Пондрелник, защо?
Първоначално написано от tori Пондрелник, защо? Сравнително скоро е. Все още можеш да не мислиш трезво.
Първоначално написано от Indistinct Сравнително скоро е. Все още можеш да не мислиш трезво. снощи не за нея се говореше че се е напила...
Първоначално написано от YoungBloodZ снощи не за нея се говореше че се е напила... Използвах думата "трезво" не в такъв смисъл. Никой не се е напивал снощи.
Първоначално написано от Indistinct Никой не се е напивал снощи. потвърждаваш ли за dwyd и deitona?
Първоначално написано от YoungBloodZ потвърждаваш ли за dwyd и deitona? Не знам, ти към тях с "нея" ли се отнасяш?
Първоначално написано от Indistinct Не знам, ти към тях с "нея" ли се отнасяш? Първоначално написано от Indistinct Никой не се е напивал снощи. ?
Първоначално написано от Indistinct Сравнително скоро е. Все още можеш да не мислиш трезво. Не, нямам сътресения и глупости, нищо ми няма. Само съм синя и подута.
Първоначално написано от tori Не, нямам сътресения и глупости, нищо ми няма. Само съм синя и подута. Нали беше лилава? Или си мени цвета като дъгата?
Първоначално написано от Indistinct Нали беше лилава? Или си мени цвета като дъгата? ей така си променя цвета
Правила