Първоначално написано от inewton Казах вече. Да сте иждаи досега да се заждам с Indistinct? Не, защото и тя не го прави. Не,защото искаш друго с нея..мръсник!
Първоначално написано от Dwyd96 Почвам да се дразня.. Ще му сложа цензура като на соло Мм не знам за какво говориш?
Първоначално написано от deitona22 Не,защото искаш друго с нея..мръсник! Ето за това говорех!
Първоначално написано от inewton Ето за това говорех! Призна си най-накрая.
Първоначално написано от deitona22 Призна си най-накрая. И продължаваш.
Първоначално написано от deitona22 Мм не знам за какво говориш? Имаше период от 3-4 месеца в които не говорех на соло.
Първоначално написано от inewton И продължаваш. Е бъркам ли ? Зарадва се като се появи,и сега я няма и пак си лош.
Първоначално написано от Dwyd96 Имаше период от 3-4 месеца в които не говорех на соло. о.0 не мисля че би имало кой знае какъв ефект с попа това.
Първоначално написано от Dwyd96 Имаше период от 3-4 месеца в които не говорех на соло. добра идея за инелтона ще ни починат главите от църковните му глупости
Първоначално написано от deitona22 Е бъркам ли ? Зарадва се като се появи,и сега я няма и пак си лош. Явно бъраш. Не съм от хората, които се радват.
Първоначално написано от deitona22 о.0 не мисля че би имало кой знае какъв ефект с попа това. То идеята е аз да си почина. а не върху него да има някъв ефект
Първоначално написано от YoungBloodZ добра идея за инелтона ще ни починат главите от църковните му глупости То форума ще замре,ако не му говорите..
Първоначално написано от YoungBloodZ добра идея за инелтона ще ни починат главите от църковните му глупости Вместо да се учиш докато можеш ти… невежество.
Първоначално написано от inewton Вместо да се учиш докато можеш ти… невежество. Кво да учи Tо тва само живота ти проваля.
Първоначално написано от deitona22 То форума ще замре,ако не му говорите.. Ако tori ме включи в анкетата и някой гласува за мен наистина ще замре.
Първоначално написано от inewton Вместо да се учиш докато можеш ти… невежество. кво да уча? "плебей, невежа" друго има ли?
Първоначално написано от Dwyd96 То идеята е аз да си почина. а не върху него да има някъв ефект Ти си почиваш с бира в ръка и те така.
Първоначално написано от Dwyd96 Кво да учи Tо тва само живота ти проваля. Що бе? Виж мен...
Първоначално написано от YoungBloodZ кво да уча? "плебей, невежа" друго има ли? Явно не си заслужил да научиш друго.
Първоначално написано от deitona22 Ти си почиваш с бира в ръка и те така. Днеска няма бира..
Първоначално написано от inewton Явно не си заслужил да научиш друго. радвам се
Първоначално написано от inewton Що бе? Виж мен... Е аз по теб съдя
Първоначално написано от inewton Ако tori ме включи в анкетата и някой гласува за мен наистина ще замре. Що бе ? ако изберат тебе и Костенурката или divergenta,ще откажеш ли? Първоначално написано от Dwyd96 Днеска няма бира.. Лошо..прати жена ти (деси или лили) да ти купи.
Първоначално написано от Dwyd96 Е аз по теб съдя a good one
Първоначално написано от Dwyd96 Е аз по теб съдя А не трябва. Все едно с развален волтметър да мериш напрежение.
Правила