- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- С какво се занимавате?
агарта няма ли да кажеш с кво се занимаваш ве ей моноид
щях да ти кажа и аз за себе си ама не очаквах да си такъв кегел
тая тема да не е клопка ве лешник
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Моноид. Доживях!
Работя в KFC, пържа пилеЖки крилца, чистя пода и живея живота си лятото на слънчака. Имам марков часовник на Maserati, карам нова лъскава кола от 2001-а и с приятелката си ходим на екскурзия два пъти в годината с пари от Easy Credit.
Аз съм млад и ерудиран човек на 20 години, скоро ставам на 21. Уча висше, защото трябва да постигна нещо с живота си. Далечните ми цели са да си създам собствена фирма, която да изработва продукти от рециклирана пластмаса, защото искам да пазя околната среда. През свободното си време ходя да бягам в парка и да тренирам с приятелите си в залата, защото мисля, че всеки млад човек трябва да изглежда добре. Имам три татуировки. Две видими и една скрита. Базкам са кат кучи - първи номер. Не харесвам богатите хора, защото са измамници, престъпници. В тая държава нищо не можеш да направиш. Като си създам фирмата за рециклиране на пластмаса, ще избягам в чужбина. Ще отида в Германия. Или в Холандия. И ще направя много пари, да ги е яд всички тъпаци тук!
Ами аз си мълча така или иначе ... Незнам къде видя да говоря ... Като не ти харесва какво се пише, да не се беше включвала в темата ...
Слагай малко запетайки, че да ти се разбира какво пишеш.
И не, няма проблем, не ми се прави на много надъхана обаче, защото ако има проблем, ще си първата с насрани гащи.
Родителите ви за нищо не стават. От целия форум, пет човека имат родители, които са ги възпитали. Останалите сте пълна тиня.
Между другото, танцуването на пилон е уважавана професия в развитите държави, стига момичето да е доказало своята професионална креативност и интелектуален капацитет в другите области. Само в България, заради шматки на твоето ниво, мнението е грешно, защото тия, дето за друго не стават - това правят. Уважавайте чуждите професии и не си мислете, че като работите или правите нещо "малко по-добро" от другите, сте повече, защото погледнато от върха, всички сте еднаква пасмина. И ти включително.