Първоначално написано от solo_ Защо така ме ядете, красиви и умни деца? Аз и АгентМура не сме достойни за Вашето внимание. Не те ядем, Соло. Храним те.
Първоначално написано от Indistinct Не те ядем, Соло. Храним те. Защо го правиш? Нали знаеш, че аз не заслужавам такива неща.
Първоначално написано от solo_ Защо го правиш? Нали знаеш, че аз не заслужавам такива неща. Ти не,но мурата да! Кого би послушал ако ти даде съвет-кимчен или дивергента?
Първоначално написано от deitona22 Ти не,но мурата да! Кого би послушал ако ти даде съвет-кимчен или дивергента? абе кимчен няма да го послушам дивергента май и нея няма много малко хора слушам за общи съвети само специфични работи става понякога
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda абе кимчен няма да го послушам дивергента май и нея няма много малко хора слушам за общи съвети само специфични работи става понякога Мене цяла държава ме слуша, ти тука на къв се правиш По темата: Не бих послушал себе си..
Първоначално написано от Dwyd96 Мене цяла държава ме слуша, ти тука на къв се правил По темата: Не бих послушал себе си.. и виж докъде е отишла политици пък абсурт да слушам
Първоначално написано от pe6oskeiborda и виж докъде е отишла политици пък абсурт да слушам Всички са щастливи. Ако бяха нещастни, щеше повече хора да напускат държавата.. Ако не ми вярваш, питай ги дали са щастливи -.-
Първоначално написано от deitona22 Ти не,но мурата да! Кого би послушал ако ти даде съвет-кимчен или дивергента? Divergent, umri, nqmash mqsto tuk
Първоначално написано от fanton1 Divergent, umri, nqmash mqsto tuk _|_ :*
Първоначално написано от divergent _|_ :* Очакват те анални приключения с разпорващ характер.
Първоначално написано от divergent _|_ :* Wow, kakvi neshta pokazvash ?!
Първоначално написано от Indistinct Не те ядем, Соло. Храним те. хахахаххаххаххаа
Първоначално написано от АгентГлазура хахахаххаххаххаа
Правила