Здравейте, от много години чета из форума и ето, че дойде и моя ред да се допитам до Вас. С моята приятелка сме заедно вече почти 3 години 1-вата ми голяма любов 1-вата във всяко едно отношение дори и в интимния ми живот. На 20 години сме и двамата първите 2 години от връзката ни наистина бях луд по нея, сутрин обед и вече и звънях за да е чуя докато тя на моменти се държеше безразлично 2 години ходи на море без мен едната, за да работи другата с нейни приятелки. Обаче нещата се обърнаха сега на мен на моменти ми е се тая дали сме заедно даже забравям да и звъня, секса вече не ми доставя удоволствие всеки път е едно и също карам е да разнообразяваме, но тя не иска. Личи си че ме обича супер много вече мисли за нашето бъдеще, за това какви ще са децата ни и т.н. постоянно ми звъни. За последните 3 месеца 3 пъти ме пита дали и изневерявам, дали я обичам, може би и тя усеща че вече не изпитвам същите чувства към нея поне не толкова силни. Живеем разделено понеже сме студенти, но доста често спя у тях и нейните съквартирантки. На последък постоянно се заглеждам по други момичета, жени. Постоянно мисля дали искам да съм с нея тъй като има мноого хубави черти, но ми се иска да изпитам и други удоволствия, други чувства. Както казах и секса вече е просто секс, а не любов както беше в началото а и е еднообразен в 1-2 пози понеже имам чувството че я мързи 1-2 пъти на седмица даже последния месец едва 4 пъти все я боли корема, главата изморена е не се опитва да ме задоволи по друг начин ,не казвам че е длъжна или нещо но когато аз съм изморен поне се старая тя да е задоволена, дано ме разбирате какво имам предвид. Какво да правя, да се опитам ли отново да възвърна силните си чувства към нея или да се разделим, знам че раздялата би била трудна и за двама ни понеже имаме някакви навици, но по добре сега преди да е станало късно.... но все пак бих искал да пробвам още веднъж ..... Всеки съвет би бил от полза. Благодаря за вниманието!