- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Работа за лятото
Някой който е работил лятото като сервитьор/ка на блок маса с осигурена квартира, някакви впечатления, мнения!?
^ Ти си си най- добре. Хем те чукат, хем ти плащат. Не ти трябва да търсиш друга работа.
Здравейте, аз съм момиче на 17 години, от Пловдив съмИмам голямото желание, а и също така съм и много мотивирана да работя през лятото. Някой от вас има ли някаква представа къде биха могли да ме вземат на работа само за 2-3 месеца
искаше ми се работата да е свързана с раздаване на листовки примерно или дистрибуция
Ще се радвам да чуя вашите мнение
![]()
Точно годините са ми проблема, защото никъде не искат да те вземат на работа без да имаш 18 години или без да имаш средно образованиеИначе благодаря много за отговора
![]()
Както каза KaRiNa.Ni, най-добре е да разнасяш брошури или промоутър. Виждал съм момичета на по 16-17г. раздават разни дребни хартийки на хората за предстоящ концерт/събитие. Мисля, че в това се състои промоутърството. Не съм много запознат.
Но съм запознат с разнасянето на брошури по пощенски кутии, което си има своите плюсове и минуси. Но и за двете работи ти трябва вътрешен човек. Примерно вашите да те уредят. Защо? Ами защото има много измами с тия тъпи хартийки. Както ти се вижда проста работа, така и има супер много измамници. За едните хартии ще те излъжат.
Ако вашите могат да те уредят при някой доверен човек, който няма да те излъже, си работи. Работата не е лоша. Хем си трупаш някакви парички, хем добиваш самочувствие, че си работиш и си поемаш някакви разходи, хем си оползотворяваш времето.
Ако имаш някакви въпроси относно разнасянето на брошури, кажи. С радост бих ти помогнал ако мога.![]()
Да, аз не знам къде да потърся и къде да отида да попитам. Знам, че някой от хората много лъжат, но докато не се опаря няма да разбера какво еТа ако можеш да ме насочиш към някакъв сайт, или къде да отида да попитам или някаква готова обява, която си виждал за Пловдив, ще съм адски благодарна за помощта ви
Иначе аз обиколих много сайтове, но не, нищо и нищоо
ще съм ви много благодарна ако помогнете
![]()