.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Работа за лятото

Някой който е работил лятото като сервитьор/ка на блок маса с осигурена квартира, някакви впечатления, мнения!?

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Ако си на морето ще те съсипят от бачкане..

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от потребител77 Виж мнението
    Някой който е работил лятото като сервитьор/ка на блок маса с осигурена квартира, някакви впечатления, мнения!?
    Не! Както каза Dwyd96 ,ако си на морето наистина,ще те спукат от бачкане,няма и да ти платят реалната сума...много хора се оплакват,от там не знам защо има балъци,ще да се връзват да ходят уж за повече пари.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    ^ Ти си си най- добре. Хем те чукат, хем ти плащат. Не ти трябва да търсиш друга работа.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    ^ Ти си си най- добре. Хем те чукат, хем ти плащат. Не ти трябва да търсиш друга работа.
    какво искаш да кажеш с това хем те чукат?!?

Цитирай Първоначално написано от потребител77 Виж мнението
    какво искаш да кажеш с това хем те чукат?!?
    Показва колко е интелигентен
    Последно редактирано от Dwyd96 : 06-29-2016 на 18:45

Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Полазва колко е интелигентен

Явно...

Здравейте, аз съм момиче на 17 години, от Пловдив съм Имам голямото желание, а и също така съм и много мотивирана да работя през лятото. Някой от вас има ли някаква представа къде биха могли да ме вземат на работа само за 2-3 месеца искаше ми се работата да е свързана с раздаване на листовки примерно или дистрибуция Ще се радвам да чуя вашите мнение

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от ekaterina.iwanowa Виж мнението
    Здравейте, аз съм момиче на 17 години, от Пловдив съм Имам голямото желание, а и също така съм и много мотивирана да работя през лятото. Някой от вас има ли някаква представа къде биха могли да ме вземат на работа само за 2-3 месеца искаше ми се работата да е свързана с раздаване на листовки примерно или дистрибуция Ще се радвам да чуя вашите мнение

За друга де с твоите години,не ставаш освен за раздване на листовки.Виж в джобса и ало-то може да са пуснали обяви или ако не можеш да питаш хора,които раздават ей така информативно има и друг вариант,да станеш дистрибутор на Ейван или Орифлейм.

Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    За друга де с твоите години,не ставаш освен за раздване на листовки.Виж в джобса и ало-то може да са пуснали обяви или ако не можеш да питаш хора,които раздават ей така информативно има и друг вариант,да станеш дистрибутор на Ейван или Орифлейм.
    ++++

До авторката:
    Може да успееш и като сервитьорка, ама гледай да е в по-нормален бар...

Точно годините са ми проблема, защото никъде не искат да те вземат на работа без да имаш 18 години или без да имаш средно образование Иначе благодаря много за отговора

Повече от фен Аватара на KREED
    Както каза KaRiNa.Ni, най-добре е да разнасяш брошури или промоутър. Виждал съм момичета на по 16-17г. раздават разни дребни хартийки на хората за предстоящ концерт/събитие. Мисля, че в това се състои промоутърството. Не съм много запознат.

Но съм запознат с разнасянето на брошури по пощенски кутии, което си има своите плюсове и минуси. Но и за двете работи ти трябва вътрешен човек. Примерно вашите да те уредят. Защо? Ами защото има много измами с тия тъпи хартийки. Както ти се вижда проста работа, така и има супер много измамници. За едните хартии ще те излъжат.

Ако вашите могат да те уредят при някой доверен човек, който няма да те излъже, си работи. Работата не е лоша. Хем си трупаш някакви парички, хем добиваш самочувствие, че си работиш и си поемаш някакви разходи, хем си оползотворяваш времето.

Ако имаш някакви въпроси относно разнасянето на брошури, кажи. С радост бих ти помогнал ако мога.

Да, аз не знам къде да потърся и къде да отида да попитам. Знам, че някой от хората много лъжат, но докато не се опаря няма да разбера какво е Та ако можеш да ме насочиш към някакъв сайт, или къде да отида да попитам или някаква готова обява, която си виждал за Пловдив, ще съм адски благодарна за помощта ви Иначе аз обиколих много сайтове, но не, нищо и нищоо ще съм ви много благодарна ако помогнете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си