.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Помощ Бързоо ;(

Хора много спешно е утре ще ме изпитват на тези задачи а незнам как се решават моляви кажете ми или пратете някой туториал
    http://prntscr.com/bfixvu

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Е не. Да не можеш да умножиш елементарни изрази. Трябва да си аутист с алцхаймер, шизофрения и изострено парафренно разстройство.

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    аутист с алцхаймер, шизофрения и изострено парафренно разстройство.
    Май ми напомня на някого.

Хора аре плс помогнете де

anonymous990763
    Guest
    Всяко с всяко. ^

Не разбирам

anonymous990763
    Guest
    Представи си, че х ти е дадено число. Тогава как ще решиш задачите? После просто направи същото, но като преписваш х според правилата дали е умножение или събиране. Къде си бил цяла година?

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Колко са лесни тези задачи,ако ти ги реша и пратя няма да си мислил и мъчил над тях Никога не съм питала някого или да пиша в интернет за каквито и да било задачи трябва да се учи а не да блееш като теле в зеле.

Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Колко са лесни тези задачи,ако ти ги реша и пратя няма да си мислил и мъчил над тях Никога не съм питала някого или да пиша в интернет за каквито и да било задачи трябва да се учи а не да блееш като теле в зеле.
    Вие вместо да му давате празни приказки, можеше да му помогнете с някакъв сайт, обяснение или друго. Защото математиката опира до там, първо да ти бъде обяснено. Всичко останало е като машинка. Логиката липсва. Ако ви се даде задача, без да сте чели по какъв начин се решава, то ще има 1 месец да се чудите.

Аз не разбирам от математика. Имах само двойки. Така че не мога да помогна.

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Вие вместо да му давате празни приказки, можеше да му помогнете с някакъв сайт, обяснение или друго. Защото математиката опира до там, първо да ти бъде обяснено. Всичко останало е като машинка. Логиката липсва. Ако ви се даде задача, без да сте чели по какъв начин се решава, то ще има 1 месец да се чудите.

Да не сме учители?! Защо ходи на даскало?! Има занималня,има си и частни уроци за да се научи.Има си съученици по-умни от него да му обяснят,ние от нищото ще му казваме как и защо от къде на къде.

anonymous990763
    Guest
    как и защо от къде на къде.
    Това е форум. Място, където се задават въпроси.
    Нали обясних. Ако и така не го разбира, да каже.

Да не сме учители?! Защо ходи на даскало?! Има занималня,има си и частни уроци за да се научи.Има си съученици по-умни от него да му обяснят,ние от нищото ще му казваме как и защо от къде на къде.
    Никой не те кара да му обясняваш. Дори да му отгаворяш, момиче.

Щом пита, значи няма приятели съученици. Частните уроци не са решение за всичко, нито пък всеки има пари. А учителките не са благотворително дружество.

Град
    Sedes Sancti Petri

Корабе, а аз, например, откъдя накъдя да му обяснявам как се умножава!? Предполага се, че е поне в 7-ми клас. Отдавна трябва да се е научил да умножава. Ако не се е значи е пълен неграмотник, човек незаслужаващ каквито и да е обяснения. Никой не е лъжен да се занимава с умствено изостанали дебили, чакащи всичко на готово.
    И не е вярно това, че трябва да му се обяснява като на някое насрано бебе. Той ако искаше да разбере как се решават щеше сам да потърси някъде, който търси намира. Той просто иска решения на неговите задачи.

Цял ден ги търся те излизат някви за 7-ми клас
    а аз съм 6-ти най-простите искам да науча а те ми излизат най-сложните

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Това е форум. Място, където се задават въпроси.
    Включително и място за безплатно решаване на задачи? Не мислъ.

anonymous990763
    Guest
    Включително и място за безплатно решаване на задачи? Не мислъ.
    Аха. Значи цялата тема математика е илюзия.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Отговор в

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Аха. Значи цялата тема математика е илюзия.
    Както виждаш, аз и там не им решавам задачите. Но сега, с цялото си мъщество ще дам отговорите на тези. Автора да се оправя по-нататък.

а) 3x+y
    б) 6(x^3)y
    в) 6x(y^2)
    г) -8(x^6)(y^3)
    д) -5(x^2) -5xy +5x
    е) 3(x^2) +5x -2

Супер фен Аватара на Юлиян
    Като видях тия задачи хич не съжалявам че подраних за тренировка

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Тъй като аз съм добър човек, ще помогна на момчето

Влизаш в гугъл плей и си сваляш malMath ili VolframAlpha

anonymous990763
    Guest
    Както виждаш, аз и там не им решавам задачите. Но сега, с цялото си мъщество ще дам отговорите на тези. Автора да се оправя по-нататък.

а) 3x+y
    б) 6(x^3)y
    в) 6x(y^2)
    г) -8(x^6)(y^3)
    д) -5(x^2) -5xy +5x
    е) 3(x^2) +5x -2
    Браво на теб!

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Тъй като аз съм добър човек, ще помогна на момчето

Влизаш в гугъл плей и си сваляш malMath ili VolframAlpha
    Може да няма андроид, дядо Добри.

Корабе, а аз, например, откъдя накъдя да му обяснявам как се умножава!? Предполага се, че е поне в 7-ми клас. Отдавна трябва да се е научил да умножава. Ако не се е значи е пълен неграмотник, човек незаслужаващ каквито и да е обяснения. Никой не е лъжен да се занимава с умствено изостанали дебили, чакащи всичко на готово.
    И не е вярно това, че трябва да му се обяснява като на някое насрано бебе. Той ако искаше да разбере как се решават щеше сам да потърси някъде, който търси намира. Той просто иска решения на неговите задачи.
    Авторът не иска да му бъдат решени, а търси помощ.

Не наричай хора с обидни думи, само защото не показват знания в дадена област, която и без това не се използва в реалността. Аз парични сметки с тези задачи не правя.

Това е същото, все едно да наречеш някой пълен неграмотник, защото допуска правописни грешки. Без да вложиш смисъл в изреченото. Последното доказва, че обекта просто не е внимавал в час по български.

Но български език говорят няколко милиона и сме малко известни на световната карта.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-12-2016 на 20:12

anonymous990763
    Guest

..и без това не се използва в реалността...

Без да вложиш смисъл в изреченото. Последното доказва, че обектът просто не е внимавал в час по български.
    Всичко около теб е малко или много математика. Ти също си.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Автора не иска да му бъдат решени, а търси помощ.

Не наричай хора с обидни думи, само защото не показват знания в дадена област, която и без това не се използва в реалността. Аз парични сметки с тези задачи не правя.

Това е същото, все едно да наречеш някой пълен неграмотник, защото допуска правописни грешки. Без да вложиш смисъл в изреченото. Последното доказва, че обекта просто не е внимавал в час по български.

Но български език говорят няколко милиона и сме малко известни на световната карта.
    Аз пък мисля, че точно иска да му бъдат решени.

Хаха, не се използвала в реалността. Наистина ли вярваш, че сега щеше да общуваш с мен по този начин ако не беше математиката?
    И не се отнася само до компютрите, до всички технологии.

Може да говориш както си иска, но е недопустимо да допускаш елементарни правописни грешки. Ако ще и от 100 човека да се говори езика. Затова са правилата, за да се спазват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си