Първоначално написано от Indistinct Не започвайте отново. Отивай на училище. Ще кажа на майка ти, че кръшкаш.
Първоначално написано от inewton Отивай на училище. Ще кажа на майка ти, че кръшкаш. Приеми ми поканата във фейсбука
Първоначално написано от Dwyd96 Приеми ми поканата във фейсбука Противоречие.
Първоначално написано от Dwyd96 Приеми ми поканата във фейсбука От кога можеш да предложиш приятелство на себе си? Признайте си, че сте един профил.
Първоначално написано от Agartha От кога можеш да предложиш приятелство на себе си? Признайте си, че сте един профил. Имаш ли доказателства?
Първоначално написано от solo_ Имаш ли доказателства? За да го твърдиш толкова убедено, означава че ти си вторият акаунт на някого от тях.
Първоначално написано от Agartha За да го твърдиш толкова убедено, означава че ти си вторият акаунт на някого от тях. Не.
Първоначално написано от Agartha За да го твърдиш толкова убедено, означава че ти си вторият акаунт на някого от тях. Добра работа, чирако
Първоначално написано от Dwyd96 Добра работа, чирако Чирако ще викаш на друг, момче! Аз съм Кралят Слънце.
Първоначално написано от Agartha От кога можеш да предложиш приятелство на себе си? Признайте си, че сте един профил. Разкрити
Правила