Първоначално написано от Agartha nice try, дето му казват днешните младежи. Днешната младеж си ти, самозабравил се землянино. Първите 40 години от живота са най-трудни.
Първоначално написано от Electrа Днешната младеж си ти Тези видео игри са много отровни... отдалечават те от приятелите и близките.
Първоначално написано от solo_ Тези видео игри са много отровни... отдалечават те от приятелите и близките. Истина е. Аз страдах от това, когато бях малко дете.
Първоначално написано от solo_ Тези видео игри са много отровни... отдалечават те от приятелите и близките. Тук си много прав, откъде такава мъдрост.
Първоначално написано от Electrа Тук си много прав, откъде такава мъдрост. Зависи от самата игра. - Една твоя приятелка ми го каза.
Първоначално написано от solo_ Зависи от самата игра. - Една твоя приятелка ми го каза. Аз нямам приятели, антисоциален утопист съм.
Първоначално написано от Electrа Аз нямам приятели, антисоциален утопист съм. От работа -> вкъщи - от вкъщи -> на работа... така ли? Мисля, че в момента някой ми се подиграва... П.С. Социопат ли си?
Първоначално написано от solo_ От работа -> вкъщи - от вкъщи -> на работа... така ли? Мисля, че в момента някой ми се подиграва... П.С. Социопат ли си? Мисля, че в момента си тотално неадекватен и бръщолевиш несвързано.
Първоначално написано от Electrа Аз нямам приятели, антисоциален утопист съм. Това си ти, Дрийми! Едно много класно, сдържано и чаровно момиче! <3
Първоначално написано от АгентМура Това си ти, Дрийми! Едно много класно, сдържано и чаровно момиче! <3 Ако е наистина така, спирам с трола, чакам да порасне и започвам да се държа джентълменски... Пред обществото.
Първоначално написано от Electrа Тук си много прав, откъде такава мъдрост. Много си царствена, Дриймуокър! <3
Първоначално написано от АгентМура Много си царствена, Дриймуокър! <3 Електра е дъщеря на Агамемнон, каква да бъде.
Първоначално написано от Electrа Електра е дъщеря на Агамемнон, каква да бъде. О Лаодика, отмъсти ли за смъртта ми?
Правила