- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Моят фейк :(
Знанието, да.
Знанието е начинът, по който в разговор с някого с няколко думи и поглед да го накараш да направи това, което искаш.
Знанието е начинът, по който да пуснеш продукта си на пазара и без да инвестираш в огромна реклама, той да бъде масов и печеливш.
Знанието е силата, която ти дава хората да не те прецакват и да не си играят с теб.
Знанието е инстинкта, който ти подсказва кой те мами и кой не.
Знанието е това, което ти подсказва отсрещния какво си мисли, без да го казва и без да го показва видимо.
Знанието е шансът ти да успееш без да имаш връзки, защото можеш да накараш някой да иска това, което искаш ти.
Знанието е начинът да си успешен певец тогава, когато нямаш толкова добри гласови дарби.
Знанието, да.
Абсолютни глупости. Всеки ден имам проблем с хора, които не разполагат с достатъчно капацитет. Преди един час имах проблем именно с такива и в момента се готвят едни такси от маса пари, защото са некадърни. Не губя връзка с тях! Те са много и са навсякъде!
Знанието не е нужно да бъде използвано за печелене на пари. Но знанието те прави разумен, осъзнат и адекватен човек. Знанието те прави стабилен психически. Знанието ти дава поглед над нещата, а не В нещата. Знанието не те измаря, а ти дава енергия. Знанието помага. И преди време, когато вербувах едно младо момче, той ми каза нещо много мъдро, макар да беше на 25 годишна възраст. "Успелите не са просветени, защото са успели, а са успели, защото са просветени."
Тези хора заслужават това, което са си постигнали. Ти отвори тема за случайните неща. Написах ти нещо там, но отново го прие с подигравка и ми се присмя. Е, аз ли съм виновен, че не си ме разбрал или че съзнанието ти не иска да приеме действителността? Нека не забравяме, че не съм открил топлата вода. Аз не говоря неща, които мисля и сам съм достигнал до тях (само някои). Има източници на информация, които дават много, ама много, знания. Просто изнасям част от нея. По скрит начин.
И какво като ми даваш подобни клипове? Смяташ, че когато стане война ще ме изплаши танк или самолет ли? Войната я има. Просто не я виждаш. (и не ти говоря за икономическа, там баналните теории. И за рептили не говоря, моля ти се...) Знанието обаче ще ти помогне да видиш къде е войната. На метри от теб. Докато спиш, докато ядеш. Докато учиш. И докато ебеш.
Мислите ни не се променят. Променя се отсяването на първичното.
Аз и ти мислим по един начин. Разликата е в една част, която ще оставя сам да се сетиш или да потърсиш и намериш къде.