.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Боядисване с шампоан

Здравейте, аз съм момиче на 15 години. Това лято реших да си боядисам косата с шампоан оцветител. Косата ми е тъмно руса, а аз искам да я направя тъмно червена. Много хора са ми казвали, че ще ми отива и аз също мисля така. Майка ми не е 100% съгласна, но ще се справя с това. Знам че има много такива теми в сайтовете и съм чела повечето. Все пак въпроса ми е колко време ще трае цвета ако се боядисам с тъмно червено на Leganza, защото тук най- лесно се намира. Някои хора казват че трае 1-2 седмици, други повече.. И за това моля ако някой е пробвал да ми пише в коментарите дали се е получило и колко време е минало докато си върне естествения цвят. А и другото, което ме интересува е дали след няколко измивания няма да стане рижаво, защото не искам да ходя с оранжева коса. Благодаря предварително!

Аз съм с кестенява коса, боядисах се с *тъмна вишна* на същата марка, цветът хвана много добре, стоеше ми около 4-5 седмици. Дали ще ти стане рижава не знам, на мен ми останаха червеникави отенъци по косата малко по-дългичко обаче накрая изчезнаха.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Една приятелка си беше направила косата с шампоан на този принцип (нямам представа за марката) и първо стана доста наситено червено, но като започна да се измива порозовя. Тя беше с (естествено) много светло руса коса, така че най-вероятно ще си ходиш с някакви отенъци.

Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia
    Аз съм се правила червена с шампоан оцветител многократно!
    На мен ми седи по 1 месец горе долу. А от последният ми седи все още ама малко де , а се боядисвах преди 2-3 месеца горе-долу.. но може би косата ми е свикнала със тези оцветители ..и да !

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от angel_S Виж мнението
    Здравейте, аз съм момиче на 15 години. Това лято реших да си боядисам косата с шампоан оцветител. Косата ми е тъмно руса, а аз искам да я направя тъмно червена. Много хора са ми казвали, че ще ми отива и аз също мисля така. Майка ми не е 100% съгласна, но ще се справя с това. Знам че има много такива теми в сайтовете и съм чела повечето. Все пак въпроса ми е колко време ще трае цвета ако се боядисам с тъмно червено на Leganza, защото тук най- лесно се намира. Някои хора казват че трае 1-2 седмици, други повече.. И за това моля ако някой е пробвал да ми пише в коментарите дали се е получило и колко време е минало докато си върне естествения цвят. А и другото, което ме интересува е дали след няколко измивания няма да стане рижаво, защото не искам да ходя с оранжева коса. Благодаря предварително!

Като искаш да си промениш цвета на косата си я боядисай,какво се занимаваш с шампоаните ментета,за цвят и определено не издържат много макс 3,4 дни в зависимост колко често я миеш.

Мега фен Аватара на tori
    Фризьорката ми ми препоръча веднъж професионален оцветител под формата на маска за коса. Не помня името, но иди да питаш в някой салон, може да ти предложат нещо изпитано. Даже тия дни се чудех дали да не си взема, бутилката била 20тина лева и ставало хубаво за поддръжка на червено. Как да ти кажа, ако ползваш по-често, мисля че ще седи цвета и няма да стане рижаво. Пак си зависи и от косата, де.

Супер фен
    Боята трае около месец зависи колко често си миеш косата.Аз се боядисвах черна коса 9-10 години ама спрях щото косата ми почна да съхне от боята.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си