.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от eagle12 Виж мнението
    знам че се расте поне до 20-23 години. ?
    Да бе - до 30-40 години ! Може още на 14-16 да спреш да растеш на височина, най-много до 18-21 и то ако си започнал късно пубертета. Ако си започнал рано и по-рано ще стигнеш максималния си ръст.
    Ами горе/долу колко ще порастна докато спра...
    Не може да се каже със сигурност, но най-интензивният растеж на височина трае 3-4 години максимум. След това се забавя и спира окончателно на около 20-21 години.
    На колко години си започнал да растеш на височина?

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Да бе - до 30-40 години ! Може още на 14-16 да спреш да растеш на височина, най-много до 18-21 и то ако си започнал късно пубертета. Ако си започнал рано и по-рано ще стигнеш максималния си ръст.
    Не може да се каже със сигурност, но най-интензивният растеж на височина трае 3-4 години максимум. След това се забавя и спира окончателно на около 20-21 години.
    На колко години си започнал да растеш на височина?
    Ами от от миналото лято до сега с около 10-12 санта. Тази година доста хора ми казаха, че съм дръпнал доста.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Ами от от миналото лято до сега с около 10-12 санта. Тази година доста хора ми казаха, че съм дръпнал доста.
    Значи от една година си почал да растеш на ръст, през следващата може да порастнеш още толкова и през третата може би още няколко см макс и толкова. Не е чак толкова зле. Може и да станеш 1,75-1,80, но пак най-много зависи от гените ти. Успех !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си