво разделение... ужас!
    Кое му е ужасното?

Брат много недей си са занимава с тая .! Преди време и аз бях тръгнал с една богата,надута кифла дето всички (с извинение) са я минали !! Накрая дойде напомпания 20 годишен приятел на 15 годишната курва и аз го ядох !!

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Богат и беден звучи малко...глупаво
    Най-вероятно тя е с малко по-големи възможности от теб и според мен това не би трябвало да е проблем (при всеки е индивидуално, но все пак).
    С бившия ми приятел имахме разлика във финансовите възможности (т.е. на родителите ни), но това не си е проличавало, освен ако майка му не направи някой и друг коментар, че "принцесата проста манджа не яде" (всъщност в последствие с него започнахме да се караме, защото съм си купувала много скъпи неща, но бързо му стана ясно, че той няма власт над чуждите пари и реално до тук се изчерпват проблемите ни по отношение на това), което беше безпочвено, но както и да е. В повечето случаи аз плащах сметките като излизахме, родителите ми му дадоха работа, като цяло му помагахме доста, защото преди всичко сме хора и никога не сме гледали на него като на нещо по-малко.
    Все пак много зависи и на какви хора ще попаднеш, но ако момичето те харесва не виждам какъв е проблема да пробваш, пък ако се окаже, че е надундрена кифла, ще си кажете "айде чао извинявай, че се видяхме" и готово.
    Мисля, искаш да кажеш "нашите ми купуваха скъпи неща".

Разделение винаги има, особено в тая незряла възраст.

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    кажи им, Дрейд! КАЖИ ИМ!
    Казвам им аз Ракш, ама не са ми на финансовото положение и не ме разбират (:

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Абе как кое му е ужасното... само аз ли не съм израснала в такава среда или не виждам такива примери за такова разделение? Честно ли може чак пък на 15 да си мислиш колко не те бива, защото еди кой си (или по-скоро родителите) имт възможности. Това просто ми звучи нелепо.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Голям фен Аватара на Agartha
    Абе как кое му е ужасното... само аз ли не съм израснала в такава среда или не виждам такива примери за такова разделение? Честно ли може чак пък на 15 да си мислиш колко не те бива, защото еди кой си (или по-скоро родителите) имт възможности. Това просто ми звучи нелепо.
    Не очаквай друго от празни хора с празни желания за живот.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    освен ако майка му не направи някой и друг коментар, че "принцесата проста манджа не яде"
    то е имало причина, а възпитанието изисква да ядеш всичко, което ти сервират домакините

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението

Забавни хора...
    момичето не говори откровени глупости.
    пред любовта има ужасно много условия. ама ужасно много. нека не си мислим, че безусловни отношения има, защото няма.
    малцина са способни да преглътнат "атрибутите" на другия (и като за начало да не ги поставят), и да обичат невротично, а не нарцистично.

авторът е длъжен да опита, щом не може да си я избие от главата.
    трябва да се пробва и каквото стане.

ДОТА, изобщо не ставаше въпрос за истинска манджа. Би било много неуважително, ако седна на нейната маса и не ям от храната ѝ (моя приятел точно това правеше вкъщи, но както и да е), обаче в случая не се има предвид, че не ям какво да е - смисъла е доста по-дълбок.

draid, нене, исках да си кажа точно това, което си казах - нещата, които АЗ съм си купувала. Майка ми и баща ми ми купуват само нужното, за глезотиите събирам пари/работя и си ги купувам.

Ама събираш пари в следствие на работата или на празниците, че си има значение (: Интересно е колко ли време един 18г. ще събира пари от работа за ябълка например (сигурно това ползваш).

Събирам си пари от джобните (най-често ми остават между 2 и 5лв. на ден, което си е доста добре), а за работата е ясно - в края на месеца си получавам заплатата. Ябълката, ако означаваше iPhone - не, не го използвам. Със Samsung A3 съм и честно казано нямах нищо против да си остана със стария телефон (пак някакъв си Samsung), но баща ми преподписваше договри и каза, че този ми се полага на мен.
    Не ми пука с какъв телефон съм, аз държа на аксесоарите - часовник (baby-g), гривна (pandora), колие (Nomination Italy), декоративната и бяла козметика (в "Козметика" споменах кои марки използвам) и си ги купувам с лично моите пари (тези от джобните ми също са лично мои, защото те ми се полагат така или иначе и принципно мога да ги харча като ходя всеки ден на кафе, но предпочитам да ги събирам - ако не е едното, ще е другото).

Виж от къде изскочи заека. Сега да ти кажа каква е действителността всъщност. Да обясняваш как парите които видиш ли ти се ПОЛАГАТ за джобни са лично твой е смешно в очите на по-възрастните, та по-добре не го използвай това за в бъдеще. Това не са пари изкарани от теб че да ти се полагат. Добра воля от родителите ти е че ти дават и по колко ти дават, но ако решат те могат да спрат да го правят, без да ти се обясняват, та за какви лично твой пари става въпрос? Държиш на аксесоарите казваш, купуваш си скъпи може би? Часовниците които споменаваш са да кажем обида за часовникарската индустрия ако ги споменаваш с такава гордост (това го казвам, като човек който има определена слабост към часовниците). Гривна на пандора? Вероятно сребърна, това също не виждам какъв голям разход е, да не лоша изработка, има достатъчно дрънкулки който може да си купиш в последствие. Гордостта с която го казваш обаче е озадачаваща. Та в общи линии исках да ти кажа, че изказването ти е крайно неправилно, не че ще ме разбереш де. Парите които ти се полагат са само тези които ти сама си си изкарала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си